Güllüşen ve Saz arkadaşları

KIZLAR yarına kayınvaldemleri çarim dedim apoyaaa güveç yappim dedimm
sen ne analrsın diyo bana güveç yapmaktan :KK43: şevkimi kırdı resmen
sadece anneler yapabilirmiş güzel güveç güveci herkes güzel yapamazmış :KK43:
ne yapimozaman dedimmm köfte patatesmiii
sora sabah annem geldi söledim ona dedi kızım nie yapamıcan konuşmasın o akşam gel güveci verim yap ben sana tarif ederim

KIZLAR yarına kayınvaldemleri çarim dedim apoyaaa güveç yappim dedimm
sen ne analrsın diyo bana güveç yapmaktan :KK43: şevkimi kırdı resmen
sadece anneler yapabilirmiş güzel güveç güveci herkes güzel yapamazmış :KK43:
ne yapimozaman dedimmm köfte patatesmiii
sora sabah annem geldi söledim ona dedi kızım nie yapamıcan konuşmasın o akşam gel güveci verim yap ben sana tarif ederim

nie güveci yapanlar mastırmı yapmış :kızgın::mymeka::mymeka:

güveç yap kız hemde güsel yapkii utansın:dilcikar:

kızlar şimdik:ecrin_bebek:

pazar günüde kayınvaldemle annemleri çağırım diorum çok zamandır hepbirlikte olmamıştık..a.s

ne yapsam bi menü çıkarabilümüyükbenneyaptımki

bencedeeee ikimiz konuşyos tek :)

kız güllü çok kalabalık olar öle nasıl kalkıcan altından geçen yıl ben öle almıştım canlarım çıkmıştııı

günaydınn kıslar ya topic bi açtım kapalı diyo sonra tekrar açtım açılmış noldu analamdım 2 tane mi konu var böyle:bbo:

neysee nasılsınızzzzzz:kahve:

nidah günaydın cnm evet dün temizlendiya 2 konu yapmışlar:S biri klitli:S

nilü kaynamlar 2 kişiler saten 8 kişi felan olur bizimkilerle tam yapılan yemekler biter işte bide kızlar bana yardım ediyo hatta ben bişe yapmıyom bile:KK70:

nidah günaydın cnm evet dün temizlendiya 2 konu yapmışlar:S biri klitli:S

nilü kaynamlar 2 kişiler saten 8 kişi felan olur bizimkilerle tam yapılan yemekler biter işte bide kızlar bana yardım ediyo hatta ben bişe yapmıyom bile:KK70:

ooo ondan iysi şamda kayısı kızım ne güsel ozaman doğru ben onları unuttum her biri bişi yapsa tamam. al ozaman çıksın aradann
güzel bi anayemek yaparsınnn pilavı salatası çorbası karpuz felan alarsın zengin görünür yada kavun iftariyelikler kızartmaası derken oldu sana bisürü yemek

X