GULCIN_87 nın ceyizleri :)

eklentilerin görünmüyor:KK43: ama gördüğüm kadarıyla olanlar çok güzel özellikle maviş tencerelerinin rengine bayıldım:nazar:

Canım çok teşekkür ederim ilk sayfayı duzenleyemedim yeni seyler aldikca basa eklemek istedim ana yapamiyorum. Eklentiler calismiyor ben de farkettim. Tum aldiklarimi sayfa 16 ya koydum bakmak istersen. Orda daha duzenli.

Canım çok teşekkür ederim ilk sayfayı duzenleyemedim yeni seyler aldikca basa eklemek istedim ana yapamiyorum. Eklentiler calismiyor ben de farkettim. Tum aldiklarimi sayfa 16 ya koydum bakmak istersen. Orda daha duzenli.

Maalesef bende ekleyemedim ilk sayfaya herşeyin çok güzel ama mutfağın ayrı bi güzel country tarzı Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Canım tek istediğim mutfagimin country olmasıydı. Oldu galiba :) senin mutfagin daha daha güzel olur inşallah canım :)

Benim mutfağım kocaman salon gibi ama şu an dolapları değiştirmiyoruz evin tadilatına çok masraf ettik onlarda 2-3 senelik biraz eskisin böyle country yaptırcam duvarları kırmızı tezgah dolap arası seramik de kırmızı beyaz siyah taşlardan yaptırdık oyle cafe gibi bişey oldu ama hayalim seninki:):KK16:

Canım benim şu şekilde düzenleyebilirsin. Ben öyle yapıyorum :KK8:

Diğer sayfalara eklerken resmin eklenti kodunu alıp ilk sayfanı düzenle deyip kopyala yapıştır yöntemiyle düzenleyebilirsin. :KK16:

Yani resmin hem anasayfanda hemde diğer sayfalarında yer alabilir :KK12:

Canım benim şu şekilde düzenleyebilirsin. Ben öyle yapıyorum :KK8:

Diğer sayfalara eklerken resmin eklenti kodunu alıp ilk sayfanı düzenle deyip kopyala yapıştır yöntemiyle düzenleyebilirsin. :KK16:

Yani resmin hem anasayfanda hemde diğer sayfalarında yer alabilir :KK12:

Canım bir dahakine öyle deneyeceğim çok sağol :KK66::KK34:

Özlemimm canım benim çok teşekkür ederim. Benim de evimin en sevdiğim odası galiba mutfak olacak çok emek verdik. Bakıldığında basit gibi geliyor ama renk kulp model bütçe derken öyle zorladı ki. Karar vermek ve kendi zevkine göre yaptırmak güzel bir duygu. Allahım sana da cupcake tadında şeker mi şeker kocaman bir ev, güzel yemekler pisirecegin ve aldığın o cicileri yerlestirebilecegin kocaman bir mutfak ve o evde musmutlu yasayacagin hayirli bir es nasip etsin :KK66: aminnnn :KK66:

Sen nasıl güzel dua etmişsin benim için öyle inan mahçup oldum gülçinim :KK17: duana içtenlikle amin diyorum ve yürek dolusu teşekkür ediyorum :KK54:

Bu da yatağımız :)

Eklentiler

• $ofsetform1.jpg
    $ofsetform1.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 45
Ve yatak odası mobilyalarımız da geldiiii :KK66: country sevenler nasıllar :KK66:

Eklentiler

• $IMG-20140327-WA0025.jpg
    $IMG-20140327-WA0025.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG-20140327-WA0035.jpg
    $IMG-20140327-WA0035.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $IMG-20140327-WA0034.jpg
    $IMG-20140327-WA0034.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 76
  • $IMG-20140327-WA0019.jpg
    $IMG-20140327-WA0019.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 71
  • $IMG-20140327-WA0017.jpg
    $IMG-20140327-WA0017.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG-20140327-WA0015.jpg
    $IMG-20140327-WA0015.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 81
  • $IMG-20140327-WA0014.jpg
    $IMG-20140327-WA0014.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG-20140327-WA0013.jpg
    $IMG-20140327-WA0013.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG-20140327-WA0011.jpg
    $IMG-20140327-WA0011.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 59
Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin. Gerçekten bayıldım çok güzeller :KK16: bu tarzı seviyorum :KK69:

Aman Allahım Gülçincim ccok güzel bir takım bu bayıldım tam benim de hayallerimdeki yatak odası :KK16: ama malesef benim ki böyle değil :KK9:

Çok güzel günlerde kullan bitanem bayıldım

Ama özrüne sığınarak bişe söylemek istiyorum :26: Dolap bana fazla küçük geldi :26:

cnm büütn eşyalaırna bayıldım büyük bi keyifle gezdim blogunda mutfagına mutfak dolablarına bittim resmen contry tarzına bayılıyorum yatak odanda fevkalade cnm hepside ayrı ayrı güzel baya emek harcanmış uzun düşülmüş zor kararlar verilmiş gibi ama sonuç inan harika çıkmış cnm çook begendim. bende mutfak dolabalrımı böyle yaptırmayı düşünüyrodum olurmu olmazmı diye içimde hep bi tereddüt vardı ama şimdi o terddütden eser yok :KK70: yatak odamızı biz marangzoa yaptıracagız contry tarzı yatak oadalaır fazlasıyla tuzlu yarı fiaytına yaptırmak varken almakda fuzuli :KK70: 2 aydır yatak odasının modlelrini ayrı ayrı fotografaldım içini çizmek ve yatak başlıgına karra vermek kalmıştı sonrada marangoza teslim etmek :KK70: inşallah istedimiz gibi çıkarır :KK31: tekrardan hayırlı olsun eşyalaırn cnm güle güle aşkla mutlulukla huzurla kullan :KK34:

Aman Allahım Gülçincim ccok güzel bir takım bu bayıldım tam benim de hayallerimdeki yatak odası :KK16: ama malesef benim ki böyle değil :KK9:

Çok güzel günlerde kullan bitanem bayıldım

Ama özrüne sığınarak bişe söylemek istiyorum :26: Dolap bana fazla küçük geldi :26:

Büşracım çok teşekkür ederim kuzum benim için mesajların çok değerli bilmeni isterim. Dertlerimiz ortak olunca paylaşımlar daha bir anlamlı oluyor. Iyi ki varsın :KK66:

Bu arada dolabın boyutu konusunda coook haklısın. Biz odamız fazla büyük olmadığı için ölçüye göre yaptırdik mobilyacıya. Giyinme odasına da boydan boya dolap yaptırdık. Bu ekstra oluyor :) yoksa dediğin gibi hiç sığmazdı eşyalarımız. Dolap bir ev için çoook gerekli :)

Büşracım çok teşekkür ederim kuzum benim için mesajların çok değerli bilmeni isterim. Dertlerimiz ortak olunca paylaşımlar daha bir anlamlı oluyor. Iyi ki varsın :KK66:

Bu arada dolabın boyutu konusunda coook haklısın. Biz odamız fazla büyük olmadığı için ölçüye göre yaptırdik mobilyacıya. Giyinme odasına da boydan boya dolap yaptırdık. Bu ekstra oluyor :) yoksa dediğin gibi hiç sığmazdı eşyalarımız. Dolap bir ev için çoook gerekli :)

Oyy bitanem cok tatlı söylediklerin... Baştan sonuna kadar çok beğeniyorum herşeyini :KK54:

Yatak odası ve mutfağın başlı başına bir harika zaten eminim diğer yerler de en az buralar kadar güzeldir...
Ayrıca giyinme odan olması harika bişeymiş kuzum hiç bir problem oluşturmaz dolabının küçük olması :KK16: ama çook güzel maşallah nazarlardan korusun Allahım güzel günlerde oturun :KK16:

cnm büütn eşyalaırna bayıldım büyük bi keyifle gezdim blogunda mutfagına mutfak dolablarına bittim resmen contry tarzına bayılıyorum yatak odanda fevkalade cnm hepside ayrı ayrı güzel baya emek harcanmış uzun düşülmüş zor kararlar verilmiş gibi ama sonuç inan harika çıkmış cnm çook begendim. bende mutfak dolabalrımı böyle yaptırmayı düşünüyrodum olurmu olmazmı diye içimde hep bi tereddüt vardı ama şimdi o terddütden eser yok :KK70: yatak odamızı biz marangzoa yaptıracagız contry tarzı yatak oadalaır fazlasıyla tuzlu yarı fiaytına yaptırmak varken almakda fuzuli :KK70: 2 aydır yatak odasının modlelrini ayrı ayrı fotografaldım içini çizmek ve yatak başlıgına karra vermek kalmıştı sonrada marangoza teslim etmek :KK70: inşallah istedimiz gibi çıkarır :KK31: tekrardan hayırlı olsun eşyalaırn cnm güle güle aşkla mutlulukla huzurla kullan :KK34:

Tusemcimmn mesajınla havalara uçtum diyebilirim. Ne kadar güzel begenilmek. Yaklaşık olarak eylül ayından beri nasıl olsa ki diye düşündüm durdum. Karar vermek çok zor oldu benim için. Karar verince de uygun yer bulmak zorladı çok defa sanayiye gidip karar değiştirdim. En sonunda bu ortaya çıktı :) senden bu yorumu almak bütün yoğunluğumu aldı. Herkes sevmez belki bu tarzı ama biz çooook seviyoruz değil mi :KK66:

canım benimm çok iyi etmişsin bu kararı vermekle. Mutfağın da yatak odan da bir yapılsın çıkmak istemeyeceksin evinden. Insallah Allahım sana da en güzelinden nasip etsin. Burda da paylaşımlarını bekliyor olacağım :KK66:

X