güllüşte hamişmiş :)

Daha dün acaba nnilüfer hamile mi diye soruyordum kendi kendime :kedi:
Simdi de arkadasinin hamile oldugunu okuyorum zemuszemus
Ne kadar sevindim anlatamam, cok sempatik geliyorsunuz bana güllüsen abla ve nilüfer abla.
Melegin saglikla büyüsün ve saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim.
Simdi daha da güzellesmissindir sen :jeyyar:

mafoldumben
ağlattın he beni gözlerim doldu vallaa
allah konuşturdu belkide inşallah öleyimdir ama değilimm
gülşende benimm en çok hamile olmasını istediğim arkdaşlarımdan biriydii hernekadar kendisi istemesede ben çok istiyodum ve kendimin olmuşkadar sevindim benim olmasada gider onu severim yerim onun ballarını bennnnnnnnnnnŞeniz

senide öpüyorum canım güzael düşüncelerin için Şeniz

mafoldumben
gülşende benimm en çok hamile olmasını istediğim arkdaşlarımdan biriydii hernekadar kendisi istemesede ben çok istiyodum ve kendimin olmuşkadar sevindim benim olmasada gider onu severim yerim onun ballarını bennnnnnnnnnnŞeniz

seni üzmek istemedim, elim kirilsaydi da öyle yazmasaydim senağlama
ama dün resimlerinizi görünce esinle icimden gecti birden senağlama
üzmek istemedim seni cok ama cok özür dilerim senağlama

seni üzmek istemedim, elim kirilsaydi da öyle yazmasaydim senağlama
ama dün resimlerinizi görünce esinle icimden gecti birden senağlama
üzmek istemedim seni cok ama cok özür dilerim senağlama

ya saçmalama ne özürüüü üzülmedim ben öle herşeye ağlarımm bu hamilelik muhabetide bizde biraz hassas olduğu içinn sevinçten bilem gözlerimdolar. ama inan varya beni rüyasında hamile görenin haddihesabı yok yolda görürler hamilemisin rüyada görür ararlar böle sen gibi arkdaşlarım içinden geçirir ozaman kötü oluyorum
hayırlısı bu demekkii allahım ol dedimi olucak napalım
lütfen öle söleme sadece senin içinden öle geçmesine duygulandım benŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ya saçmalama ne özürüüü üzülmedim ben öle herşeye ağlarımm bu hamilelik muhabetide bizde biraz hassas olduğu içinn sevinçten bilem gözlerimdolar. ama inan varya beni rüyasında hamile görenin haddihesabı yok yolda görürler hamilemisin rüyada görür ararlar böle sen gibi arkdaşlarım içinden geçirir ozaman kötü oluyorum
hayırlısı bu demekkii allahım ol dedimi olucak napalım
lütfen öle söleme sadece senin içinden öle geçmesine duygulandım benŞeniz

kurban olurum sana ben ya, kalbinin güzelligi yüzüne de yansimis.Gülüsüne hastasiyim zaten biliyorsun :eek:
Allahim sana her seyin en güzelini nasip etsin, melek anne olacaksin sen Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
mafoldumben

cnm ya bende buna duygulandım mafoldumben

valla senin olması için dua ederdim hep hala ediyorum ters tepti sanırım:KK70:
hayırlısı olsunn herşeyin allahım inş isteyen herkese nasip eder ben şuan düşünmüyodum ama nasip kısmet herşeyde vardır bihayır cnm benimŞenizŞenizŞeniz

Gözünaydın. Aramıza hoşgeldin ...kaydirigubbakcemile5

tebrıkler cnım

canım gözün aydın allah saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıns.

tebrik ederim,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

aminnnnnnnnn herkese çok tşk ederim ŞenizŞenizŞeniz

delikafaduldencnm benim çok mutlu oldum duyuncazemuszemus
çok güzel bi duygu bende yeni yeni alışıorum hamileliğe:CüvCüv: :emir_bebek:
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin:ecrin_bebek: olmayana da hayırlı zamanlarda nasip etsin inş.. :Saruboceq:
çok güzel bi hamiş olcaksın cnm eminim Şeniz ...
En güzel yanıda şu tüm sevdiklerimle aynı zamanlarda hamilelik
geçiriorum artık birbirimizden bilgi alışverişide yaparız tıpkı evliliğe hazırlanırken olduğu gibi ... kaydirigubbakcemile5

bugün gülşen ultrasona girdiii ve bebişi ona poz verdiii :roflol: kızma sakın sefiyom seni çoook

mr-bean-has-had-a-baby-man-its-ugly.jpg

delikafaduldencnm benim çok mutlu oldum duyuncazemuszemus
çok güzel bi duygu bende yeni yeni alışıorum hamileliğe:CüvCüv: :emir_bebek:
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin:ecrin_bebek: olmayana da hayırlı zamanlarda nasip etsin inş.. :Saruboceq:
çok güzel bi hamiş olcaksın cnm eminim Şeniz ...
En güzel yanıda şu tüm sevdiklerimle aynı zamanlarda hamilelik
geçiriorum artık birbirimizden bilgi alışverişide yaparız tıpkı evliliğe hazırlanırken olduğu gibi ... kaydirigubbakcemile5
cnm benim çooookkkk tşk ederim valla sende benim için ölesin çok güsel bi anne olucaksınŞeniz nerden nereye geldik bekardık nişanlandık nişanlıydık evlendik şimdide hamişiz anne olucas inş allah nasip ederseŞeniz
bugün gülşen ultrasona girdiii ve bebişi ona poz verdiii :roflol: kızma sakın sefiyom seni çoook

delü he poz verdi resmini çektik :KK70:

Son düzenleme:
X