Gülme krizi:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
31
Benim boyle.bir problemim var ciddi resmi ortamlarda gulme.krizine giriyorum ve bu beni artik ortamlara girmekten uzaklastirdi..heleki ciddi bir ortamda yemege falan davetliysek gitmeden korku basiyor ya gulersem.deli derler bana napicam.diye korku sariyor....daha önce neler yasadim.neler...hastane randevu almasa telefinda tam tc nin son harfinde gulme krizi gelip kac kere yeniden almak zorunda kaldim...kisa zaman once doktor muayenesinde sira bana geldiginde odayi terkedip.ciktim sirf kri geldi diye...esimin is arjadaslari esleriyle yemege cagardi bi aksam ve ben masada herkezin gozu onunde kiskis güldum durduramadim kendimi kalktim rezil oldum dedemin cenazesinde bile cok.fena kriz geldi allahtan kimse yoktu kactik.uzaklastim ama ya biri gorseydi beni oyle neler dusunurlwrdi. daha neler neler hatirlayamadim.suan..o an aklima.ölum de gelse en en en kotu olayda gelse asla.fayda etmiyor..calisma hayatim da yok suan rahatim..ama bikac aya ehliyete yazilicam insalah ve ben sevinecegime simdiden korkiyorum ve mutsuzum ya sinav günü gülersen müfettislerin yaninda diye maddi durum yuzunden esim.yollamiyordu beni ehliyete simdi ikna oldu mucize yani ehliyete gitmem cok.ama.cok.istiyordum ama simdi bunun üzüntusunu yasiyorum...ya gercekten caresi yok bunun psikologa gidin demeyin bu baska bisey gidip ilac kullanip donmak istemiyorum daha once kullandim zaten kilo yapti biraktim..kendi kendime yenmeliyim..simdi soyleyin bana kzizlar ehliyet sinavinda sinav günü cok mu resmi geçiyor? Müfettisler cok.mu sert hic mi espiri falan yapmiyolar arada gülsem bari o ortami bana anlatirmisiiniz lutfen yaa ..size cok sacma bi dert gibu gorunenilir ama yasayan bilir bunu...cok.ama cok.kotu bisey...bunun yuzuunden ehliyet sinavindan gecemessem kendimi.cok ama cok suclarim ve birdaha girme sansim da hic.olmaz ((

Son düzenleme:
Ne müfetişi ya bildiğin öğretmenler gözetmen ki müfettiş bile olsa ne olmuş

Nasıl çözülüyor tam hatırlamıyorum ama ufak bir tedavisi vardı bunun tv.deki doktorlardan duyduğum kadarıyla.
Ilıca tedavisi değilde hipnoz gibi bir yöntemdir sanıyorum ki çaresi.
..

Gülme krizi derken ne kadar sürüyor bu, kahkaha şeklinde mi ?

Hipnoz tedavisi mi.alsam ama kucuk.sehirdeyom.zannetmiuorum.burda bole gelismis tedaviler olucani
Kendimi.kasarak kiskiskis guluyoruk.kendimden geciyorummresmen ve kim.baksa guldugumu anlayacak kadar iste..

Dehisyirdim ama.yan etkilerini vucudumda istemedigimden ilacsiz yasamaya karar verdim

Sinav günü kim.olucak.yanimda yanlis yazmis olabolirim ama resmi daireden gelicekler sanirim
Sınav günü direksiyon sınavında hocan birde meb bağlı gözetmen öğretmen olur
Yazılı sınav ise ayrı yapılır motor ilk yardım trafik sınavlarına gireceksin orada ise gene gözetmen öğretmenler olur
Zor değil yani

Biraz daha rahatladim.nedense suan..2 kisi olucak yani oylemi..birde cok mu resmi geçiyor acaba sinav günü

Sinirsel bir bozukluk olmali. Bir adam vardi haberlere çıkmıştı hep guluyordu ama durmadan.babasinin cenazesinde bile gülmüş. Ne hastaliklar var..acil şifalar

Olur olmaz gülmenin ciddi bir rahatsızlık olduğunu biliyorum. Beyinle ilgili bir durum ama adı aklıma gelmiyor şu anda...

Ehliyete gelince öyle müfettiş falan hatırlamıyorum biri öğretmendi hatta yeğenimin sınıf öğretmeni denk gelmişti bana diğerini hatırlamıyorum ama ilçe milli eğitimden olabilir....

Kemal sunalın filmi geldi aklıma gerçekten çok ilginç bi fikir veremicem ama Allah yardımcınız olsun

Biraz daha rahatladim.nedense suan..2 kisi olucak yani oylemi..birde cok mu resmi geçiyor acaba sinav günü
Benim yanımda oturan öğretmenle çok koyumuhabbete dalmıştık ben sadece sürmeye odaklanınca stres ölüyordum ama konuşunca baya rahatlıyordun bildiğin mıhabbet ettik çok hoş samimi bir hava vardı hocada çok iyiydi
Bence kasma çok iyi olur

Bir de kendini bu durumdan kurtaracak taktikler gelistir kendine ve beynini yen.mesela o anda kusura bakmayin sinirlerim bozuldu aklima birsey geldi falan de. İnsanlar deli oldugunu dusunmezler. Durumu kotarirsin.rezil olma korkusunu unut.bu sana beyninin bir oyunu ve onu yenebilirsin.gülmen kac dk sürüyor mesela? Uzarsa da at cimcigi caktirmadan bacagina.tekrar acil sifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…