Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa olabilir tabii, tipini beğenmeyebilir.
Benim için Türk sinemasının en güzeli Gülşen’dir mesela.
Ama beni de saçım koyu renkken, Türkan Şoray’a benzetmişlerdi. Tipimi daha avrupai bulurken, ortadoğulu gibi mi görünüyorum diye zoruma gitmişti.

Ama beni de saçım koyu renkken, Türkan Şoray’a benzetmişlerdi. Tipimi daha avrupai bulurken, ortadoğulu gibi mi görünüyorum diye zoruma gitmişti.

Ah nerede filminde gülşenin gideri varmış
O filmden başka yok

belkıde gulsen bubıkogluna benzetılmesını hakaret algılamasının nedenı turker ınanogluyla yasadıgı skandal asktır ?
travestı gıbı falan demısya :KK70: imalı yerden vurmus filiz akını gulsen bubıkogluyla aldattı evlılıklerı bu yuzden bıttı falan ...
ayy ben fosil :KK70: m.ö 300 lu yıllar falan :KK70: nelerı de hatırlıyorum
Aaa bunu hiç bilmiyordum.ama ne yalan soyleyim Türker inanoğlu da aşırı zevkli adammış...

Sorun şu Gülşen Avrupai durmuyor Ah nerede filminde gideri varmış
Avrupalılar bebek yüzlü oluyor Gülşen bir At suratlı erkeksi bu arada kesin benzemiyorsundur çok güzel kadınlara Türkan şoray gibisin diyip iltifat ederler
Gülşene benziyor olabilirsin
Banada süslendiğimde Türkan gibi oldun derler ama nerdeeee

Sorun şu Gülşen Avrupai durmuyor Ah nerede filminde gideri varmış
Avrupalılar bebek yüzlü oluyor Gülşen bir At suratlı erkeksi
Yok artık...bütün yesilcam maşallah.
Diger yorumlariniz da okudum ama ben de Türkan soray i güzel bulmuyorum.Gulsen Bubikogluyla kıyaslanamaz bile...

Göreceli bu saygı duyuyorum ben daha bebeksi yüzlü seviyorum elimde değil
Gülşen biraz At yüzlü erkeksi geliyo bana
Ah nerede filminde gideri varmış ama sonra çok bozmuş

valla o sizin zevkiniz
ant içtiniz heralde gülşeni kötülemek için hahaha
zevk meselesi, neden gülşen bubikoğlunu her beğenene ama o at yüzlü diyorsnuz

At yüzlü olmak kötü değil özellikle beğeneni var ben sevmiyorum ben daha yuvarlak bebeksi yüzler seviyorum
At yüzlü yani keskin uzun zayıf kemikli yüz hattı olan kadınlara bayılan ciddi bir kesim var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X