- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.639
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #4.241
İnşallah kurtulmuş ol izlerinden bile :)ben ipin düştüğünü görmedim erimiş galiba yoklar heralde artık
Aynen oyle ne guzel soylemissin yalniziz yani her konuda. Heleki zor durumlarda ekstra yalniziz ne es ne aile ne arkadas hicbiri derman olmuo sadece izleyip cozmeni bekliolar. Evet bi kendimi toplamam lazim ama şu aglamakli ruh halini atamiyorum ustumden gitmio bi turlu. Yoruldum ya ben gercekten kesinlikle bi psikologa gitmek istiyorum icimi dökmem lazim. Uyusturucu mu sakinlestiricimi ne veriosa versin bana artik cidden herseymi ust uste gelir yani imtihan evet ama tukendim artik surdan suraya kalkip gitcek halim kalmadi ya. Sinirlerim bozuk is gorusmelerinde bile beni kucuk dusurucubi tarzda konusuolar yani istedigimiz ozelliklere sahip degilsin de reddet ne uzatiyn. Nefret ediyorum hic bu donemin insani degilim ya insanlar hic dusunmuo kalp kirmamayi falan. Valla ben bi konusurken kirk kere dusunuyorum. Aman ne bilim bu donemler hic gecmicek gibi gelioSenin ne yaşadığın inan kimsenin umrunda değil gerçekten yalnız geldik yalnız öleceğiz bunu kabullenip kimsenin söylediklerine kulak asmamak gerekiyor başarabilirsen tabi. Benim için de geçerli. Motivasyona en çok ihtiyacımız olan zamanlarda yalnızız özellikle. O yüzden kendi kıymetini kendin bil başkalarının kıymet bilmesini beklerken geçer ömür. Anı yaşamaya çalış o an için olması gerekeni yap sadece kuzum
Ya canim benim o zamana kadar halaa iki dikisim vardi bi hafta oncede bi dikisim gitti sonunca benim cok gec eridi kuzumHadi ya o zamana kadar düşmedi mu hiç 3. Haftadan itibaren diye biliyordum
Burdayim kuzum sen nerelerdesinkızz nerelere kayboldun sen
Canim bakma iplerin duruyo ya acip bakma sabretIpler sanki görünüyo gibide ayna ile bakınca çokta açmıyorum tabi bisey olmasın diye sanki düşecek gibi duruyo
Allah onu kahretsin ya o duzletme onun bi tarafina girsin ya bisey diymmi hayat zor degil aslinda insanlar hayati zorlastiriyoKizlar Allah bana sabir versin gercekten ben yoruldum artik hocam yine düzeltme vrmis teslimime kalmis az bi sure. Valla oturup aglamak istiyorum Allah belasini versin böyle insanlarin ya
Kuzum benim gec dustu kisiden kisiye degisiyo galibacanım hmm o kadar uzun sürüyor mu yani başlama noktasıyla bitişi
Canim sabir bukadar sabrettin pes etme yolun sonuna geldin bi gerzek yuzunden silip atma hic biseyi allah senin sabrinin karsligini mutlaka verirÇok tesekkur ederim destegin icin canim benim..
İste napalim bunaliyoruz malesef insanlar acimasiz hayat acimasiz.. is bulmak lazim kimseye muhtac olmamak lazim gercekten insanlar cok vicdansiz kendi ailen bile bi yere kadar.. insanin zoruna gidiyo bi ise yaramiomus gibi davranilmasi. Dugunum olsa kendi evime gitcem rahatlicam ha orda da tabi erkeklere guven olmaz kaynanasi osu busu cok mutlu olunmaz ama en azindan kendi duzenim olur.. hayati kaciriyomus gibi hissediyorum bazen biliomusun sanki ben yetisene kadar hersey gidiyo gibi. Bunda ailemin de payi var artik calis is bul die baskilar olunca insan kendini kotu hissediyo okul bitsin die ugrasiyorum kimsenin umrunda degil
Evet kesinlikle imtihan dunyasi canim orasi oyle.. ama benimki ne biliomusun bu bakirelik meselesi artik bitirdi beni ya icime baska dert atcak halim kalmadi tukendim o yuzden en ufak bisey ters gittiginde hemen bunalima giriyorum karamsarliga dusuyorum. Bi bu eksikti diyorum nedense bazi insanlar her konuda sansli oluyo isyan etmek kesinlikle degil ama ne bilim insan uzuluo cidden.. is gorusmesine gidiyorum kactir bi engel cikio alinmiyorum evet biliyorum kismet ama ailem hemen olsun da maddi olarak destek cikiyim onlara die bekliyo o zamanda ben kotu evlat gibi hissediyorim kendimi yani anlicagin yine xxo nun dedogi gibi yalniziz.. bi insan da destek oluyum maddi olarak demiyo herkes bi duatuysen bizde bi tekme atalim die bakiolar.. zaten gece de birsuru ruya gordum karisik karisik iste iyi degilim genel olarak. Biseyler de eklenince hepten icim karariocanım herşeye ama herşeye şükretmek lazım. Bizim aile kadar dırdır yapan olamaz ki yaşım geçiyo devlenemiyorum diye bana küsüyorlar bile. Evlensen yine sıkıntılar bitmiyor çevremiz de bir sürü sıkıntılı insanlar oluyor kiminin çocuğu olmuyor, kiminin maddi imkansızlıkları, kiminin kocası, kiminin kayınvalidesi sonuç olarak hep bi imtihan sürecindeyiz. Halimize herzaman şükr edip sabretmeliyiz. İnsanın başında ne varsa sanki onu geçse onu atlatsa bitecek zannediyor ama hayır öyle olmuyor işte Rabbim doğru yaşamayı ve sabredenlerden olmayı nasip etsin
Aynen oyle kuzum amin beni tüketti beddua etmek istemiyorum.... Allah bilio icimdekini. Tembel bi insan olsam tamam ama gozlerim bozuldu bilgisayara bakmaktan sabahlara kadar yaziktir yani benden kotu tezi olanlar mezun oldu..Allah onu kahretsin ya o duzletme onun bi tarafina girsin ya bisey diymmi hayat zor degil aslinda insanlar hayati zorlastiriyo
Amin canim amin insallah Allah sizden razi olsun o kadar cok seyi degistiriyoki sizin sözleriniz. Sen napiyosun bu ara pek girmiyosun sanki? Iyi misinCanim sabir bukadar sabrettin pes etme yolun sonuna geldin bi gerzek yuzunden silip atma hic biseyi allah senin sabrinin karsligini mutlaka verir
Haklisin bebegim haklisin malesef oyle.. Rabbim sabir versin.Zor biliyorum ama cnm söylensen de bian önce bunu yapacak olan yine sensin ha gayret deyip bir kere daha sık dişini bu sondur inş kızsan da kızmasan da bir sey değişmeyecek çünkü halledip çekil kenarına nekdr çabuk okdr iyiBogazmanzarasi
Amin amin kuzum ben bu meseleyi atlattim görunûrde ama nedense gelemiyorum kendime hala mecalim yok size kotu örnek olmak istemiyorum ama sizden baska konuscak kimsem de yok siz atlatinca daha mutlu olursunuz belki.O değil de hepimizin hayatı, düşünceleri, olaylara bakış açısı üç aşağı beş yukarı aynı ...iyi bir şey değil tabiki bu ama inanıyorum küllerinden doğanlar olacağız bir gün... şimdi değil belki ama yakın zamanda... Allahım önce şu zar mevzusundaki yaptığımız büyük hatanın boyumuzdan büyük pişmanlığından, imtihanından kurtarsın yakamızı. Sonra sırasıyla iş güç psikolojik olarak huzura erelim inşallah. İşlerimizi ulaşmak istediklerimizi emek verdiklerimizi kolaylasın bize ..
Ben kendim için anne olduktan sonra düzeleceğime şimdiden inanıyorum kuzum yoksa o gece kanamasıyla normale dönebileceğimi bile sanmıyorum inan. Zaman gerekiyor biraz :) normalsin aslında kötü hissetme kendini... ama her şey geçiyor bunu da asla unutma canımAmin amin kuzum ben bu meseleyi atlattim görunûrde ama nedense gelemiyorum kendime hala mecalim yok size kotu örnek olmak istemiyorum ama sizden baska konuscak kimsem de yok siz atlatinca daha mutlu olursunuz belki.
Ben icime cok atarim herseyi iste bi süre sonra bünye cöküyo
Amşn cnm inş inş gözlerimizden mutluluk fışkırır her şeyin yokunda olduğu anlar bian önce gelir Allah kolayca çıkmayı nasip etsin bu imtihandan ve en son zor olan imtihanımız olur inşO değil de hepimizin hayatı, düşünceleri, olaylara bakış açısı üç aşağı beş yukarı aynı ...iyi bir şey değil tabiki bu ama inanıyorum küllerinden doğanlar olacağız bir gün... şimdi değil belki ama yakın zamanda... Allahım önce şu zar mevzusundaki yaptığımız büyük hatanın boyumuzdan büyük pişmanlığından, imtihanından kurtarsın yakamızı. Sonra sırasıyla iş güç psikolojik olarak huzura erelim inşallah. İşlerimizi ulaşmak istediklerimizi emek verdiklerimizi kolaylasın bize ..
Atma içine en azından buraya yaz cnm dertler paylaştıkça azalırmışAmin amin kuzum ben bu meseleyi atlattim görunûrde ama nedense gelemiyorum kendime hala mecalim yok size kotu örnek olmak istemiyorum ama sizden baska konuscak kimsem de yok siz atlatinca daha mutlu olursunuz belki.
Ben icime cok atarim herseyi iste bi süre sonra bünye cöküyo
Bu dualarla birbirimizi hiç tanımayıp bu kadar güzel ve içten ettiğimiz dualarla kurtulmamamız mümkün değil bence canım Rabbim elimizden tutacakAmşn cnm inş inş gözlerimizden mutluluk fışkırır her şeyin yokunda olduğu anlar bian önce gelir Allah kolayca çıkmayı nasip etsin bu imtihandan ve en son zor olan imtihanımız olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?