Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun şu Gülşen Avrupai durmuyor Ah nerede filminde gideri varmış
Avrupalılar bebek yüzlü oluyor Gülşen bir At suratlı erkeksi bu arada kesin benzemiyorsundur çok güzel kadınlara Türkan şoray gibisin diyip iltifat ederler
Gülşene benziyor olabilirsin
Banada süslendiğimde Türkan gibi oldun derler ama nerdeeee
Keşke benzeseydim Gülşen’e. :))
Ben de öyle kemikli yüzleri beğenirim. Ki planlarımda hep jawlinelar, elmacık dolguları, burun dolguları, bişektomiler falan var hep öyle olmak isterdim. oval yüzüm ve kavisli küçük burnum var ve düz burunlulara çok imrenirim. Gözlük bile düz buruna yakışıyor.
Kemiksiz yüzler daha çok doğuya aittir. Uzakdoğulular, Arap kadınları vs genelde minyon yüzlüler. Ama ünlü Avrupalı aktristler hep dediğim gibi kemikli ve karakteristik yüzleri var. Nickimden de anlaşılacağı üzere Bridget Bardot’u çok beğenirim. Ve kendisinin kemikli harika bir yüzü vardır.
626BCDBD-576A-4652-A82C-090A2300FBB3.jpeg

At yüzlü dediğin yüz şeklini millet para döküp estetik oluyor. Kadın gayet cool Avrupai yüz şekli var. Ona çirkin diyen taş olur

Aynen bende onu diyorum At yüzlü olmak isteyen baya büyük kesim var
Ben çirkin demedim benim tarzım değil dedim
Ben sevmiyorum sevenede saygı duyuyorum
Bebeksi yüzlü Erkek yada Kadın hastayım☺️

Ben de öyle kemikli yüzleri beğenirim. Ki planlarımda hep jawlinelar, elmacık dolguları, bişektomiler falan var hep öyle olmak üzerine aksine oval yüzüm ve kavisli küçük burnum var ve düz burunlulara çok imrenirim. Gözlük bile düz buruna yakışıyor.
Kemiksiz yüzler daha çok doğuya aittir. Uzakdoğulular, Arap kadınları vs genelde minyon yüzlüler. Ama ünlü Avrupalı aktristler hep dediğim gibi kemikli ve karakteristik yüzleri var. Nickimden de anlaşılacağı üzere Bridget Bardot’u çok beğenirim. Ve kendisinin kemikli harika bir yüzü vardır.
Eki Görüntüle 2735759

Blakis Avrupalılar ve Ruslar hep bebeksi yüzlüdür dolgun bebek gibi
Keskin hatlar doğuya aittir
Benim kadar yabancılarla tanımladığına eminim Kaç tane Rus yengem oldu☺️
ayrıca güzellik göreceli bu kadınıda beğenmedim
Oval farklı At yüzlü olmak bambaşka birsey
Avrupalılar hep Emel sayın tarzı😄

Ben de öyle kemikli yüzleri beğenirim. Ki planlarımda hep jawlinelar, elmacık dolguları, burun dolguları, bişektomiler falan var hep öyle olmak isterdim. oval yüzüm ve kavisli küçük burnum var ve düz burunlulara çok imrenirim. Gözlük bile düz buruna yakışıyor.
Eki Görüntüle 2735759
Bu arada bu kemikli ama at yüzlü değil
Yüz hatları kalp gibi

Eki Görüntüle 2735759
Fransız kadınları benim de favorim. Tarzlarını, dillerini, giyimlerini hatta tavırlarını bile çok beğenirim. :süslü:

Fransız kadınları benim de favorim. Tarzlarını, dillerini, giyimlerini hatta tavırlarını bile çok beğenirim. :süslü:

Valla ben kabulledim Avrupalılar ve Ruslar bebek yüzlü
Türk kadınları olarak bizden güzel çıkmaz çok çok nadir yani :/

Blakis Avrupalılar ve Ruslar hep bebeksi yüzlüdür dolgun bebek gibi
Keskin hatlar doğuya aittir
Benim kadar yabancılarla tanımladığına eminim Kaç tane Rus yengem oldu☺️
ayrıca güzellik göreceli bu kadınıda beğenmedim
Oval farklı At yüzlü olmak bambaşka birsey
Avrupalılar hep Emel sayın tarzı😄
Kuzum bu özgüven nereden? 😄
“Benim kadar yabancılarla tanımladığına eminim” vuhuuuu baya iddialı:) Şöyle diyim nacizane gördük biz de bir şeyler.
Ben oval yüzlüyüm ama sizin at yüzlü diye tabir ettiğiniz kadın tipini beğenirim. Misal Kendall Jenner. Zevkler ve renkler tartışılmaz derler. İnsan kendinde olanı beğenecek diye bir şey yok.

Valla ben kabulledim Avrupalılar ve Ruslar bebek yüzlü
Türk kadınları olarak bizden güzel çıkmaz çok çok nadir yani :/
Bacım bak anlamıyorsun sen dıyorsun ya ben çok Avrupalı tanıdım boş tanımışsın. Bilgin 0 yahu. Türk kadınlarını sen diğer ülkelerle nasıl kıyaslıyorsun. Dünyada birbirine benzemeyen tek ırk bunu bile bilmiyorsun. Keskin yüz yuvarlak yüz, sarışın kumral esmer, çekik göz iri göz, kıvırcık düz saç renkli göz bla bla hepsini içeriyor anla bunu artık. Asya ve Avrupa özelliklerini taşıyoruz okeyy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X