- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.281
Kiz dalga gecmeNeliz koptum yaaa bu duam xxo a falan gibi rumuzlarımızı da söylüyor Musun![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK22 :KK22: :KK22:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk22.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz dalga gecmeNeliz koptum yaaa bu duam xxo a falan gibi rumuzlarımızı da söylüyor Musun![]()
Valla bende hic alisamadim canim yaBen
Ben hiçbir seye alışamadım ben kim ne yazmış anlayamıyorum yeni halinde
Bende senin gibi yapiyorum isimleri bilmedigimiz icin Allah kalbimizi biliyo goruyo kabul eder insallahAaa ben oyle yapıyorum işte ismen söyledin mi daha etkili olurmuş gerçi biz ismen degil rumuzları dile getiriyoruz ama Allah kabul etsin yine de
:) yerim ben yaaaAaa ben oyle yapıyorum işte ismen söyledin mi daha etkili olurmuş gerçi biz ismen degil rumuzları dile getiriyoruz ama Allah kabul etsin yine de
Seviyorum sizi yaaa :) yalnız değilmişimBende senin gibi yapiyorum isimleri bilmedigimiz icin Allah kalbimizi biliyo goruyo kabul eder insallah
Bizde seni seviyoruzzzzzzzSeviyorum sizi yaaa :) yalnız değilmişim![]()
Hoşgeldiiin canım sen nasılsın nerelerdesin :)Yaa hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Teşekkür ederim canımsenin adına çok sevindim canım
Benimde aklima o geldi valla bogazmanzarasi xxo falan töbe töbeNeliz koptum yaaa bu duam xxo a falan gibi rumuzlarımızı da söylüyor Musun![]()
Bende artik coklu alinti yapamiyorum ya.benim olayim oydu nie böyle yaptilar yetisemiyorumBen
Ben hiçbir seye alışamadım ben kim ne yazmış anlayamıyorum yeni halinde