adam yapcm diyor.. takip edecekmiş sıksık yukselınce bozdurup dusunce alacakmış bakalım naıl olacak..Gümüş onsu 27 usd şuan,biraz daha düşünce alınabilir bence. Ben de gümüş biriktirmeye başlıcam gümüş altından çok primlendi ama uzun vadeli yatırım bu kısa süreli al sat için uygun değil
evet hatta suan bence alış satış kısmına bir bak değerlendi baya .. hesabını yap kaça almıştın git degerini ölçtrBenim evde gumus var ne yani gumuslerde taki gibi satiliyor mu .?
Külçe gümüş müBenim evde gumus var ne yani gumuslerde taki gibi satiliyor mu .?
yahu bizimki banka hesabından yapacak sanırım. hani şu altın hesabu olarak var ya onun gibi..Al sat yapmaya kalkarsa altın ve gümüş de zarar eder bunlar uzun süreli yatırım araçları. Gümüşü alıp unutmak lazım gramı 15 TL olacak diyenler var son Bi haftada %20 arttı. İyi Bi yatırım ama alıp saklayın anlatın siz ona zaten makas ve vergi var al sat yapamaz
Hic yatirim icin almadim. Cocuklugumdan kalmaevet hatta suan bence alış satış kısmına bir bak değerlendi baya .. hesabını yap kaça almıştın git degerini ölçtr
Taki kunye kolyeKülçe gümüş mü
bir kuyumcuya sorun derim ben..Hic yatirim icin almadim. Cocuklugumdan kalma
Her bankada yok diye biliyorum ayrı gümüş hesabı açtırmak lazımyahu bizimki banka hesabından yapacak sanırım. hani şu altın hesabu olarak var ya onun gibi..
denizbank kuveytturk teb bankalarında var. gumus hesbaı açtıracakmış. deneyecekmiş hadi bakalım hayırlısı :)Her bankada yok diye biliyorum ayrı gümüş hesabı açtırmak lazım
Hayırlısı olsun bol kazançlar, kötü Bi yatırım değil bırakın yapsın :)denizbank kuveytturk teb bankalarında var. gumus hesbaı açtıracakmış. deneyecekmiş hadi bakalım hayırlısı :)
yok yapsın tabi denemeden bilinmz.. kendisinn eli baya açık tanıdık samımı olup olmadıgı herkes eborç verir bu yuzden evlenmeden 1 hafta önce maaşım sende kalsın yoksa biz ev fln alamayız dedi. bende tamam dedim bana harçlık versen yeter dedi. inş kar ederiz de :) boşa gitmezHayırlısı olsun bol kazançlar, kötü Bi yatırım değil bırakın yapsın :)
evde gumus takılarımız yok yani .. bende takı yok düğünde takılanlar hariç onlarda altın.. Eşim gumus hesabı açacak bankadan..evinizdeki gümüş takılar antika değilse (antika belgesi yoksa) değerlenmiyor, sadece 99,99 saflıktaki külçe gümüşlerden bahsediyoruz, biz de eşimle düşündük bir ara ama altına yöneldik. Gümüş yatırımı yapılabilir, orta uzun vadede kar getirebilir, mantıklı