Gülimiğinnn Çeyizleri :))

ayy inşallah :31::31:
netten bakıyorum o kadar ayrıntılı ki çok gereksiz şeyler var içinde :19::19:
sevmiyorum o listeleridee:19:

En güzeli evde kullanılanları gözlemlemek ben öyle yapıyorum annem mutfakta ne kullanırsa gidip alıyorum ya da kendisi alıyor :9:

Kuzumm ne çok şey almışın sen görmeyeliiiii :16:

Akşla kullanın hepsiiniiiii :69:

Bu arada ben bu listeden gidiyorum görmüşsünüzdür belki sizde paylaşmak istedim

Eki Görüntüle 778571

Evett baya şey almışım Tuğbimmm çok güzelleri çok çok güzelleri senin olsun canımmm :16::16:

Teşekkür ederiz liste için :48:

canım hepsi çok güzeller allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin.ama benden sana evli bir bayan olarak tavsiye daha fazla alma.evde koyacak dolap bulamıyosun,modası geçiyor sıkılıyorsun,taşınırken çok zor oluyor falan.bir de kalpli kaşıkları nerden aldın çok tatlılar?

canım hepsi çok güzeller allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin.ama benden sana evli bir bayan olarak tavsiye daha fazla alma.evde koyacak dolap bulamıyosun,modası geçiyor sıkılıyorsun,taşınırken çok zor oluyor falan.bir de kalpli kaşıkları nerden aldın çok tatlılar?

Çok teşekkür ederimmm aminn inşallah ağız tadıyla kullanmak nasip olur :16:

Çok haklısın bunları koyacak yer bulamıycaz evlenince ama görünce de dayanamıyor işte insan :9:

Kalpli kaşıkları madalion diye bir internetten sitesinden almıştım canım ama başka sitelerde de satılıyor Nehir marka can&canan diye aratırsan satış yapan siteler çıkar :16:

Back
X