gülsemmi ağlasammı bilemedim...

Bir saniye ben olayı tam kavrayamadım sanırım.
Şimdi siz Ali'den ayrıldınız. Bu ayrılık arasında eski sevgiliniz Ahmet aradı ve onunla barıştınız yani Ahmet ile sevgilisiniz?
Ahmet ile barıştığınızı Ali'ye söylemediniz ve Ahmet spordayken/telefonu kapalıyken Ali ile konuştunuz? Ali geğirdi, sakız çiğnedi diye kızdınız? Daha sonra Ahmet sizden özür diledi ve toparlayacağını söyledi?

ben aliyi seviyorum ama son zamanlarda iğrenç bir adam oldu dediğim gibi geğirmeler ağzında sakız lakayit bi adam oldu sustum hep başka bir konudan dolayı ayrıldık ben ahmetle çıkmaya başladım salı günü işyerime geldi ali barışmak istedi kabul etmedim dün akşamda aradı açtım telefonu yine yanı sanki bir fil yedim diyip pis pis geğirdi böğürmek gibiydi
ağzına sakız attı patlatmalar falan bende ağzıma geleni saydım daha aramadı
ahmette spora başlamış gece yarılarına kadar spordaydı ama söz verdi az önce saat 9 da çıkacak spordan iyi biri ama tam olarak seviyorum diyemem

bu konunun bır amacı var mı?

Ali soda icsin. Ahmet de o kadar uzun süre spor yapmasın. Bunyesine yazik. Ali, Ahmet spordayken sodasini sindirmis şekilde arasın. Ahmet de spordan erken çıkınca arasın. Ali'yi mide problemleri ile kabul et. Ahmet de kaslarını iyice gelistirip gelsin. Öyle az gelişmiş kasla sevmezsin tabi. Ali'nin mideye dikkat. Ne kadar da reflü bir erkek.

Aklım şaşttı :)) Al birini vur ötekine bence ikisinide ,salla sana saygısı olmayan insanları boşver zaman kaybı geğirmek ne igrenç ,onu yapan yanında başka neler yapmaz,diğerine gelince o zaten boş zamanlarında arıyor belli seni .Daha sağlam kaliteli kişilerle konuş canım bence zamanına yazık .

oooo iki erkeği aynı anda idare etmek bu olsa gerek çok tecrubelisin şekerim ama ben okadar iğrenç kişiliksiz biri değilim
bu tarz fikirlerini kendine sakla

oooo iki erkeği aynı anda idare etmek bu olsa gerek çok tecrubelisin şekerim ama ben okadar iğrenç kişiliksiz biri değilim
bu tarz fikirlerini kendine sakla

Ama ne güzel fikir alışverişi yaparken neden hakaret ediyorsunuz ki. Üstelik ayni anda iki erkekle telefonla konuşuyor olmanın ne denli muhteşem bir kişilik ornegi oluşturduğu hakkinda tek kelime etmedim bile. Müstesna kişiliğinize hayran olduğum için nacizane yardimda bulundum. Cok kırıcı cumleleriniz. Incindim ve orselendim.

sana göre yok bana göre var yani bakış açısı önemli herkes bizimle aynı şeyi düşünecek diye bir kaide yok bu nedenle sana saygı duyuyorum
algılaırmın kapalı oldugunu dusunmuyorum
konudan herhangı bırsey anlasılmıyor
sevgıler

zaten konu sahibinin ikisine de saygısı yok ,
okudum okudum çözemedim siz karşı tarafın gegirmesi vs bu kadar takıyorsunuz da neden bi onunla bi onunla konuşuyorsunuz anlamadım sanırım ikisini de sevmiyorsunuz sevseniz birini net olursunuz diğerine karşı.

aaa bende fikrimi söyledim şekerim tıpkı senin gibi

Doğru hissediyorsun, karmakarışık ne ilişki, ne aşk, ne saygı. Hepsinden kurtul bence.. Bunların hiçbiri ileride sana bunları bilip de değer vermez sen de zaten hiç birini tam mahayetiyle sevemiyorsun anladığım sevgilisiz kalamama sendromu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…