gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Evet evlenene kdr onu hiç bilemicem :))
He evet kalin olunca cok kaniyomuz canim ay benimki tutmamisti bSka bi doktora akil almaya gitmismtim bana sey demisti penis kalin olunca dedi buyuk kalin olursa kanam daha fazla olur dedi bu gulesim geldi o an cok utandim oda sans iste dedi evlenene kadar yakinlasma yok o zaman sende anladigim kadariyla

Cok ilgincmis ben gecici olayini cok bilmiyorum hic dusunmemistim cok arastirmamistimda

Aynen canım benimki tam iyi aile cocuğu :) ya ben doktora giderken ilk gittiğim dıktora sürtünme oldu dedim tam ilişki yaşadıgmı söylemedim ticarete dönmesin oda bundan dolayı bana kanaman olcak bakiresin demiş olbilir mi ?

Ayyyyyy gercektenmi nasil gecti peki ay naptin ya hakkaten kendini bisey zanneden insanlari bende anlamiyorum ya
Muhtemelen alinmicam canim tabiki o salak kiz butun moralimi bozdu mudürl3 gorusmeden once..
Biz birbirimizden vazgecemeyiz vazgecemiyoruz olmuyo benim pskolojim cok iyi degil girip kimseyi burda bunaltmak istemiyorum herkesin bi derdi var diye ama hep aklimdasiniz hepinizi cok seviyorum bebislerim benim
Sacmalama tabiki derdini paylascaksin

Canim bilemedim bence o yüzden demez cunku surtunmeyle de bozulan var..

He edepli yani yok canim ya sonucta muayene edip bakiyo sanmam oyle dedgin icin sana kanaman olcak demesini isi sansa birakmazlar ya

Buldular fistik gibi kizi yerler tabi Kiz benide yiyolar hep valla bisey diymmi su zombi kisminda birinci olan varsa helal olsun
Evet ya bicakliyorum ama yetksemiyorum silahla vursam mermim yetmio hele sisman olan beni öyle bi kovaladiki son oynayisimda evin duvarina sikistirip vurdu bana oldüm

Darisi sizlerin basina olcak kislarrrr
Inşallah canım
Ay nasil
Gecicide ipmi kaliyomus adam gormezmi ipleri

Ya adam ipleri gorur alip bakmazmi tobe yarabbim

Cok ilgincmis ben gecici olayini cok bilmiyorum hic dusunmemistim cok arastirmamistimda
Hayalet ip diyorlar zaten normal ip değil yani çok dikkatli bakmak gerekir hatta anlamak mümkün değil bilmeyen biri için ve anladığım kadarıyla zaten minik parça zaten küçük yer işlem yapılan sanmam anlayacaklarini ben dedim ya rüyalarına girdi etkilendim yoksa geçici yaptırmaya karar vermiştim garanticiyim galiba biraz ondan da oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…