gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kiz allah senin iyiligini versin ya ne guldum ya

Kuzum tabi olur beraberde gideriz de bu ucak biletleri neden dusmuyo hic surekli cikiyo sanki ya maddi imkansizlik ne kotu bisey

Kuzum tabi olur beraberde gideriz de bu ucak biletleri neden dusmuyo hic surekli cikiyo sanki ya maddi imkansizlik ne kotu bisey
Evet kuzum o zaman dikime giderken de zaten 600 küsür liram gitmisti ucaga birz indirim yapsinlar ya

Aa kizlar sitenin rengini biz secebiliomusuz galiba artik eski haline de donuomus denedinizmi

Aaa oldu oldu gibi kizlar hatta cok tatli bi pembe oldu hadi siz de yapin nerdesinizz deli gibi kendi kendime seviniyorum

Kizlar artik hic acimio iliski sirasında ya bu iyiyemi isaret kötüyemi onu cözemedim. Acaba aciliomu yoksa acilmio da sadece alisiomu Allahim neden ben gercekten millet iliskiye girer konu kapanir ben hala ayni yerdeyim
Ben bu konuyu hiç anlayamadım yaa orası yırtılmadan nasıl alışılıyor madem et gibi duruyo orası bir de tamamen girmiyor diyorsun ya hani tamamen girmesi için zorluyor mu belki ozmn yırtılmaz mı hiç kafam allak bullak oldu

Ya ben korkuyorum siz boyle diyince ya girmezsse ya acilmazssa

Canim cok degisik iste ya. Zorluyo ama o kadar etlesmiski yirtilmio devami. Bende parmaklarimla zorluyorum ama cok zor yani belki doktorun dedigi gibi zamanla olur.. ama bi anda yirtilmasi söz konusu bile degil

Ya ben korkuyorum siz boyle diyince ya girmezsse ya acilmazssa
Canim girmesine giriyo kayganlastriciyla falan ilk iliskiyi bi sekilde hallediyosun.. ama nolur nolmaz tavsiyem dugunden bi ay once gösterin doktora ben orda hata yaptim..ne bilim kuzum iste buna da sükür tabiki.ama olur da esim biseyden suphelenir falan bellimi olur yani o dikimn orda olmasi iyi degil

Ben gidicem 1 2 ay önce nolur nolmaz diye ama senin gidin demendeki amaç ne cnm ? Bir de nasıl anlasın ki eşin onun dikimle olduğunu anlayacak olsa şimdiye kdr görmüştür biliyordur yani orayı çoktan anlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…