- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 31
-
- Konu Sahibi smollgirl20
Sinav günü kim.olucak.yanimda yanlis yazmis olabolirim ama resmi daireden gelicekler sanirimNe müfetişi ya bildiğin öğretmenler gözetmen ki müfettiş bile olsa ne olmuş
Hipnoz tedavisi mi.alsam ama kucuk.sehirdeyom.zannetmiuorum.burda bole gelismis tedaviler olucaniNasıl çözülüyor tam hatırlamıyorum ama ufak bir tedavisi vardı bunun tv.deki doktorlardan duyduğum kadarıyla.
Ilıca tedavisi değilde hipnoz gibi bir yöntemdir sanıyorum ki çaresi.
..
Gülme krizi derken ne kadar sürüyor bu, kahkaha şeklinde mi ?
Dehisyirdim ama.yan etkilerini vucudumda istemedigimden ilacsiz yasamaya karar verdimPsikolojik bir problem olduğu için ölüm bile olsa güldüğünüz için tabiki psikolog ve psikiyatra gitmek gerek. ayrıca kilo yapmayan antidepresanlar var kilo aldığınız için tedaviyi bırakmak yerine doktora gidip ilacınızı değiştirtmeliydiniz.
Sınav günü direksiyon sınavında hocan birde meb bağlı gözetmen öğretmen olurSinav günü kim.olucak.yanimda yanlis yazmis olabolirim ama resmi daireden gelicekler sanirim
Biraz daha rahatladim.nedense suan..2 kisi olucak yani oylemi..birde cok mu resmi geçiyor acaba sinav günüSınav günü direksiyon sınavında hocan birde meb bağlı gözetmen öğretmen olur
Yazılı sınav ise ayrı yapılır motor ilk yardım trafik sınavlarına gireceksin orada ise gene gözetmen öğretmenler olur
Zor değil yani
Hic denemedim ama ise yararmi bilmiyorum denemek lazimO an kendini cimcir
Bildiğin ogretmenmis yani çok takma diyor sana burda yazarlar:)) evet öğretmenler çok takma yani="smollgirl20, post: 55547480, member: 853296"]Biraz daha rahatladim.nedense suan..2 kisi olucak yani oylemi..birde cok mu resmi geçiyor acaba sinav günü
O adam.kadar olmasa da ben de de var isyeSinirsel bir bozukluk olmali. Bir adam vardi haberlere çıkmıştı hep guluyordu ama durmadan.babasinin cenazesinde bile gülmüş. Ne hastaliklar var..acil şifalar
O anlık acı gülmeni durdurabilir diye düşünüyorumHic denemedim ama ise yararmi bilmiyorum denemek lazim
Sanmiuorum.ama deneyecehim.tabikiO anlık acı gülmeni durdurabilir diye düşünüyorum
Benim yanımda oturan öğretmenle çok koyumuhabbete dalmıştık ben sadece sürmeye odaklanınca stres ölüyordum ama konuşunca baya rahatlıyordun bildiğin mıhabbet ettik çok hoş samimi bir hava vardı hocada çok iyiydiBiraz daha rahatladim.nedense suan..2 kisi olucak yani oylemi..birde cok mu resmi geçiyor acaba sinav günü