ben aliyi seviyorum ama son zamanlarda iğrenç bir adam oldu dediğim gibi geğirmeler ağzında sakız lakayit bi adam oldu sustum hep başka bir konudan dolayı ayrıldık ben ahmetle çıkmaya başladım salı günü işyerime geldi ali barışmak istedi kabul etmedim dün akşamda aradı açtım telefonu yine yanı sanki bir fil yedim diyip pis pis geğirdi böğürmek gibiydiBir saniye ben olayı tam kavrayamadım sanırım.
Şimdi siz Ali'den ayrıldınız. Bu ayrılık arasında eski sevgiliniz Ahmet aradı ve onunla barıştınız yani Ahmet ile sevgilisiniz?
Ahmet ile barıştığınızı Ali'ye söylemediniz ve Ahmet spordayken/telefonu kapalıyken Ali ile konuştunuz? Ali geğirdi, sakız çiğnedi diye kızdınız? Daha sonra Ahmet sizden özür diledi ve toparlayacağını söyledi?
sence ?bu konunun bır amacı var mı?
bence yoksence ?
sana göre yok bana göre var yani bakış açısı önemli herkes bizimle aynı şeyi düşünecek diye bir kaide yok bu nedenle sana saygı duyuyorumbence yok
sence?
oooo iki erkeği aynı anda idare etmek bu olsa gerek çok tecrubelisin şekerim ama ben okadar iğrenç kişiliksiz biri değilimAli soda icsin. Ahmet de o kadar uzun süre spor yapmasın. Bunyesine yazik. Ali, Ahmet spordayken sodasini sindirmis şekilde arasın. Ahmet de spordan erken çıkınca arasın. Ali'yi mide problemleri ile kabul et. Ahmet de kaslarını iyice gelistirip gelsin. Öyle az gelişmiş kasla sevmezsin tabi. Ali'nin mideye dikkat. Ne kadar da reflü bir erkek.
oooo iki erkeği aynı anda idare etmek bu olsa gerek çok tecrubelisin şekerim ama ben okadar iğrenç kişiliksiz biri değilim
bu tarz fikirlerini kendine sakla
algılaırmın kapalı oldugunu dusunmuyorumsana göre yok bana göre var yani bakış açısı önemli herkes bizimle aynı şeyi düşünecek diye bir kaide yok bu nedenle sana saygı duyuyorum
Aklım şaşttı :)) Al birini vur ötekine bence ikisinide ,salla sana saygısı olmayan insanları boşver zaman kaybı geğirmek ne igrenç ,onu yapan yanında başka neler yapmaz,diğerine gelince o zaten boş zamanlarında arıyor belli seni .Daha sağlam kaliteli kişilerle konuş canım bence zamanına yazık .
kişiden kişiye farklılık gösterebiliralgılaırmın kapalı oldugunu dusunmuyorum
konudan herhangı bırsey anlasılmıyor
sevgıler
aaa bende fikrimi söyledim şekerim tıpkı senin gibiAma ne güzel fikir alışverişi yaparken neden hakaret ediyorsunuz ki. Üstelik ayni anda iki erkekle telefonla konuşuyor olmanın ne denli muhteşem bir kişilik ornegi oluşturduğu hakkinda tek kelime etmedim bile. Müstesna kişiliğinize hayran olduğum için nacizane yardimda bulundum. Cok kırıcı cumleleriniz. Incindim ve orselendim.
Doğru hissediyorsun, karmakarışık ne ilişki, ne aşk, ne saygı. Hepsinden kurtul bence.. Bunların hiçbiri ileride sana bunları bilip de değer vermez sen de zaten hiç birini tam mahayetiyle sevemiyorsun anladığım sevgilisiz kalamama sendromukızlar günaydın konuyu anlatayım hemen yaklaşık 9 aydır bir birlikteliğim vardı seviyordumda ayrıldık ama ne yazıkki
9 aydır görüştüğüm kişi ali olsun
4 yıl flört ettiğim kişi ise ahmet olsun
ayrıldıktan bir kaç gün sonra daha önce ahmet beni aradı barışmak istedi aslında efendi işi güçü olan temiz biridir zamanında çok güzel bir aşk yaşamıştık derken salı günü ali çalıştığım yere geldi çok ısrar etti ağlak zırlak tamam dedim oturduk konuştuk içimdekileri söyledim sadece seni çok seviyorum beni bırakma dedi fakat ben dönüpte eski sevgilimle barıştım diyemedim
gelelim dün akşama ahme saat 18:00 dan sonra gece 23:45 e kadar spor yapıyor aradım cevap yok
sonra ali aradı beni konuşuyoruz hayvan gibi geğiriyor çak çak sakız çiğniyor falan midem bulandı şahsen
ne saygısızlığını bıraktım ne ayı gibi geğirmesini ağzıma geleni saydım sanki bana yalvaran adam o değil
ahmet bana dönüş yaptı part time sevigilimiyiz biz dedim toparlayacağını falan söyledi sıkma canını saat geç oldu yat uyu dedi ben cevap yazmadım şimdi kendimi öyle karmaşık bir durum içinde hissediyorumki anlatamam
not: yazmış olduğum bazı olaylar okadar saçmaki ama öyle bağlantılı dizi şeklinde yaşanıyorki şaşıp kalıyorsun hatta dönüp geriye baktığında kahkaha ile gülüyorsun