- 24 Eylül 2011
- 3.593
- 8.511
-
- Konu Sahibi smollgirl20
Valla canim bana hipnoz telkin fayda etmez sanirim kendinkendimle bunu aşmaliyim hipnozluk bise degil bu bambaska bisey hic gecmeyen gidiklanma dusun mesela
Tamam işte kuzum ben zaten sınav gunu için yazdım onları. Ben o direksiyon derslerini bile nasıl kafaya takiyordum bir bilsen. Ama hocalar genelde hep emekli yaşlı insanlar ve çok rahat geçiyor dersler istediğin kadar gül yani. O yazdıklarım sınav içindi araba kullanırken onlar zaten kendi aralarında konuşuyolar sen hiç duymuyorsun bile yola bakmaktan o yüzden gülmen için öyle ciddi sessiz bir ortam olmayacak sen kendini yola verdiğin için ortamda espiri bile yapılsa duyup gülmezsin yani hiç korkma. Bi kere direksiyon dersine gidince anliycaksin zaten ne demek istediğimi .Canim o idrar olayini aynini yasadim ortaplulda ayni hald3 evin yolunu tuttum ceketle sarmak falan..o ogretmeni her gordugumde ayni utanci yasamistim...yazduklarin cok guzel :)
Hoca konusunda umarim.dedigin gibi olur...hocadan degil zaten benim cekincem zaten mutlaka gulucem onun yaninda biliyorum kendjmj ama bikac ay vakit gecircegimizden rahat olabolirim..ben sadece sinav vunu gelicek olan 2 kisiye taktim simdiden gulmeeye basladim ogunu dusunemiyorum
Sistem değişti siz eski sistemden söz ediyorsunuz sanırım.Sınav günü direksiyon sınavında hocan birde meb bağlı gözetmen öğretmen olur
Yazılı sınav ise ayrı yapılır motor ilk yardım trafik sınavlarına gireceksin orada ise gene gözetmen öğretmenler olur
Zor değil yani
Benim boyle.bir problemim var ciddi resmi ortamlarda gulme.krizine giriyorum ve bu beni artik ortamlara girmekten uzaklastirdi..heleki ciddi bir ortamda yemege falan davetliysek gitmeden korku basiyor ya gulersem.deli derler bana napicam.diye korku sariyor....daha önce neler yasadim.neler...hastane randevu almasa telefinda tam tc nin son harfinde gulme krizi gelip kac kere yeniden almak zorunda kaldim...kisa zaman once doktor muayenesinde sira bana geldiginde odayi terkedip.ciktim sirf kri geldi diye...esimin is arjadaslari esleriyle yemege cagardi bi aksam ve ben masada herkezin gozu onunde kiskis güldum durduramadim kendimi kalktim rezil oldum dedemin cenazesinde bile cok.fena kriz geldi allahtan kimse yoktu kactik.uzaklastim ama ya biri gorseydi beni oyle neler dusunurlwrdi. daha neler neler hatirlayamadim.suan..o an aklima.ölum de gelse en en en kotu olayda gelse asla.fayda etmiyor..calisma hayatim da yok suan rahatim..ama bikac aya ehliyete yazilicam insalah ve ben sevinecegime simdiden korkiyorum ve mutsuzum ya sinav günü gülersen müfettislerin yaninda diyemaddi durum yuzunden esim.yollamiyordu beni ehliyete simdi ikna oldu mucize yani ehliyete gitmem cok.ama.cok.istiyordum ama simdi bunun üzüntusunu yasiyorum...ya gercekten caresi yok bunun psikologa gidin demeyin bu baska bisey gidip ilac kullanip donmak istemiyorum daha once kullandim zaten kilo yapti biraktim..kendi kendime yenmeliyim..simdi soyleyin bana kzizlar ehliyet sinavinda sinav günü cok mu resmi geçiyor? Müfettisler cok.mu sert hic mi espiri falan yapmiyolar arada gülsem bari o ortami bana anlatirmisiiniz lutfen yaa ..size cok sacma bi dert gibu gorunenilir ama yasayan bilir bunu...cok.ama cok.kotu bisey...bunun yuzuunden ehliyet sinavindan gecemessem kendimi.cok ama cok suclarim ve birdaha girme sansim da hic.olmaz ((
Biraz daha rahatladim.nedense suan..2 kisi olucak yani oylemi..birde cok mu resmi geçiyor acaba sinav günü
Psikolojik bir problem olduğu için ölüm bile olsa güldüğünüz için tabiki psikolog ve psikiyatra gitmek gerek. ayrıca kilo yapmayan antidepresanlar var kilo aldığınız için tedaviyi bırakmak yerine doktora gidip ilacınızı değiştirtmeliydiniz.
Ne ara böyle bir konuya yorum yazdım diye dusunurken konu senelikNe müfetişi ya bildiğin öğretmenler gözetmen ki müfettiş bile olsa ne olmuş
Halkımız hala psikolog ve psikiyatr ayrımını bilmiyor.psikologa gidin demeyin bu baska bisey gidip ilac kullanip donmak
Ne yaptı acaba bayan.umarım ehliyeti almıştır ve gülme olayını aşmıştırBenim boyle.bir problemim var ciddi resmi ortamlarda gulme.krizine giriyorum ve bu beni artik ortamlara girmekten uzaklastirdi..heleki ciddi bir ortamda yemege falan davetliysek gitmeden korku basiyor ya gulersem.deli derler bana napicam.diye korku sariyor....daha önce neler yasadim.neler...hastane randevu almasa telefinda tam tc nin son harfinde gulme krizi gelip kac kere yeniden almak zorunda kaldim...kisa zaman once doktor muayenesinde sira bana geldiginde odayi terkedip.ciktim sirf kri geldi diye...esimin is arjadaslari esleriyle yemege cagardi bi aksam ve ben masada herkezin gozu onunde kiskis güldum durduramadim kendimi kalktim rezil oldum dedemin cenazesinde bile cok.fena kriz geldi allahtan kimse yoktu kactik.uzaklastim ama ya biri gorseydi beni oyle neler dusunurlwrdi. daha neler neler hatirlayamadim.suan..o an aklima.ölum de gelse en en en kotu olayda gelse asla.fayda etmiyor..calisma hayatim da yok suan rahatim..ama bikac aya ehliyete yazilicam insalah ve ben sevinecegime simdiden korkiyorum ve mutsuzum ya sinav günü gülersen müfettislerin yaninda diyemaddi durum yuzunden esim.yollamiyordu beni ehliyete simdi ikna oldu mucize yani ehliyete gitmem cok.ama.cok.istiyordum ama simdi bunun üzüntusunu yasiyorum...ya gercekten caresi yok bunun psikologa gidin demeyin bu baska bisey gidip ilac kullanip donmak istemiyorum daha once kullandim zaten kilo yapti biraktim..kendi kendime yenmeliyim..simdi soyleyin bana kzizlar ehliyet sinavinda sinav günü cok mu resmi geçiyor? Müfettisler cok.mu sert hic mi espiri falan yapmiyolar arada gülsem bari o ortami bana anlatirmisiiniz lutfen yaa ..size cok sacma bi dert gibu gorunenilir ama yasayan bilir bunu...cok.ama cok.kotu bisey...bunun yuzuunden ehliyet sinavindan gecemessem kendimi.cok ama cok suclarim ve birdaha girme sansim da hic.olmaz ((
Reklam yapan sahte profilli biri yapmışOff yine mi hortlak konu? Kim yaptı bunu?