gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Hoşbulduk bebeğim iyiyim ne olsun ya iş güç uğraşıyordum uğrayamadım pek buraya :) sen nasılsın kuzum
Hayatımda pek bir değişiklik yok canım iyi diyelim iyi olalım :) kurtuluşun varlığından haberim var ama ulaşmak imkansızmış hissiyatı :) garip ruh halleri bir geçseydi şu günler

birde beyaz yani zaten akıntım da çok fazla enfeksiyonum var heralde ağrım sızım kaşıntım yok ama
Beyaz die gordugun deligin girisinde akintin vardir odur belki bende de oluodu. Foto telimde yok onceden atmistim hepinize ama gecmis mesajlarda vardir galiba

balbocegi35 kuzum konunu okudum üzüldüm.. insallah hersey hallolur kisa zamanda. Dusuk yapmissin cok gecmis olsun. Üzülme demek care degil evet ama daha gencsin insallah daha cok cocugun olur Rabbin hayirlisini nasip etsin.
Öyle babaya çocuk yapılmaz kuzum , düşmeseydi bile bunlar düşürtürdü heralde, ay beni delirttiler kuzum ya

Öyle babaya çocuk yapılmaz kuzum , düşmeseydi bile bunlar düşürtürdü heralde, ay beni delirttiler kuzum ya
Herseyin hayirlisi insallah canim benim iste evlilikte yasanio böyle sorunlar cevremde o kadar cok varki kaynanadan yana senin gibi seyler yasayan..

En iyisi aslında o ruh hali canım bazen bana da oluyo güzel oluyo tam olarak değil ama az kaldı canım bi aksilik çıkmazsa ama geçici olcam ben sanki Pnr1990

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…