Zor şeyler yaşamışsınız kendim artık çok dayanılmaz bir noktaya geldiğimde hiç bir şeyi düşünmeden önü- arkası beni neler bekler, hangi sonuçları doğurur demeden, her şeyi Rabbime bırakmıştım. Ve o kadar rahattım ki, hani siz bunları sürekli düşündükçe, kurdukça, olumsuzluğa kapıldıkça aslında kendinize set koyuyorsunuz. Çünkü bende böyle yapıyormuşum istisnasız korktuğum şey başıma gelirdi. Hayatımın hiç farklı olacağına inanamazdım, hep neden diye başlayan sorular..
Meğer kendi kendimi kısır döngüye sokuyormuşum. Bir gün o kadar yoruldum ki, önce korkmayı bıraktım. Neyden korkuyordum? En fazla ne olabilirdi? Bu kaygıyı aştığımda, karşıma inanılmaz güzel fırsatlar çıktı, hatta uğraşmadan..
Hayatınızdaki her şeyi kabul edin, her ne yaşadıysak yaşamamız gerektiği içindi.
Hayallerinizi, isteklerinizi serbest bırakın, olmazsa olmaz değildir hiç bir şey, olmazsa ne olur sanki diye düşünün..
Olmazsa daha iyisi olur deyin..
Bende pozitif düşünme ile ilgili kitaplar okuyorum, video izliyorum kendimi geliştirmek adına, gerçekten hayata bakış açımızı değiştirdiğimizde hayatımız değişiyor.