güllüşte hamişmiş :)

tebrik ederim canım hayırlı olsun. korunurken mi hamile kaldın?yoksa akışına mı bırakmıştınız?çok şaşırdım demişsin de merak ettim.

tebrik ederim canım hayırlı olsun. korunurken mi hamile kaldın?yoksa akışına mı bırakmıştınız?çok şaşırdım demişsin de merak ettim.

:))) tşk ederim canım aslında normal yolla korunuyoduk 1 yıldır bişiy kullnmadık
ama şöle diyim bi kaç kez sallamıştık işte :s önemsemedik ondan oldu ama bişiy olmaz die düşünüyodum hiç aklıma gelmedi bide bi problem vardı bende ondan dolayıda rahattım o yüzden öle söledim

Daha dün acaba nnilüfer hamile mi diye soruyordum kendi kendime :kedi:
Simdi de arkadasinin hamile oldugunu okuyorum zemuszemus
Ne kadar sevindim anlatamam, cok sempatik geliyorsunuz bana güllüsen abla ve nilüfer abla.
Melegin saglikla büyüsün ve saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim.
Simdi daha da güzellesmissindir sen :jeyyar:

olsun ne güzel. hiç uğraşmadan kafana takmadan hamile kalmışsın. darısı başımıza. biz kaç aydır istiyourz.

Ablacım ne güzel bir haber bu yaaaaaa çok çok sevindim birtanem Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Valla ben biliyorsun kaç yıldır bakarım kkya hamile kaldıktan sonra msj sayım yükseldi Kasım annelerinde onun dışında biliyorsun takip var ama az yazı:)

Seninde öyle olacak şimdi nasipse sağlıklı olun sorunsuz bir hamilelik geçirinde :Saruboceq:
Tebrikler birtanesi hayatının en uzun ama en güzel yolundasın artık..Çok öperimmmm a.s. a.s. a.s.

sen ne tatlısın ya ne güsel motive ettin beniŞenizŞeniz

çok tşk ederim cnm nilü için hergün dua ediyom inşallah allah onada nasıp eder isteyen herkese inşallahŞeniz

olsun ne güzel. hiç uğraşmadan kafana takmadan hamile kalmışsın. darısı başımıza. biz kaç aydır istiyourz.

amin cnm amin inş

Son düzenleme:

ay cnm ablamŞeniz
çok saol bende çok öperim inşallah herşey çok güsel olur:Saruboceq:

GÜLLÜşen :dance::dance:tebrikkk ederimm çok sevindimm.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhha.s.

çok sevindim güllüm benim desene memleketimize bi bebiş daha gelecek allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Aşkımmmmmmmmmmmmmmmm
güllüşüm benim inan nasıl sevindim birtanemhihoyyythihoyyythihoyyyt
Rabbim sağlıklı bir hamilelik dönemini geçirmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ay bugün aldığım en güzel haberdi inanın çok mutlu oldum.
Oleyyyyyyyyyyyyyyy
Bir sürü şirin yiğenlerim olucak,kaçıncı teyze oluşum bu saymadım bilealkisalkisalkisalkisalkisalkis​

çok sevindim güllüm benim desene memleketimize bi bebiş daha gelecek allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
çok saol suprensesim :)efet zemuszemus

adoşum canımmmmmmmmŞenizŞeniz

cnm benim sen böle zıplıyon ben heyecan yapıyom valla
çok saol cnm çok tşk ederim inşallah sorunsuz bi hamilelik olur rahat geçerki bende çalışabiliyim bi müddet:Saruboceq:ŞenizŞeniz

Son düzenleme:
ay ne güzell.acelesi varmış çocuğun.gelmiş konmuş göbüşünüze.allah kucağınıza almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına

tebrik ederim
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Allah butun istiyenlere saglikla yasatsin bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…