• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülermisin ağlarmısın

• Konu Sahibi Konu Sahibi liva1017
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

liva1017

Ziyaretçi
kızım hergece saat 11.30 uyuyor bende gece uykusuna yatar artık diye uyutuyorum yarım saat kestiriyor tam bizim yatacağımız zaman uyanıyor bi dahada uyut uyutabilirsen artık iyice alıştı hergün aynı olayı yaşıyoruz varmı bizim gibi olan :

olmazmı canım ya...ecrinde 10a dogru uyuyor...11 gibi biz yatarken kalkıyor, artık ne zaman uyursa...bide gulucukler atıyor, hiç yatmak istemiyor...

hehe ben kafayı yemek üzereyim bu yüzden kafamçokkarıştı

ewet benimkine de bazen oyle oluyor bir sure....artik yeter diyon ama bir de gulucuk atmiyo mu o sira...yiyesin geliyor o zaman.....

benim oğlan illa gece 1 i bekleyecek 11_12 gibi uyuduysa yine kalkar oyalarım biraz emzir altını değiş 1 de vurup kafayı yatıyo
ama son bi kaç gündür gece 2 3 kez uyanıyo önceden uyuyunca sabaha uyanırdı acaba tam doymadığı için mi uyanıyo bu ay daha kontrole gitmedik bakalım kilosu için ne diycek doktor
ama sanki bana pek kilo almadı gibi geliyo

benimkide öle walla uyku düzenimiz bozuldu tatilde biran önce düzelse keşke....

bızımkı de 8 ya da 9 gıbı yatıtor gece 3 kez uyanıyor sabah 6 da ayakta.ama gunduz toplam 1 saat uyuyyor.gunduz ben yokum gece de uyuyor guler mısın aglar mısın:teselli:

aynen, gerçi gece 12 gibi uyanıyo, emip geri kolay uyuyo bizimki, ama sorun şu ki kurulmuş saat gibi sabah tam 5i 4 geçe uyanıyo hiç şaşmıyo,4 buçukta emip uyusa bile geri 5i 4 geçe gözler boncuk boncuk valla, saatler alınmadan önce 6da uyanırdı saatler geri alındı ya bizimki de aldı saatini geri herhalde, ben artık tükenmiş olduğum için babasına devrediyorum uyandırıp, napimm uyumuyo o saatten sonra sabah 9a kadar, oyna çizgi film izle off off

22 gibi yatio bu ara sora 23 de kalkio oynuyoz mama yios alt deisios derken 1 gibi yatio .. sabah 6 da mama yio(uyanmio ama gözler kapali:)) 10 a dogru yio 12-13 gibi uyaniyo..

masallllllah diin len :PP
:nazar:

maşallah hilmiyecim:)))

benimkide gece 2,3 gecedir 1'de yatıyor 1:30da kalkıyor tam bir saat gözü kapalı emiyor emiyor sızamıyor 2:30gibi sızıyor 5 de emip geri yatıyor 7:30 8 gibi tekrar emip yatıyor 10:30da tekrar emiyor en son 1,1:30da kalıkıp bakıyor ben bunada razıyım.bir kaç gün öncesine göre düzeldi 4'lerde yatıyorduk

Sanırım en feci durumda benim. Zaten Temmuz bebeklerinden en huysuz bebeğin Selin olduğuna eminim. Gece 2'den önce yatmıyor. Sabah da 7 gibi gözlerini açıyor faltaşı gibi. O arada da sürekli uyanıp mızmızlanıyor, ağlıyor. 2-3 kez de memeye uyanıyor. Dolayısıyla ben derin uykuya hiç geçemiyorum.Bu yüzden de dinlenemiyorum doğru düzgün. Her memeden sonra da tekrar kucağımda hoplata hoplata uyutuyorum ki öyle sakin sakin sallamayla hayatta uyumaz. Sağ kolumu doğru düzgün kullanamıyorum artık. Gündüz de çok ağlıyor. Nefesi kesilip ses gidiyor. Bazen çıldırma noktasına geliyorum. Psikolojik destek almam gerekecek sanırım. Annemle olduğum halde bu durumdaysam yalnız olsaydım kesin cinnet geçirirdim.

Hilmiyecim maşallah bu arada.... :nazar:

Benim kızımda 4 aylık oldu halen uyku düzeni öyle. Yani saat 23 gibi uyursa gece uykusuna geçmiş olmuyor gayet uykusunu almış bir vaziyette yarım saat,1 saat kestirip kalkıyor. Sonra 1-2 gibi uyuyor.

Back