ya geğirene ne demeliSiz boşta kalmamak için için Ali'den sonra Ahmet'le görüşmüşsünüz yine.
Ve evet karşıdan bakınca part time sevgili gibi : toplasan adam etmez.
ne kadar iyi taraftan bakmaya çalışırsam çalışayım bir yanda hayvan gibi geğiren sonra pişkin pişkin gülen bir adamBence ikisini de koy verin.. sonra ne istediğinize karar verin.
önce konuyu dikkatli oku ikisiyle birlikteyim demedim konuları ön yargıyla okursanız vereceğiniz cevaplar böyle saçma sapan olurNe bekliyordun ki biri jonny depp diğeri Bradley cooper mı olacak anca böyle toplama tipler olur işte bu duruma böylesi yakışır
ikisini idare edecek bir pozisyon yok aliyi affettim demedimBence ne yapmak istediğinize karar verin. Iki kişiyle birden görüşmek hoş değil. Bu durum ortaya çıkarsa çok üzülebilirsiniz.
haklısın sana katılıyorum fakat ikisini idare etmek gibi bişey yok ortada aliyle barışmadımAmiyane tabirle ikisni birden idare ediyor pozisyondasınız (yanlış anlamayın bunu yermek için söylemiyorum)bu sebeple kafanizın karısması normal. İkisiylede bir süre görüşmeyin,kendinizi dinleyin,gerekirse ikisinide silersiniz ama sakin kafayla oturup düşünün. Böyle kiyas yapmaktan öteye geçemezsiniz.
ayrıca toplama tiplerde ne demek ? sen kendine hiç baktınmı kuzumNe bekliyordun ki biri jonny depp diğeri Bradley cooper mı olacak anca böyle toplama tipler olur işte bu duruma böylesi yakışır
Yanlış anlamayın demiştim,amiyane tabirle söyledim ama lafın gelişi zira ikisiylede konuşunca kafa karısiyor,anlatmak istediğim buyduhaklısın sana katılıyorum fakat ikisini idare etmek gibi bişey yok ortada aliyle barışmadım
anladım seni tatlım asıl konu aklımla kalbim arasında kalmam sevdiğim adam hanzonun tekiYanlış anlamayın demiştim,amiyane tabirle söyledim ama lafın gelişi zira ikisiylede konuşunca kafa karısiyor,anlatmak istediğim buydu
kötü enerjili bir üye dahaSimdi guluyorsun ama işin sonu hiç hayra gitmicek bilesin..
Kotu enerjı değil..göremediğin şeyleri soyluyorum..kötü enerjili bir üye daha
ikisini birden idare etmek gibi iğrenç bir planım ve karakterim yok öncelikle bunu bilmeni isterimKotu enerjı değil..göremediğin şeyleri soyluyorum..
Bu iki kişiyi aynı anda yurutmek demektir..
Olay patlarsa şimdiki neşenden eser kalmaz..
İşi pislik yapmaya dökebilirler..
Bekarken bikac pislik hayatımı zehir etmişti..buyuzden seni uyarıyorum..gungormus biri olarak..
İçlerinden biri bunu hazmedemeyip psikopata bağlayabilir..
Burda seni takdir edemiyecem kusura bakma..
Ama sen suan ikisiyle de birebir muhattapsın..biri bunu duydugunda senin gibi mi dusunur sence? Neyse tmmikisini birden idare etmek gibi iğrenç bir planım ve karakterim yok öncelikle bunu bilmeni isterim
dolayısı ile patlayacak bir durumda yok şaştığım konu benim aşık olduğum ve barışmak için zırlayan bir adamın telefonda iğrenç iğrenç geğirmesi çakkıdı çakkıdı sakız çiğnemesi
bir yanda iyi temiz bir adam ama spor delisi akşam 6-7 saat telefonu kapalı olan maraton koşucusu
iyiside beni bulmazki tarzında bir sitemdi
Valla canım ben öyle olmadığını biliyormuyum biliyorum gersi umrumda değilyani. neyse tmmAma sen suan ikisiyle de birebir muhattapsın..biri bunu duydugunda senin gibi mi dusunur sence? Neyse tmm