- 23 Ağustos 2020
- 6.697
- 12.643
Bende öyleydim. Artık güneş gözlüksüz çıkmıyorumgüneş yüzünden gözlerimi kısmaktan iki kaşımın arasında çizgicikler oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyleydim. Artık güneş gözlüksüz çıkmıyorumgüneş yüzünden gözlerimi kısmaktan iki kaşımın arasında çizgicikler oldu
Eki Görüntüle 2735429
Arkadaşım bu mesela , kendinde bir ton botox ve dolgu var. ( bu arada resmîni paylaşmama izin veriyor )
Benimde aynı beraber gideriz belkim minik doğal bir deneme yaparızgüneş yüzünden gözlerimi kısmaktan iki kaşımın arasında çizgicikler oldu
Bende öyleydim. Artık güneş gözlüksüz çıkmıyorum
Benimde aynı beraber gideriz belkim minik doğal bir deneme yaparız
Evet çok var dediğim gibi , ama yaşına göre çok genç göstermiş. Burda 35 yaşındaelmacık kemiklerini çıkarttırıp kaşlarını kaldırtmış gibi
çok anlamam ama
onlar yapma gibi sanki
Yok kaşını kaldırtmamışta dolgudan çenesi ya v duruyor ya da çeneyede master botoks yaptırmışelmacık kemiklerini çıkarttırıp kaşlarını kaldırtmış gibi
çok anlamam ama
onlar yapma gibi sanki
Güzel bı kız değil bence. İyiki yaptırmış diyecegim ama pek güzellik de katmamışEki Görüntüle 2735429
Arkadaşım bu mesela , kendinde bir ton botox ve dolgu var. ( bu arada resmîni paylaşmama izin veriyor )
Önceki haline göre çok daha güzel. Aslında resimde çok donuk çıkmış normalde çok daha güzel benceGüzel bı kız değil bence. İyiki yaptırmış diyecegim ama pek güzellik de katmamış
Benim burnum estetik afhkk ama doğal hemde sağlık problemim vardı hazır bıçak altına yatcam düzelttırdım ama yandan belli oluyor önden doğalgeçen bi estetik cerrah dedi ki bana gelip "sibel can gibi bakış yap, kadir inanırın bakışını yap" falan diyorlar.
abi bakış estetikle olur mu ahahahha
millet olarak estetik ameliyat mantığımız yok
Yok kaşını kaldırtmamışta dolgudan çenesi ya v duruyor ya da çeneyede master botoks yaptırmış
Hollywood yanağımı oluyor bu ?Yok kaşını kaldırtmamışta dolgudan çenesi ya v duruyor ya da çeneyede master botoks yaptırmış
Çenede ki kasları felç ediyor çiğnemekten tombullaşıyor ya çok çalıştığı için hani o yuzden oraya botoks yapıyorlar inceliyor. Kalıcı değil ama kalıcısı bişektomi ama bazı doktorlar ilerleyen yaşlarda o yağ yastıkcıklarının alınmasını önermiyor çöküyormuşannem master botoks nedir ahaha
o kdr alakam yok
Yok direk çeneye botoks yapılıyor orada ki çiğneme kaslarına sanırım. Senin dediğin direk ağız içinden kesik atıp yağ yastıkçıklarını alıyorlar kalıcı oluyorHollywood yanağımı oluyor bu ?
Önermem bazen bezelye gibi fıtıklar yapıyor. Kök hücre daha iyiYağ enjekte olayı var o kalıcı çizgilere falan çok iyi bence
Ama kalıcı bir çözüm değilmiş , erime ihtimali çok yüksekmişYağ enjekte olayı var o kalıcı çizgilere falan çok iyi bence
Popo için mi?Bende en çok su brazilian butt lift i çok merak ediyorum. Acaba sonuçları ömürlük mü ? Yoksa hemen kilo verişinde eriyor sonra bi daha dolmuyor mu ?
Evet . Vücudun başka yerinde yağ alınıp popaya enjekte ediliyorPopo için mi?