gülsemmi ağlasammı bilemedim...

ikisiyle görüşmek zorunda değilsin ki canım ya nedne ille de ikisi arasında bir tercih
yani bugün güldüğüm ikinci konu bu ya siz çok yaşayın ya cak cak sakız ne ya hahahah

valla yazarken midem bulandı vazgeçtim canım ya :) o nasıl adam öyle ya recep ivedik kılıklı.
ama seviyorum filan demişsin ya uzak dur ondan ilerde de çünkü sende yıllar geçsede ilişki eskimiyor gürdüğüm kadarıyla toplumda orda burda bu hareketleri yapar rezil eder utandığınla kalırsın

Canimm :) buraya konu açıyosun iyi güzel ama yapılan yorumlara bu kadar fevri cevaplar verme yoksa kimse yardimci olamaz sana:KK19:
Anladigim kadariyla cak cak sakız çiğneyen elemanı seviyosun ama diğeri de kafanı karıştırıyor doğru mu anladim:KK14:

valla yazarken midem bulandı vazgeçtim canım ya :) o nasıl adam öyle ya recep ivedik kılıklı.
ama seviyorum filan demişsin ya uzak dur ondan ilerde de çünkü sende yıllar geçsede ilişki eskimiyor gürdüğüm kadarıyla toplumda orda burda bu hareketleri yapar rezil eder utandığınla kalırsın
ayyy hiç sorma rezil olurum cidden zaten istemiyorum artık onu 10 gün falan oldu ayrılalı salı günü şirkete geldi ama yinede barışmadım hayvan gibi geğirip ayyy sanki koca bir fili yedim dedi öncedende geğiriyordu bilerek ama ay pardon şekerim falan diyordu salak akşam kızdım yerin dibine soktum hayvan gibi geğiriyorsun terbiyesiz falan dedim

Canimm :) buraya konu açıyosun iyi güzel ama yapılan yorumlara bu kadar fevri cevaplar verme yoksa kimse yardimci olamaz sana:KK19:
Anladigim kadariyla cak cak sakız çiğneyen elemanı seviyosun ama diğeri de kafanı karıştırıyor doğru mu anladim:KK14:
tatlım ikisini idare etmek gibi iğrenç bir sonuç çıkarmalarına kızıyorum cak cak sakız çiğniyor ayı gibi geğiriyor
ama gel görki ben onu seviyorum
diğerim tam tersi naif saygılı öksürse bile özür diler bir yanda kalbim bir yanda aklım kaldım öyle

tatlım ikisini idare etmek gibi iğrenç bir sonuç çıkarmalarına kızıyorum cak cak sakız çiğniyor ayı gibi geğiriyor
ama gel görki ben onu seviyorum
diğerim tam tersi naif saygılı öksürse bile özür diler bir yanda kalbim bir yanda aklım kaldım öyle
Kalbinin sesini dinle :)

geğirirken cak cak sakız çiğneyen sevgiliden nefret ederim.

kızlar günaydın konuyu anlatayım hemen yaklaşık 9 aydır bir birlikteliğim vardı seviyordumda ayrıldık ama ne yazıkki
9 aydır görüştüğüm kişi ali olsun
4 yıl flört ettiğim kişi ise ahmet olsun

ayrıldıktan bir kaç gün sonra daha önce ahmet beni aradı barışmak istedi aslında efendi işi güçü olan temiz biridir zamanında çok güzel bir aşk yaşamıştık derken salı günü ali çalıştığım yere geldi çok ısrar etti ağlak zırlak tamam dedim oturduk konuştuk içimdekileri söyledim sadece seni çok seviyorum beni bırakma dedi fakat ben dönüpte eski sevgilimle barıştım diyemedim
gelelim dün akşama ahme saat 18:00 dan sonra gece 23:45 e kadar spor yapıyor aradım cevap yok
sonra ali aradı beni konuşuyoruz hayvan gibi geğiriyor çak çak sakız çiğniyor falan midem bulandı şahsen
ne saygısızlığını bıraktım ne ayı gibi geğirmesini ağzıma geleni saydım sanki bana yalvaran adam o değil
ahmet bana dönüş yaptı part time sevigilimiyiz biz dedim toparlayacağını falan söyledi sıkma canını saat geç oldu yat uyu dedi ben cevap yazmadım şimdi kendimi öyle karmaşık bir durum içinde hissediyorumki anlatamam
not: yazmış olduğum bazı olaylar okadar saçmaki ama öyle bağlantılı dizi şeklinde yaşanıyorki şaşıp kalıyorsun hatta dönüp geriye baktığında kahkaha ile gülüyorsun
ahmette alide olmaz. sen velilere doğru uza.
net

Bu hızla gidilirse iki kişi arasında dönersiniz tabi.
İkisini de bırakıp kendinizle baş başa kalmaya başlamalısınız.
Yoksa çok sağlıksız ilişkiler trafiği sizi bekliyor olacak.

X