- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
- Konu Sahibi WunderLost
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık Çok harika görünüyor Bol şans diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık Çok harika görünüyor Bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık emeğine sağlık çok güzel görünüyor bol şanslar canım
Öğreniyoruz kuzu yavaş yavaş sizlerden sunum yapmayı işte çok teşekkür ederimCekiliciiiim sizin yuzunuzden yarismadannnn
Sunum sahaneeee zalımoyyyyy ellerine sağlık kuzucum
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel olmuş bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederim canımMiss gibi gözüküyorr
Ellerine sağlık canım.boll şans
Gayet uyumlu güzel oluyor deneyebilirsin tereddüt etmeden çok teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık, tavuk ve kıyma birarada nasıl merak ettim bu çorbayı Bol şans
Çok teşekkür ederim canımEllerine saglik cok guzelll bolca sans dilerim
Çok teşekkür ederim sosyalimm beğenmene sevindimÇok güzel olmuş canım wundercan,ekmek banıp banıp yiyesim geldi valla çok iştah acıcı emeğine sağlık başarılar dilerim canım benim
Teşekkür ederim güzelciğimmmEllerine sağlık tatlım, çok güzel görünüyor yarismada bol şanslar ❤❤❤
Merhabalar hanımlar Alanya da ev yemekleri yapan bir mekanda yöresel lezzetleri tadarken içme fırsatım oldu bu çorbayı. İçerken maaşallah içinde her şey var uyumlu olur mu tatlar acaba demiştim ama ilk kaşıkla birlikte uyumluymuş dedim
Hemen malzemelere geçiyorum
250 Gr kıyma
4 parça kemiksiz pirzola kullandım ben(göğüs, but da kullanabilir isteyen)
1 kase haşlanmış nohut (400 Gr )
1 fincan pirinç
1 dolu yemek kaşığı domates salçası
1 domates
1 limon
Tavuk suyu(haşladığımız şu)
Nane, toz biber, karabiber, tuz
1 dolu yemek kaşığı tereyağ
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Eki Görüntüle 3005629
Gelelim yapım aşamasına
Tavukları haşlayalım(suyunu çorbaya koyacağız)
Kıymayı tuz, karabiber ve toz biber ile yoğuralım ardından minik minik yuvarlayalim. Ben pişince de biraz çekecek bu diye çok minik yuvarlayalim(minik yuvarlamayi beceremedim demeyelim de)
Eki Görüntüle 3005634
Köfteleri yağda kızartalım, haşlanmış tavukları da dideleyelim.
Eki Görüntüle 3005637
Şimdi artık çorbamızı oluşturma vakti. Uygun bir tencereye 1 dolu yemek kaşığı tereyağ ile yarım çay bardağı sıvıyağ koyalım. Ardından domates salçamızı ve domatesimizi ekleyelim. Kavurduktan sonra naneyi ekleyelim.
Eki Görüntüle 3005640
Kenara ayırdığımız tavuk suyunu ve normal suyu ilave edip kaynamaya bırakalım. Kaynayınca 1 fincan pirinç ekleyip yumuşamasını bekleyelim. Yumuşayınca nohutu girelim, 5 dakika karıştırıp köfteleri girelim.
Eki Görüntüle 3005642
Köftelerin ardından tavukları girelim ve son olarak 1 limonun suyunu ekleyelim.
Eki Görüntüle 3005644
Vee sıra geldi sunumaaaa
Eki Görüntüle 3005645 Eki Görüntüle 3005646 Eki Görüntüle 3005647 Eki Görüntüle 3005648 Eki Görüntüle 3005649 Eki Görüntüle 3005650 Eki Görüntüle 3005651 Eki Görüntüle 3005652 Eki Görüntüle 3005653 Eki Görüntüle 3005655 Eki Görüntüle 3005656 Eki Görüntüle 3005657 Eki Görüntüle 3005659
Afiyet olsuuuunnnm
Rica ederimÇok teşekkür ederim
CanımsınTeşekkür ederim güzelciğimmm
İcine beni katma kuzu bende yeni yeni işte sen gibiÖğreniyoruz kuzu yavaş yavaş sizlerden sunum yapmayı işte çok teşekkür ederim
Sen dee benimmmCanımsın
Yoo senin sunumları çok beğeniyorum ben ondan kattım geliştiriyoruz kendimizi Nevreste sağ olsunİcine beni katma kuzu bende yeni yeni işte sen gibi
Can cannnnn
Çok teşekkür ederimEllerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum.
Güzel günlerde kullan canım benimÇok teşekkür ederim
Bu arada dün aldım makinayı inşallah ben de memnun kalırım senin gibi
İlk fırsatta deneyeceğim paylaşırım fikrimiGüzel günlerde kullan canım benim
İnşallah memnun kalırsın, yanıltmış olmam seni
Teşekkür ederim kukrişimmEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar diliyorum