- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.661
İnce yumuşak yapılı bir şey canım hayalet ip diyorlar sanırım. Bi problem olmaz ip düşüren bile eşinin anlamadığını söylüyorİpler nasıl oluyor peki kuzum?
Ederiz tabiki saglam bi yalan bul canimYa işte riske atamıyorum dua edin kızlar benmki o sıra beni aramasın biterim ben
kanamasi icin seymi canim anlamadimPEki genişlik ne kadar olmalı kızlar?
Darisi sizlerin basina olcak kislarrrrInşallah canım benim sonunda tuttu ya çok şükür
Evet evlenene kdr onu hiç bilemicem :))kanamasi icin seymi canim anlamadim
Kiz
Ay nasilBende bunu çok sordum araştırdım ama hiç kimsenin olumsuz sonuç aldığını duymadım ama o sonradan kalan ipler beni korkuttu açıkçası
Ya adam ipleri gorur alip bakmazmi tobe yarabbimBende bunu çok sordum araştırdım ama hiç kimsenin olumsuz sonuç aldığını duymadım ama o sonradan kalan ipler beni korkuttu açıkçası
Sen bi at gel bi iki zombi vurda gel biz bekliyos seni insallah bi ikide kalirsinBi dk pub g atip geliyorum size cevap vrmeye cok konusmayn
He evet kalin olunca cok kaniyomuz canim ay benimki tutmamisti bSka bi doktora akil almaya gitmismtim bana sey demisti penis kalin olunca dedi buyuk kalin olursa kanam daha fazla olur dedi bu gulesim geldi o an cok utandim oda sans iste dedi evlenene kadar yakinlasma yok o zaman sende anladigim kadariylaEvet evlenene kdr onu hiç bilemicem :))
Cok ilgincmis ben gecici olayini cok bilmiyorum hic dusunmemistim cok arastirmamistimdaHayır gözükmüyormuş ama tam olarak erimesi zaman alıyormuş benimde duyduğum bu şekilde yani ilişkiden sonra bazı doktorlar gel alalım ipleri diyormuş yanlış bilgi de vermek istemiyorum ama bende geçici düşünüyordum rüyalarıma ipler falan girince vazgectim
Aynen canım benimki tam iyi aile cocuğu :) ya ben doktora giderken ilk gittiğim dıktora sürtünme oldu dedim tam ilişki yaşadıgmı söylemedim ticarete dönmesin oda bundan dolayı bana kanaman olcak bakiresin demiş olbilir mi ?He evet kalin olunca cok kaniyomuz canim ay benimki tutmamisti bSka bi doktora akil almaya gitmismtim bana sey demisti penis kalin olunca dedi buyuk kalin olursa kanam daha fazla olur dedi bu gulesim geldi o an cok utandim oda sans iste dedi evlenene kadar yakinlasma yok o zaman sende anladigim kadariyla
Muhtemelen alinmicam canim tabiki o salak kiz butun moralimi bozdu mudürl3 gorusmeden once..Ayyyyyy gercektenmi nasil gecti peki ay naptin ya hakkaten kendini bisey zanneden insanlari bende anlamiyorum ya
Sacmalama tabiki derdini paylascaksinBiz birbirimizden vazgecemeyiz vazgecemiyoruz olmuyo benim pskolojim cok iyi degil girip kimseyi burda bunaltmak istemiyorum herkesin bi derdi var diye ama hep aklimdasiniz hepinizi cok seviyorum bebislerim benim
Kiz beni yedi zombilerSen bi at gel bi iki zombi vurda gel biz bekliyos seni insallah bi ikide kalirsin
Canim bilemedim bence o yüzden demez cunku surtunmeyle de bozulan var..Aynen canım benimki tam iyi aile cocuğu :) ya ben doktora giderken ilk gittiğim dıktora sürtünme oldu dedim tam ilişki yaşadıgmı söylemedim ticarete dönmesin oda bundan dolayı bana kanaman olcak bakiresin demiş olbilir mi ?
He edepli yaniAynen canım benimki tam iyi aile cocuğu :) ya ben doktora giderken ilk gittiğim dıktora sürtünme oldu dedim tam ilişki yaşadıgmı söylemedim ticarete dönmesin oda bundan dolayı bana kanaman olcak bakiresin demiş olbilir mi ?
Bisey olmaz hic canini skma sen kuzum pes etmek yok ilk basvurdugun yer olmasada mutlaka birinden biri olcakMuhtemelen alinmicam canim tabiki o salak kiz butun moralimi bozdu mudürl3 gorusmeden once..
Sacmalama tabiki derdini paylascaksin
Buldular fistik gibi kizi yerler tabiKiz beni yedi zombiler
Evet ya bicakliyorum ama yetksemiyorum silahla vursam mermim yetmio hele sisman olan beni öyle bi kovaladiki son oynayisimda evin duvarina sikistirip vurdu bana oldümBuldular fistik gibi kizi yerler tabiKiz benide yiyolar hep valla bisey diymmi su zombi kisminda birinci olan varsa helal olsun
Inşallah canımDarisi sizlerin basina olcak kislarrrr
Ay nasil
Gecicide ipmi kaliyomus adam gormezmi ipleri
Ya adam ipleri gorur alip bakmazmi tobe yarabbim
Hayalet ip diyorlar zaten normal ip değil yani çok dikkatli bakmak gerekir hatta anlamak mümkün değil bilmeyen biri için ve anladığım kadarıyla zaten minik parça zaten küçük yer işlem yapılan sanmam anlayacaklarini ben dedim ya rüyalarına girdi etkilendim yoksa geçici yaptırmaya karar vermiştim garanticiyim galiba biraz ondan da olduCok ilgincmis ben gecici olayini cok bilmiyorum hic dusunmemistim cok arastirmamistimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?