-
- Konu Sahibi smollgirl20
Öğretmeniz heralde konu sahibini sakinleştireyim derken pot kırdımBildiğin ogretmenmis yani çok takma diyor sana burda yazarlar:)) evet öğretmenler çok takma yani
Komisyon deniyo onlara. Ama okullarda ogretmenlik yapan 2 insan geliyo. 3.de senin hocan oluyo. Sohbet ederek araba kullaniyosun. Ben ehliyet sinavinda komisyonum saka yapip durmustu rahat bi adamdi arkadaki hic konusmadi sadece not tuttu o kadarSinav günü kim.olucak.yanimda yanlis yazmis olabolirim ama resmi daireden gelicekler sanirim
Bazen cok cirkim boyutlara ulasabiliyor...ortaokul caginda altima kaçırmişligim bile var son radde buBir de kendini bu durumdan kurtaracak taktikler gelistir kendine ve beynini yen.mesela o anda kusura bakmayin sinirlerim bozuldu aklima birsey geldi falan de. İnsanlar deli oldugunu dusunmezler. Durumu kotarirsin.rezil olma korkusunu unut.bu sana beyninin bir oyunu ve onu yenebilirsin.gülmen kac dk sürüyor mesela? Uzarsa da at cimcigi caktirmadan bacagina.tekrar acil sifalar dilerim
Durduk yere......Olan birşeylere mi gülüyorsunuz yksa durduk yere mi gülüyorsunuz ?
Anneninizin cenazesinde güldünuz demek...hic sasirmadim...allahtan sakinlestireboldiniz kendiniziVücudun kendini rahatlatma şekli sanırım bu aynı vücut ısımız artınca kendini soğutması gibi.
Annem ölünce bende şoktan gülme krizi tutuyordu arada,başka bir odaya gidip gözlerimden şarıl şarıl yaşlar akar halde gülüyordum.
Sizinki kronikleşmiş kık diye ses duysanız bile başlıyordur.
Geldimide tutması mümkün olmuyor cidden.
İnternetten araştırsanız belki düşünce gücüyle ve kontrolüyle geçebiliyordur.
Ben arada tuttuğunda deşarj olana kadar gülüyorum gitsin.
Ağlamada bu şekilde tutuyor arada nasılsın deseler şar şar dökülüyor yaşlar.çok birikmiş içinizde belliki olumsuzluklar.
Geçmiş olsun
Canim o idrar olayini aynini yasadim ortaplulda ayni hald3 evin yolunu tuttum ceketle sarmak falan..o ogretmeni her gordugumde ayni utanci yasamistim...yazduklarin cok guzel :)Ay canım ya gözümde canlanınca çok tatlı geldi o halin kızma lütfen:) insanlar gülmeye açken senin gülmekten şikayetçi olmanı sevimli buldum. Ama tabi çeken bilir.
Bence bunu takıntı haline getirmişsin çocukken ben böyleydim ciddi ortamlarda asla tutamazdım kendimi. Hatta orta okul zamanlarında ilkokul öğretmenimi ziyarete gitmiştik öğretmenler günümde kuzenimle, öğretmen de cok ciddi bi kadın. O an gülemem gerektiği için sinirlerim bozuldu nasıl sıkıyorum kendimi. Hoca bize içecek getirmeye gitti bir patladım duramıyorumgülmekten altıma isemistim kadının koltuğun minderi cis oldu bildiğin ama ben hala gülüyorum öğretmen tekrar içeri gidince minderi ters çevirip belime ceketi bağlayıp ufak ufak evin yolunu tutmuştuk. Hala kadını görünce anlamis mıydi acaba diye utanıyorum:))
Sen de bunu kafaya taktığın için oluyor kasiyorsun kendini o yüzden sinirlerin bozuluyor. Bir psikologa danisabilirsin ama bence zamanla gececektir, kasmana gerek yok ayrıca gülsen ne olur ki? Aklıma bi şey geldi der geçersin en kötü. Cenaze ortamlarinda gülme konusunu da çok Duydum ben bi nevi sinir boşalmasi olduğu için.
Ehliyet sınavına gelince hocanla zaten derslerde bi samimiyet kurduğun için muhabbetli bir ortam oluyor sen zaten o an yola konsantre olacağın için muhabbet etseler bile pek sallamiyosun, o gülme krizi çok sessiz kasinti ortamlarda olur araba kullanırken meşgul olacagindan aklına bile gelmez emin ol. Sınava giderken yarım atarax al hocalar da tavsiye ediyor onu, rahatlatıyor . Allah ağlatmasin inşallah :*
O sunucuyu okadar iyi anliuorim ki
Şu videodaki sunucu işinden olmuş galiba.
Kendini kontrol etmenin bi yolunu bulmalısın
Valla canim bana hipnoz telkin fayda etmez sanirim kendinkendimle bunu aşmaliyim hipnozluk bise degil bu bambaska bisey hic gecmeyen gidiklanma dusun meselaStresle baş etmenin rahatsız edici yöntemleri var. Tırnak yemek, bacak sallamak, saç koparmak, kolyeyle yüzükle oynamak, gibi gibi.. Siz epey alışılmadık bir yöntem seçmişsiniz :) Ucunda insanların kalbini kırmak veya sosyal ortamlarda dışlanmak olmasa aslında iyi bile yapıyorsunuz. Ama insan cenazede de gülmez ki
İlaçla tedavi olunacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Telkinle, terapiyle olabilir ancak. Hipnoz da işe yarayabilir.