Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladık yav. Ne tuhaf konu bu böyle. Bence konu sahibi türkan şoraya takık. Onu övmek için gülşen’i yermek için böyle bir konu açmış. Arkadaş olayı da uydurma. Türkan şoray çok güzel mükemmel harika diye diye gidecek yakında. Gelmişler bilmemkaç yaşına taa kaç yıl öncesinin güzelleri yeter ayol onlar bu kadar takmıyordur bu mevzuyu.
Evet zaten hiç işim yok kendime eğlence arıyorum burda şaka gibisiniz

Arkadaşınızda, sizde keşke “travesti” olarak tanımladığınız bireylerin illa çirkin, kaba saba gözüken, korkunç görünen kişiler olmak zorunda olmadığını, toplumun algısının böyle olduğunu ve böyle empoze edildiğini bilseydiniz. Güzellik algısına göre konuşacak olursak illa, eline su dökemeyeceğimiz güzellikte trans kadınlarda var.

evet katılıyorum cidden hele yurt dısında daha çok

Anladık yav. Ne tuhaf konu bu böyle. Bence konu sahibi türkan şoraya takık. Onu övmek için gülşen’i yermek için böyle bir konu açmış. Arkadaş olayı da uydurma. Türkan şoray çok güzel mükemmel harika diye diye gidecek yakında. Gelmişler bilmemkaç yaşına taa kaç yıl öncesinin güzelleri yeter ayol onlar bu kadar takmıyordur bu mevzuyu.
Türkan şorayı kıskanmakta haklısın
Türk kadını olarak tipimiz belli
Şu kadını tartışmak komedi
Bir Hülya avşar güzel değil diyenler 🤣😂🤣🤣😂
Çekememezlik var hepimizde

evet katılıyorum cidden hele yurt dısında daha çok

Ülkemizdede çokça var ama toplum olarak yok saydığımız için bilemiyoruz. Arkadaşınıza onun duymak istemediği şeyi söylemediğiniz için kabahatli çıkmışsınız, kimi söylerseniz söyleyin kabul etmeyecekti zaten. Ben daha farklı bir yere değinmek istedim arkadaşınızla olan dialoğunuz hoşuma gitmediği için, anlayışınız için teşekkürler

Onun goz rengini begeniyorum sadece baska belirgin albenisi yok bence, boy olsun tip olsun.. banu alkan, serpil cakmakli, mine mutlu daha guzel bana gore hulya avsar dan

O saydıkların hepsi çok güZel özellikle mine mutlu
Hülya avşara bende bayılıyorum çok güzelmiş

Bence de travesti gibi hakli yanii
Linç yersin dikkat et 😃 Gülşen sonuçta Türk kadınlarına benziyor bu yüzden asla laf kondurtmazlar ☺️
Ben çirkin demiyorum ama hiç güzel değil
Güzel olmayıpta bu kadar övülen tek kadın olabilir
Cidden hiç güzel değil nasıl beğeniyorlar aklım almıyo

Gülşen Bibikoglu eski ünlüler arasında görüntüsü bozulmayan tek ünlü arkadaşınız bulmusta biniyor galiba ne turkanda ne fatmada kaldı eski güzelliği bir tek bu kadın n hala güzel..

Gülşen Bibikoglu eski ünlüler arasında görüntüsü bozulmayan tek ünlü arkadaşınız bulmusta biniyor galiba ne turkanda ne fatmada kaldı eski güzelliği bir tek bu kadın n hala güzel..
Ben şuanki hali çok itici
Aydan şeneri gör sen 😍 afet

Linç yersin dikkat et 😃 Gülşen sonuçta Türk kadınlarına benziyor bu yüzden asla laf kondurtmazlar ☺️
Ben çirkin demiyorum ama hiç güzel değil
Güzel olmayıpta bu kadar övülen tek kadın olabilir
Cidden hiç güzel değil nasıl beğeniyorlar aklım almıyo
Gercekten hic guzel değil . Erkek gibi surati. Makyajla bile guzel degil. Bende anlamadim vallahi nasil beğeniyorlarsa😁😁

Gercekten hic guzel değil . Erkek gibi surati. Makyajla bile guzel degil. Bende anlamadim vallahi nasil beğeniyorlarsa😁😁
Al bendende o kadar 😂 Zaten beğendiklerini sanmıyorum
Ama hanımefendiği birde tipi türk kadınına benzediği için beğeniyormuş gibi yapıyorlar 😂
Valla o güzelse bende dünya güzeliyim😂
Göreceli olur ama bu kadar olmaz göz var nizam var birde Türkiyenin en güzel kadınlarıyla kıyaslanıyor o zaman gülmekten karnım ağrıyo ☺️
Evet çok erkeksi yüzü var ama ne yapalım türk kadınlarına benziyor diye bizde beğenmiş gibi yapalım trendi takip edelim 😄
Yok anlamadığım öyle güzel kadınlar varki yeşilçamda gerçekten güzel oldukları için söylenmiyor ☺️

Türkan şorayı kıskanmakta haklısın
Türk kadını olarak tipimiz belli
Şu kadını tartışmak komedi
Bir Hülya avşar güzel değil diyenler 🤣😂🤣🤣😂
Çekememezlik var hepimizde
Yav ben türk bile sayılmam çerkesim. Türkan şorayla da gülşen bubikoğluyla da bir ilgim yok. Al işte bu yorumunla bile konuyu niye açtığını belli ediyorsun. Takıntılı hayranlık olmuş sende. Türkan şoray zaten direkt türk kadını tipinde biri bu arada. Ha oladabilir türk kadınları çirkin mi?? Hiç de değil bence.

Yav ben türk bile sayılmam çerkesim. Türkan şorayla da gülşen bubikoğluyla da bir ilgim yok. Al işte bu yorumunla bile konuyu niye açtığını belli ediyorsun. Takıntılı hayranlık olmuş sende. Türkan şoray zaten direkt türk kadını tipinde biri bu arada. Ha oladabilir türk kadınları çirkin mi?? Hiç de değil bence.

Türk kadınları olarak çirkiniz demiyorum ama güzel çok nadir
Bu arada ben hayatımda Türkan gibi güzelini dışarda görmedim ☺️
Genelde Gülşene benziyorlar

Türk kadınları olarak çirkiniz demiyorum ama güzel çok nadir
Bu arada ben hayatımda Türkan gibi güzelini dışarda görmedim ☺️
Genelde Gülşene benziyorlar
Üzgünüm ama bence Türkan Şoray hiç de güzel değil. Tipik esmer, iri kemikli, baygın bakışlı bir kadın işte. Gülşen Bubikoğlu çok güzel bir kadın, onunla kıyaslanamaz bile. Türk kadınları Gülşen Bubikoğluna benziyor demişsiniz, alakası yok. Sizin Türkan Şoray takıntınız var bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X