Gülşah & Arda nın Profosyonel Cekimleri

tatlım öncelikle mutlluklar çok güzel olmuşun herşeyinle Allah mesut etsin .... güzelim şemsiyeni nerden aldın acaba çok merak ettim

tatlım öncelikle mutlluklar çok güzel olmuşun herşeyinle Allah mesut etsin .... güzelim şemsiyeni nerden aldın acaba çok merak ettim

cok tesekkurler canim.. Semsiye benim fikrimdi yalniz hic bi yerde bulamadik o yuzden fotografcimiz Zehra hanim internetten sadece demirini siparis ederek, ustundeki gelinlik dantelini kendisi dikti.. cok sagolsun ugrasti benimle baya

Asansörün olduğu yer değil mi orası? 3-4 Mayıs gibi İzmire gelmiştim,Hataydı sanırım orda gezerken ve fotoğraf çekerken tam da asansörün orda bir gelinle damadın profesyonel çekimleri yapılıyordu :) Yüzünüzden hatırlamam mümkün değil ama onlar siz olabilirsiniz diye düşündüm bi an
Çok hoşuma gitmişti öyle görünce,hatta kalabalık bir gruptuk alkışlamaya başlamıştık asansörden inince:90:
Yağmurluydu hava,hatta fotoğraf makinem ıslanmıştı baya ama sizin resimlerinizde güneş var,eminim çoğu çift orda çekim yapıyodur bu şekilde ama mayıs ayı olunca böyle düşündüm.
Siz değilseniz boşuna yazmış oldum bütün bunları;ama olsun gene de fikirlerimi söyleyim,çekimler gayet güzel olmuş ve siz de gerçekten yakışıyosunuz birbirinize.Ve de ömür boyu mutluluklar dilerim...

Ne yazikki o gordugun cift biz degiliz canim. Bizim dugunumuz 5 mart ta oldu. :) ve hava da cok cok cok guzeldi gordugun gibi. butun sene dua etmistim allahim nolur yagmur yagmasin diye ve Allah gonlume gore verdi.. cok tesekkur ederimmm

cok tesekkurler canim.. Semsiye benim fikrimdi yalniz hic bi yerde bulamadik o yuzden fotografcimiz Zehra hanim internetten sadece demirini siparis ederek, ustundeki gelinlik dantelini kendisi dikti.. cok sagolsun ugrasti benimle baya

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…