gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Yaa baktım biraz internette ama prenseslerin aşırı kabarıkları da var a kesim gibi ama biraz daha kabarık olanları da var aklım cok karıştı prenses gelinlik diye koymuşlar onalrı da
Evet prenseslerin hem cok kabarigi var hem normali a larinda secenegi cok kizlar bak dedgim gibi prensesleride mutlaka deneyin dusundgunzen farkli cikiyo hic biri aklinizda kalmasin deneyin

Hepinizin yüreğini çok sevdim inanın. Buraya gelip yarın işlem var 2 3 gün sonra düğün bana dua edin demek istiyorum biran önce :KK70: sonra gelip oldu oldu çok güzel oldu demek de istiyorum:KK70: hayal gibi geliyor hala
Seni sansli seni himm toplu sekilde goturcez seni :21:dersin insallah kuzum diyceksin bizde sana dua etcez burdan kanamasi olsunda cok zorlanmasin diye :KK48:

Takma kirpik kesin olsun unutma onu gozler daha guzel gozukuyo:KK76:
Evet takma kirpige bayilirim da bulamiyorum bi turlu ya kac tane aldim watsonstan fln bulent ersoy kirpigi gbi. Bana öneride bulunsaniza hangi markaninki iyi ya.
ne iş gızlar ?
Dugun hazirliklari kuzum sen takma kirpik taktnmi ya?
prensesti kuzum benimkisi, a istiyordum ama planlandığı gibi olmuyor bazı şeyler , ben a kesimin içinde kaybolmuştum
Bende premses istiyorum :)
valla makyaj elinizden geliyor ise kendiniz yapın kızlar , kuaförlerin çoğu başarılı değil bu konu da, ben çok pişman oldum açıkçası. Fotoğraf çekiminde makyajımı kendim yaptım sonra kuaföre saçımı yaptırmaaya gittiğimde herkes çok beğendii aa kendin mi yaptın makyajı , müşterileri geldi kime yaptırdın ona yaptırayım falan demişlerdi , keşke düğünümde de yapsaydım :KK43:
Makyaj elimden guzel gelir gelmesine de bi yandan bizimkiler bi yandan kaynanamlar durmazki illa kuafore gotururler herseye karisiolar sinir oluyorum.
Makyaj konusunda da gerçekten katılıyorum balböceğine. Elinizden gelmiyorsa da iyi araştırın çünkü ya sahne makyajı yapıyorlar ya da günlük makyaj gibi bir makyaj :KK70:

Aslinda en sanslimiz sensin kuzum valla biliosun gidene kadar neler cektim ben istanbula kirk takla attim.. ama simdi sen bi saatligine evden cikcaksin 15 dk da halledip gelceksin bu harika bisey ben surundum resmen otel köselerinde. X xxoxxoxx

Evet takma kirpige bayilirim da bulamiyorum bi turlu ya kac tane aldim watsonstan fln bulent ersoy kirpigi gbi. Bana öneride bulunsaniza hangi markaninki iyi ya.

Dugun hazirliklari kuzum sen takma kirpik taktnmi ya?

Bende premses istiyorum :)

Makyaj elimden guzel gelir gelmesine de bi yandan bizimkiler bi yandan kaynanamlar durmazki illa kuafore gotururler herseye karisiolar sinir oluyorum.
Canim kirpik icin gratise bakabilirsin orda guzel kirpikler var orjinal sactan yapili kirpikler var ipek kirpikler vardi oraya bak sen

Şimdi ben burdan sana kirpik atsam reklam fln olmuyo dimi markası fln yazıyo üstunde nerde satıldığı da yazıyo geçen biri önerdi ama ben kullanmadım bilmiyorum cnm nasıldır şiddetle tavsiye ederim fln yazmış kullana kişi Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi
Canim istersen özelden at nolur nolmaz

Şimdi ben burdan sana kirpik atsam reklam fln olmuyo dimi markası fln yazıyo üstunde nerde satıldığı da yazıyo geçen biri önerdi ama ben kullanmadım bilmiyorum cnm nasıldır şiddetle tavsiye ederim fln yazmış kullana kişi Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi
Kuzum baya gür o baya belli olmazmi? Genelde böyle kil gbi ip incecik olanlar dogal duruyo diolar ama bi arastrayim bakim ben onu

Kuzum baya gür o baya belli olmazmi? Genelde böyle kil gbi ip incecik olanlar dogal duruyo diolar ama bi arastrayim bakim ben onu
Gür duruyo cnm aynen ama kullanmadığım için bilmiyorum bir gün lazım olursa diye araştırıp bakarım diye kaydettimiştim sen sormuşken de göndereyim dedim belki işine yararsa diye o kızda cok güzel durmuş da kullanmadan bilemiyorum tabi

Ay oyleleride cok agirlik yapiyo :KK70:ya öyleleride cok yapay duruyo gerci ya instgrmda flnda oluyodu boy boy yine ipek olanlardan onlarada bak bi kuzum istersen
Aynrn canım 60 liraya bulmuştum bir ara olmazsa onu alırım
Gür duruyo cnm aynen ama kullanmadığım için bilmiyorum bir gün lazım olursa diye araştırıp bakarım diye kaydettimiştim sen sormuşken de göndereyim dedim belki işine yararsa diye o kızda cok güzel durmuş da kullanmadan bilemiyorum tabi
Tamam kuzum Çok teşekkür ederim bir denemek lazım

Aslinda en sanslimiz sensin kuzum valla biliosun gidene kadar neler cektim ben istanbula kirk takla attim.. ama simdi sen bi saatligine evden cikcaksin 15 dk da halledip gelceksin bu harika bisey ben surundum resmen otel köselerinde. X xxoxxoxx
Kalıcı düşünenler beni korkutuyor birazcık özelden riskli o bu diye ondan oluyo bunlar canım :KK43: ama geçici ile sonuç alanlar da korkma korkulacak bir şey yok ip düşse bile anlaşılmıyor, giriş yine dar 3. Denemede falan oluyor diyorlar. Bi arkadaş 2 kere geçici ile sonuç almış mesela riskli olsa olurdu onlara da galiba. 5 gün dayanan da gördüm. Ama korkuyorum işte :KK43:

X