- 22 Ocak 2008
- 6.708
- 1.703
hoşgeldin nidah iyim esniyorum sadeceee sen nasılsınn ouçlu deilsin heralde ne o kahve gazete annayalımm
canım istiyo yaa ondan kahvaltı yapasım varcokacimcoook
yoksa töbe de oruçluyum:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin nidah iyim esniyorum sadeceee sen nasılsınn ouçlu deilsin heralde ne o kahve gazete annayalımm
ooo ondan iysi şamda kayısı kızım ne güsel ozaman doğru ben onları unuttum her biri bişi yapsa tamam. al ozaman çıksın aradann
güzel bi anayemek yaparsınnn pilavı salatası çorbası karpuz felan alarsın zengin görünür yada kavun iftariyelikler kızartmaası derken oldu sana bisürü yemek
iğyy karnıyarık yapma yine fırında güsel bi yemek yap ne bilim etli yada tavuklu sebzeli bi yemek
poşette tavuk yapsana süper oluyoo
geldim şükür sabah sabah nolise sanki
nesemm
dün belim çok ağrıyodu evde yattım aşaaaa
anammm evde olmak ne guzelmiş
gerçi çok geç kalkmadım ama koltukda bi sağa döndüm sizi andım bi sola yattım siizi andım:roflol:
dedim bu gaybanalar çalişidir:roflol:
geldim şükür sabah sabah nolise sanki
nesemm
dün belim çok ağrıyodu evde yattım aşaaaa
anammm evde olmak ne guzelmiş
gerçi çok geç kalkmadım ama koltukda bi sağa döndüm sizi andım bi sola yattım siizi andım:roflol:
dedim bu gaybanalar çalişidir:roflol:
büyük butlar al en küçüklerinden deil yani 1butla doyuyo bi kişi en fazla 2 işte neyse bunları güselce sosla sosunu yap koy poşeti var onun özel ona at fırına biraz uzun pişiyo ama acayip leziz oluyo
şeker resmi duyunac nasıl geldin ama çakal