Gülencimin Şekerleme Malikanesine Hoşgeldiniz

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
.... evliliğim sonlandırğına göre resimlerde durmamalı

Son düzenleyen: Moderatör:
bence gayet hoş..en çok yatak odanı beğendim bayıldım hatta..mutfağın düzenli,renkli...tam mutfak yani..
salonunda çok hoş...
danteller biraz fazla geldi gözüme ama bende de var..anacım uğraşmış o kadar sermezsem vicdanım hiç rahat etmiyor..o yüzden bende de danteller bayağı mevcut
yalnız çok fazla minik biblo oyuncak falan koymuşsun..onları kaldırıp daha sade biraz daha göz dolduracak biblo yada başka büyük aksesuarlar koyarsan daha hoş durur
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..bide bebiş....yerimseniben

Güle güle otur canim...cok hos bir evin var!!!a.s

Öyle dantel mantel tarz seyler hic bana göre degil ama nedense senin evde cok hos göründü.....:delphin:

Rabbim saglikla huzurla oturmayi nasip etsin....a.s.

Ya ben mutfak kapısının üstündeki örtüyü anlamadım :1shok: Bir de niye buzdolabı süslerini bulaşık makinasına yapıştırdın :jeyyar:
Gördüğüm eksiklikler bunlardı.Onun dışında mutfağını çok sevdim.Duvarın birinin farklı renk olmasını sevdim..Güle güle oturun içinde, sağlık ve mutlulukla.a.s.

çok hoş bi evin var cnm güle güle otur

mutfagınada bayıldım renkler süper a.s.

Canım öncelikle güle güle huzurla otur evinde inşallah.resimleri ya cep tlfuyla çektin ya da akşam çektiğin için pek renkleri falan anlayamadm.tam anlamıyla net değil.eğer gündüz çekmiş olsan belki daha güzel çıkardı.özellikle yatak odan ve mutfağın çok güzel.salonda sanırım açık vitrin tarzı birkaç mobilya var.bence o kısımlar biraz fazla kalabalık ve karışık duruyor.onun dışında diyebileceğim bir şey yok.bir de çok güzel bir gelin olmuşun :) bu kadar

çok güzel bir eviniz var... :nazar: inşallah içinde bıcır bıcır bebeklerinizle dolu mutlu bir yaşam sürersiniz... kaydirigubbakcemile5 bu arada semt neresi? a.s.

aklımda kalan sorulara cevap verim ..
dantelleri bende çok seviyorum ondan seriyorum biblolara gelince artık atasım var daha büyük böyle güzel göz dolduran şeyler istiyorum ama çok pahalılar ondan dolayı bi süre daha böyle gidicek bu ..

mutfak kapısının üstündeki örtü tamamen yanlışlıkla orada kalmış tv alt sehpasında olacaktı aslında

telefonla çektim üstelik sözüm ona çok güzel çekiyor ama neden böyle oldu anlamadım..
semte gelince gaziosmanpaşa kızlar

buzdolabı süslerimi yapıştıramadım çünkü buzdolabım mıknatıs tutmuyor evlenmeden önce almıştım bende bulaşık makinesine bir kaç tanede davlumbaza koydum

evin gercekten cok hos...
agiz tadin bozulmadan güle güle otur canim...

canım ilk önce aramıza hoşgeldin...
evin çok sevimli ama resimlerden dolayı tam belli etmemiş kendini bencee...aslında düzenlesen çok daha güzel olur...
benim söylemek istediklerimi arkadaşlar söylemiş sende cevaplamışsın zaten...ışıl ışıl renkli çok sevimli bir ev...
mutluluklar dilerim hayatım....

Back
X