amin cnm çoktşkleropuyorumnanaktantebrik ederim canım
sağlıkla kucağına alırsın insalllah bebişini
çok saol tubilikimmŞenizRabbim hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin
Analı babalı büyütsün
vakti gelince darısı bizlerin başına inşallah
senin adına çok sevindim
en kısa zamand agülikam takvimini değiş annem :)
amin cnm tüm isteyenlere rabbim versin inşHayırlı Olsun Canım Sağ Salim Kucağına Almayı Nasip Etsin Rabbima.s.
Darısı Bebek İsteyen Tüm Ailelere Olsun İnşallah
kaydirigubbakcemile3 yükllüyüm kaynanayüklümüsün gelinnnnn :hulya:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah Şeniz
amin cnm çok saolvalla çok sevindimyerimsenibenAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:kedi:
saol cnm haklısın şu 1 haftada bile duygularım çok değiştitebrikler canım..Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
şimdilik garip bir duygu, bir süre sonra elini karnına koyup sen gerçek misin diyeceksin,içinde her kıpırdandığında rahat değil mi ki diye düşüneceksin, bol bol ağlayacaksın ve güleceksin ardından...
Allahım isteyen herkese nasip etsin, Allaım isteyem hiçbir kadını anne olmaktan mahrum bırakmasın inşallah...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biliyon beni da:abbowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
akannehir
herkesi fırçaladın konuyu kapatın psikolojimi bozmayın dedın bak konu açıldı
kuşum çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
darısı tüm isteyenlerın başına inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
çok tebrik ederim canım allah sağlıcaklan hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
darısıda bizlerin başınaaa:)))
ikircikli;9233273[COLOR="Red" .!.:]yüklümüsün gelinnnnn[/COLOR] :hulya:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah Şeniz
Allah seni netmeye..çatlakcım benim..
Sabah sabah aldığım alacağım en güzel haber bu alyanın hastalığından sonra.bir tek bu yüzümü güldürdü inan bana..
çok sevindim Allahım tamamına erdirsin;kucağına almayı nasip etsin inşallah..
al da;nasıl sabahlanır;hasta edince o bir şey yiyemezken sende nasıl yiyemezsin gör ebeninki..:asigim:
ay cnm benimmmmzemuszemus çok saol tşk ederimAllah seni netmeye..çatlakcım benim..
Sabah sabah aldığım alacağım en güzel haber bu alyanın hastalığından sonra.bir tek bu yüzümü güldürdü inan bana..
çok sevindim Allahım tamamına erdirsin;kucağına almayı nasip etsin inşallah..
al da;nasıl sabahlanır;hasta edince o bir şey yiyemezken sende nasıl yiyemezsin gör ebeninki..:asigim:
amin cnm çok saoltebrikler tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşllah
amin nilüm amin inan senin olsa daha çok sevinirdim kendimden çokhani orda arkdaşlarıma kızmıştım dediya o arkdaşı ben oluyorummmmmm:dilcikar:
taaaaaa kaç gün öncesinden ben sana sölemiştim güllü hanımmm iyi oldu sana istemem istemem koydun yan cebine:roflol:
kendim olmuşkadar çok mutlu oldumm allahım isteyen herkese nasip eder inşallah bu duyguyu:Saruboceq:
allah kucağına almakta nasipetsin sağlıklı mutlu huzurluu
Şeniz
oyy çok duygulandım waallaaaa...canım benim beraber nişanlandık beraber evlendik şimdide birlikte doğurucaz ne klüpmüş beaaa...
rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasib etsin...bir iki hafta sonrada kalp atışlarını duyacaksın...daha ne heyecanlar yaşayacaksın sen bile inanamayacaksın...hplayıp zıplamak yok hadi bakim....
tebrikler tatlım çok çok sevindim.
Gözün aydin canim...Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah...
Ayni bizim isde sizdeki gibi hic beklenmedik bir anda oldu..
ama o kadar sevindikki - anlatilamaz bir duygu...
Henüz 16 haftalik hamile olmama ragmen simdiden herseyimiz oldu Bebegimiz..