Güllüşen ve Saz arkadaşları

ooo ondan iysi şamda kayısı kızım ne güsel ozaman doğru ben onları unuttum her biri bişi yapsa tamam. al ozaman çıksın aradann
güzel bi anayemek yaparsınnn pilavı salatası çorbası karpuz felan alarsın zengin görünür yada kavun iftariyelikler kızartmaası derken oldu sana bisürü yemek

evet işte ana yemek ne yapim karnıyarık istiyodum onu perşembe yedik ,güveci cuma yedik:S

iğyy karnıyarık yapma yine fırında güsel bi yemek yap ne bilim etli yada tavuklu sebzeli bi yemek
poşette tavuk yapsana süper oluyoo

geldim şükür sabah sabah nolise sanki

nesemm

dün belim çok ağrıyodu evde yattım aşaaaa

anammm evde olmak ne guzelmiş
gerçi çok geç kalkmadım ama koltukda bi sağa döndüm sizi andım bi sola yattım siizi andım:roflol:

dedim bu gaybanalar çalişidir:roflol:

büyük butlar al en küçüklerinden deil yani 1butla doyuyo bi kişi en fazla 2 işte neyse bunları güselce sosla sosunu yap koy poşeti var onun özel ona at fırına biraz uzun pişiyo ama acayip leziz oluyo

nesemm

gerçi çok geç kalkmadım ama koltukda bi sağa döndüm sizi andım bi sola yattım siizi andım:roflol:

evde olmak süper ama her zmm değel :lepi:
ekiz :roflol::roflol::roflol:

nesemm

taş olcan kızım taşşş :mymeka:

büyük butlar al en küçüklerinden deil yani 1butla doyuyo bi kişi en fazla 2 işte neyse bunları güselce sosla sosunu yap koy poşeti var onun özel ona at fırına biraz uzun pişiyo ama acayip leziz oluyo

hee hiç denemedim gümbürtüye gitmim:roflol:

fırında sebzeli tavuklu bişiy mı yapsam :uhm:

neyse ben tariflere bakim biras

valla benım belim çok ağrıyo kendime yemek zor hazırlıyorum
bıde başkasına hiç çağıramam pazar gunu mafoldum zaten hala onun sıkıntısını çekiyom

günaydın vede hayırlı ramazanlar fıstıklar
bu muhteşem sofrayı kuran kim bi desenize
nilüferciğim o senmisin
bende sana gelebilirmiyim iftaracokacimcoook

X