- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #4.301
Canım akıntı da koku varsa enfeksiyon olabilir ama koku yoksa normaldir diye biliyorum benimde çokbirde beyaz yani zaten akıntım da çok fazla enfeksiyonum var heralde ağrım sızım kaşıntım yok ama
koku yok hiç olmadı ama böyle sarıya dönük bir akıntıCanım akıntı da koku varsa enfeksiyon olabilir ama koku yoksa normaldir diye biliyorum benimde çok
Fotoğrafın varsa at istersen cnm benim baya eskide kaldı bulabilirsem atayım telde yokkoku yok hiç olmadı ama böyle sarıya dönük bir akıntı
Korkma sana öyle geliyordurişte benim delik büyük anlamadım birşey korktum baya
Hoşbulduk bebeğim iyiyim ne olsun ya iş güç uğraşıyordum uğrayamadım pek buraya :) sen nasılsın kuzumHoşgeldiiin canım sen nasılsın nerelerdesin :)
Hayatımda pek bir değişiklik yok canım iyi diyelim iyi olalım :) kurtuluşun varlığından haberim var ama ulaşmak imkansızmış hissiyatı :) garip ruh halleri bir geçseydi şu günlerHoşbulduk bebeğim iyiyim ne olsun ya iş güç uğraşıyordum uğrayamadım pek buraya :) sen nasılsın kuzum
Beyaz die gordugun deligin girisinde akintin vardir odur belki bende de oluodu. Foto telimde yok onceden atmistim hepinize ama gecmis mesajlarda vardir galibabirde beyaz yani zaten akıntım da çok fazla enfeksiyonum var heralde ağrım sızım kaşıntım yok ama
Bak bu olabilir bence deBeyaz die gordugun deligin girisinde akintin vardir odur belki bende de oluodu. Foto telimde yok onceden atmistim hepinize ama gecmis mesajlarda vardir galiba
Hayatımda pek bir değişiklik yok canım iyi diyelim iyi olalım :) kurtuluşun varlığından haberim var ama ulaşmak imkansızmış hissiyatı :) garip ruh halleri bir geçseydi şu günler
[/QUOTEsaldm Çayıra mevlam kayıra kafasındayım ben artık düşün düşün nereye kadar :) parayı denkleştirebildin mi ?
cumaya çekip atacağım canım 6 hafta olmuş yaFotoğrafın varsa at istersen cnm benim baya eskide kaldı bulabilirsem atayım telde yok
Xxo hanimcim profil resmi yapmisiz cok havaliKorkma sana öyle geliyordur
Canim enfeksiyon daha agir gecmezmi? Ne bileyim asiri kasinti koku olurdu o zamanbirde beyaz yani zaten akıntım da çok fazla enfeksiyonum var heralde ağrım sızım kaşıntım yok ama
evet kuzum ya napalım hayırlısı böyleymiş... siz napıyosunuz ?balbocegi35 canim dusukmu yaptin uzuldum kuzum gencsin yine olur İnsallah
Öyle babaya çocuk yapılmaz kuzum , düşmeseydi bile bunlar düşürtürdü heralde, ay beni delirttiler kuzum yabalbocegi35 kuzum konunu okudum üzüldüm.. insallah hersey hallolur kisa zamanda. Dusuk yapmissin cok gecmis olsun. Üzülme demek care degil evet ama daha gencsin insallah daha cok cocugun olur Rabbin hayirlisini nasip etsin.
Canim enfeksiyon daha agir gecmezmi? Ne bileyim asiri kasinti koku olurdu o zaman
Herseyin hayirlisi insallah canim benim iste evlilikte yasanio böyle sorunlar cevremde o kadar cok varki kaynanadan yana senin gibi seyler yasayan..Öyle babaya çocuk yapılmaz kuzum , düşmeseydi bile bunlar düşürtürdü heralde, ay beni delirttiler kuzum ya
Tamam cnm bekliyoruz bakalım at dacumaya çekip atacağım canım 6 hafta olmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?