Gülermisin, Ağlarmısın?

Anneyim Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
99
69
33
36
Merhaba kızlar malum hamileyim bugün esim izinli idi dusa girdim ve bana kese yapmasini istedim. Sagolsun oda kirmadi derken dusa girdigimiz an zil caldi. Ilk aldiris etmedik baktik israrla caliyor esim gidip kapiyi acti. Gelen annesi idi. Esim tekrr geldi v kesemi yapip cikti. Isim bittikten snra bnde ciktim kayinvalidem hala oturuyordu. Esime oglum yarin cuma baban bu aksam banyo yapacak onada bi kese yap demez mi? Benim surat atti tabiki.. Bu bana nispetmi yapiyor kimi kimden kiskaniyor? Allaha Şükür elleri ayaklari tutuyor kaynanam dururken esimin babasina kese yapmasi ne derece dogru? Bundan bir ay oncede babasi ayaklarindan rahatsizdi enfeksiyon teshisi konulmustu duzenli pansuman olmasi gerekiyordu. Her aksam esimin isten gelmesini beklediler pansumani yapilsin diye. Sonucta bn hamileyim yalan yok esime defalarca elini yikatiyordum. Hstahane denilen birsey var hem daha saglikli hijyen acisindanda...Ama laf anlatamadik pansuman derdimiz bitti smdide kesemiz dert oldu. Annesi babasidir elbette yardimci olacak ama herseyi sadece esimden beklemeleri bunaltti beni. En ufak seyde gece gunduz fark etmiyor hep ogullarini bekliyorlar. Esimin 5 tanede ablasi var ama onlar el kapisinda imis bi yere kdr yardimci olabilirlermis. iyi de bn bunlarin babasinin kizimiyim? Şimdi ne dersiniz bana?

Kaynanan sana kese yptığını anlamışta laf çarpıyor aklı sıra..

komik geldi bana çok:)
sizde gülseydiniz keşke kayınvalideniz öyle söylediğinde
ilahi anne sende ne esprili kadınsın diye
bunun ancak bir espri olabilecek kadar saçma olduğunu anlardı

Se

7 yillik evliyim ilk kez boyle birsey istedim hayistemez olaydim şapa oturdum resmen

Anladım bana kötü geliyor böyle şeyler ,sizin için demiyorum hamilesiniz belki yetişemiyor yada hareket edemiyor olabilirsiniz ama ,normal eli ayağı tutanlardan da duyuyorum bunları hoş değil ...Ayyy o benim kocam değil mi ben onu sabunlarım keselerim cart ederim curt ederim diyenler çıkacaktır ama ıyyyy konuşmıcam daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…