Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet güzel kadın ama bir bütün olarak ele almak lazım.
ben çok klasik güzelleri sevmem. biraz havalı, cool olmak bana daha çekici geliyor
tamamen zevk meselesi işte :)
aslında tutup bu şekilde karşılaştırmak dahi anlamsız da açılmış işte konu :)

misal çağla şıkel aşırı güzel hani yüzü gözü çizili gibi değil ama bence cool
bunda da balerin olmasının, konservatuar kültürünün etkisi var bence.
Bende Deniz Çakır’ı çok beğeniyorum. Öyle ahım şahım bir güzelliği yok ama çok çekici bence ..

Çok minik botoks vardır o da gayet normal ki botoks estetik değildir. İçeriğini bilen bilir. Benım için botoks bakım gibi bir şey bende iki seneye az az yaptırmayı düşünüyorum afhjk

aşkom ben de dudaklarıma bir minik dokunuş bi de alnımda çizgiye ufak bişi istiyorum
kaz ayaklarım kalabilir
gülünce çıkmalarını seviyorum

Kızlar ya bende kendimi çirkin hissediyorum burnum büyük biraz🥲
Estetik düşünmüyorum varmı inceltecek bir şey

Çok minik botoks vardır o da gayet normal ki botoks estetik değildir. İçeriğini bilen bilir. Benım için botoks bakım gibi bir şey bende iki seneye az az yaptırmayı düşünüyorum afhjk
Ben iki sene önce deneme amaçlı yaptım. Doktor arkadaşım daha yeni başlamıştı bu işe sende deneyelim dedi . Sanırım biraz fazla kullanmış olmalı pek beğenmedim kendimi . Sanırım dozunda yaptırınca gayet harikalar yaratabiliyor .

Kızlar ya bende kendimi çirkin hissediyorum burnum büyük biraz🥲
Estetik düşünmüyorum varmı inceltecek bir şey
Estetik var sadece , başka bir çözüm bilmiyorum. Eğer eğrilik falan varsa onuda dolguyla düzeltiyorlar ama en iyisini plastik cerrahlar bilebilir .

aşkom ben de dudaklarıma bir minik dokunuş bi de alnımda çizgiye ufak bişi istiyorum
kaz ayaklarım kalabilir
gülünce çıkmalarını seviyorum
Bende alnım için istiyorum mınıkten var bende aslında çıkmadan yapmak lazım o zaman erteliyorsun yavaş yavaş işe bir başlıyım ah ahh 3 ayda bir profesyonel bakıma gidicem amin :dua:

Ben iki sene önce deneme amaçlı yaptım. Doktor arkadaşım daha yeni başlamıştı bu işe sende deneyelim dedi . Sanırım biraz fazla kullanmış olmalı pek beğenmedim kendimi . Sanırım dozunda yaptırınca gayet harikalar yaratabiliyor .
Dozunda olmalı bazıları fazla olunca uzun gidicek ya da daha güzel olucak sanıyor. Bakın yurt dışında ki mankenlere falan hepsınde dolgudan tut her şey var. Ama doğal duruyor gidip bizdekiler gibi resimle gidip şunu istiyorum demiyor😂 doktorların çoğuda fazlaya karşı hatta gülünce hafif kırışıklığın olmasını istiyor

Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Valla bende Gülşen bibikoglu hayraniyimdir

Aslında Angelina Jolie ye benziyorsun tamam . De 🤣

hiç ugrasamam kimsenin tribiyle .
Boyle böyle hiç arkdasim kalmayacak benimde ama neyse🤣

Estetik var sadece , başka bir çözüm bilmiyorum. Eğer eğrilik falan varsa onuda dolguyla düzeltiyorlar ama en iyisini plastik cerrahlar bilebilir .

aslında çirkin durmuyor ama yuvarlak güzel değil hiç sevmiyorum gerçi çirkinde denmez keşke biraz daha düzgün olsaydı

Dozunda olmalı bazıları fazla olunca uzun gidicek ya da daha güzel olucak sanıyor. Bakın yurt dışında ki mankenlere falan hepsınde dolgudan tut her şey var. Ama doğal duruyor gidip bizdekiler gibi resimle gidip şunu istiyorum demiyor😂 doktorların çoğuda fazlaya karşı hatta gülünce hafif kırışıklığın olmasını istiyor

geçen bi estetik cerrah dedi ki bana gelip "sibel can gibi bakış yap, kadir inanırın bakışını yap" falan diyorlar.
abi bakış estetikle olur mu ahahahha
millet olarak estetik ameliyat mantığımız yok

9EE4C7FE-4A92-4927-8901-0F004F37C5E1.jpg

Arkadaşım bu mesela , kendinde bir ton botox ve dolgu var. ( bu arada resmîni paylaşmama izin veriyor )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X