Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akrabanız falan mı?Anket yapılmış başka sitexde
%81 Türkan güzel denmiş
%19 Gülşen demiş
%19 nasıl gülşen demiş aklım almıyo
Türkiyenin en güzel kadını Türkan şoray
ahahahahAkrabanız falan mı?
Yaa olabilir tabii, tipini beğenmeyebilir.
Benim için Türk sinemasının en güzeli Gülşen’dir mesela.
Ama beni de saçım koyu renkken, Türkan Şoray’a benzetmişlerdi. Tipimi daha avrupai bulurken, ortadoğulu gibi mi görünüyorum diye zoruma gitmişti.
Benide keşke anjelinaya benzetselerAyy keşke beni benzeten olsa Gülşen Bubikogluna.ne dengesiz biriymiş arkadaşın.
Aaa bunu hiç bilmiyordum.ama ne yalan soyleyim Türker inanoğlu da aşırı zevkli adammış...belkıde gulsen bubıkogluna benzetılmesını hakaret algılamasının nedenı turker ınanogluyla yasadıgı skandal asktır ?
travestı gıbı falan demısya imalı yerden vurmus filiz akını gulsen bubıkogluyla aldattı evlılıklerı bu yuzden bıttı falan ...
ayy ben fosil m.ö 300 lu yıllar falan nelerı de hatırlıyorum
Güzellik de diğer pek çok şey gibi görecelidir. Konu kilit.
Aaa bunu hiç bilmiyordum.ama ne yalan soyleyim Türker inanoğlu da aşırı zevkli adammış...
Sorun şu Gülşen Avrupai durmuyor Ah nerede filminde gideri varmışYaa olabilir tabii, tipini beğenmeyebilir.
Benim için Türk sinemasının en güzeli Gülşen’dir mesela.
Ama beni de saçım koyu renkken, Türkan Şoray’a benzetmişlerdi. Tipimi daha avrupai bulurken, ortadoğulu gibi mi görünüyorum diye zoruma gitmişti.
Yok artık...bütün yesilcam maşallah.Türkan şoraylada nişanlanmış bu adam ya yuh tipine bakmadan
Sorun şu Gülşen Avrupai durmuyor Ah nerede filminde gideri varmış
Avrupalılar bebek yüzlü oluyor Gülşen bir At suratlı erkeksi
Yok artık...bütün yesilcam maşallah.
Diger yorumlariniz da okudum ama ben de Türkan soray i güzel bulmuyorum.Gulsen Bubikogluyla kıyaslanamaz bile...
türkan şoray mı bebeksi
ben şok
o yapılı burun yüzünden öyle gelebilir de orijinali baya çekilmez o kadının
Bebeksi geliyor valla herkesin zevki
Gülşende At yüzlü ama :/
valla o sizin zevkiniz
ant içtiniz heralde gülşeni kötülemek için hahaha
zevk meselesi, neden gülşen bubikoğlunu her beğenene ama o at yüzlü diyorsnuz
gülşen in hayatı skandal da türkanın değil mi?evli adamla 25 yıl yaşadı yahuuuAaa bunu hiç bilmiyordum.ama ne yalan soyleyim Türker inanoğlu da aşırı zevkli adammış...
At yüzlü dediğin yüz şeklini millet para döküp estetik oluyor. Kadın gayet cool Avrupai yüz şekli var. Ona çirkin diyen taş olurBebeksi geliyor valla herkesin zevki
Gülşende At yüzlü ama :/