Gülçincim mutfağında beyaz eşyalarında harika. Çok şık olmuş mutfağın çok beğendim Güzel günlerde mutlulukla, aşkla kullanın inşallahh
Canım çok teşekkür ederim Allahım sana daha güzellerini nasip etsin inşallah :)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülçincim mutfağında beyaz eşyalarında harika. Çok şık olmuş mutfağın çok beğendim Güzel günlerde mutlulukla, aşkla kullanın inşallahh
eklentilerin görünmüyor ama gördüğüm kadarıyla olanlar çok güzel özellikle maviş tencerelerinin rengine bayıldım
Canım çok teşekkür ederim ilk sayfayı duzenleyemedim yeni seyler aldikca basa eklemek istedim ana yapamiyorum. Eklentiler calismiyor ben de farkettim. Tum aldiklarimi sayfa 16 ya koydum bakmak istersen. Orda daha duzenli.
Maalesef bende ekleyemedim ilk sayfaya herşeyin çok güzel ama mutfağın ayrı bi güzel country tarzı Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Canım tek istediğim mutfagimin country olmasıydı. Oldu galiba :) senin mutfagin daha daha güzel olur inşallah canım :)
Canım çok teşekkür ederim ilk sayfayı duzenleyemedim yeni seyler aldikca basa eklemek istedim ana yapamiyorum. Eklentiler calismiyor ben de farkettim. Tum aldiklarimi sayfa 16 ya koydum bakmak istersen. Orda daha duzenli.
Canım benim şu şekilde düzenleyebilirsin. Ben öyle yapıyorum
Diğer sayfalara eklerken resmin eklenti kodunu alıp ilk sayfanı düzenle deyip kopyala yapıştır yöntemiyle düzenleyebilirsin.
Yani resmin hem anasayfanda hemde diğer sayfalarında yer alabilir
Canım bir dahakine öyle deneyeceğim çok sağol
Özlemimm canım benim çok teşekkür ederim. Benim de evimin en sevdiğim odası galiba mutfak olacak çok emek verdik. Bakıldığında basit gibi geliyor ama renk kulp model bütçe derken öyle zorladı ki. Karar vermek ve kendi zevkine göre yaptırmak güzel bir duygu. Allahım sana da cupcake tadında şeker mi şeker kocaman bir ev, güzel yemekler pisirecegin ve aldığın o cicileri yerlestirebilecegin kocaman bir mutfak ve o evde musmutlu yasayacagin hayirli bir es nasip etsin aminnnn
Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin. Gerçekten bayıldım çok güzeller bu tarzı seviyorum
Aman Allahım Gülçincim ccok güzel bir takım bu bayıldım tam benim de hayallerimdeki yatak odası ama malesef benim ki böyle değil
Çok güzel günlerde kullan bitanem bayıldım
Ama özrüne sığınarak bişe söylemek istiyorum :26: Dolap bana fazla küçük geldi :26:
Büşracım çok teşekkür ederim kuzum benim için mesajların çok değerli bilmeni isterim. Dertlerimiz ortak olunca paylaşımlar daha bir anlamlı oluyor. Iyi ki varsın
Bu arada dolabın boyutu konusunda coook haklısın. Biz odamız fazla büyük olmadığı için ölçüye göre yaptırdik mobilyacıya. Giyinme odasına da boydan boya dolap yaptırdık. Bu ekstra oluyor :) yoksa dediğin gibi hiç sığmazdı eşyalarımız. Dolap bir ev için çoook gerekli :)
cnm büütn eşyalaırna bayıldım büyük bi keyifle gezdim blogunda mutfagına mutfak dolablarına bittim resmen contry tarzına bayılıyorum yatak odanda fevkalade cnm hepside ayrı ayrı güzel baya emek harcanmış uzun düşülmüş zor kararlar verilmiş gibi ama sonuç inan harika çıkmış cnm çook begendim. bende mutfak dolabalrımı böyle yaptırmayı düşünüyrodum olurmu olmazmı diye içimde hep bi tereddüt vardı ama şimdi o terddütden eser yok yatak odamızı biz marangzoa yaptıracagız contry tarzı yatak oadalaır fazlasıyla tuzlu yarı fiaytına yaptırmak varken almakda fuzuli 2 aydır yatak odasının modlelrini ayrı ayrı fotografaldım içini çizmek ve yatak başlıgına karra vermek kalmıştı sonrada marangoza teslim etmek inşallah istedimiz gibi çıkarır tekrardan hayırlı olsun eşyalaırn cnm güle güle aşkla mutlulukla huzurla kullan