• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülbeyazın ameliyat günlüğü

merhaba aramıza hoşgeldin arkadaşım ogü'de diğer üniversite hastanelerinde olduğu gibi 4.500 tl tutuyor.benim boyum 168 kilom 63 325cc high profile kasaltı ameliyatı oldum çokta memnunum darısı senin başına eskişehirdemi oturuyorsun yakup beyle görüştünmü kesinlikle tavsiye ederim sormak istediklerin varsa yardımcı olmaya çalışırım sevgiyle kal.

Gülbeyazcım sana sormak istediğim birşeyler var.araştırdıkça aklıma geliyor.ameliyat sonrası sporcu südyeni giyiliyormuş.bu südyeni doktormu veriyor kendimizmi alıyoruz.birde eğer bir sakıncası yoksa mail adresimi yazsam çekilmiş fotoğrafın varsa gönderebilirmisin.nasıl durduğunu görmek istiyorum.

bunu bilmiyordum mentor markasının kendi içinde sınıflara ayrıldığını. Peki nasıl bilebiliriz hangi kalitede olduğunu ? ben sadece damla ve yuvarlak arasında fiyat farkı olduğunu biliyordum ama yine de ikisinde aynı kalitede olduğunu düşünerek. fiyat farkını da sekil yapı yönünden farklılık gösterdiği için diye düşünüyordum. şimdi bazı hastanelerde hasta medikalciden kendi temin ediyo protezleri ve pazarlık da yapabiliyo nerden bilecez en iyisi mi orta kalite mi ??????? :26:

Canım,Mentor marka protezlerin içerigi aynıdır.Yani düşük kalite,yüksek kalite sınıfı yoktur!! Yuvarlak ve anatomik dedigimiz iki tip protez vardır.Fiyat olarak iki protez arasında farklılık vardır..İçerik ve dış yüzeyde fiyatı degiştirir ama kalitede degişiklik yoktur..

İki temel meme protez tipi vardır:
- İçi jel dolu meme protezleri
- İçi salin dolu meme protezleri

Mentor marka Protezlerin Yapısı:
Mentor meme protezlerinin hiçbirinde sıvı silikon kullanılmamaktadır. Mentor meme protezlerinde kullanılan koheziv jel akıcı değildir. Akışkan olmayan koheziv jel, protez ortadan kesilse bile akmaz.
Mentor meme protezlerinin birçok şekli ve çeşidi vardır ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil). Meme protezi yapmak için birkaç milimetre kalınlığında silikon bir protezin içine serum fizyolojik yani tuzlu su ya da katı silikon (koheziv jel) doldurulur. Mentor katı silikon protezlerin özelliği protez patlasa dahi silikonun akmamasıdır. Böylece kapsüler kontraktür riski düşer.

MENTOR’UN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER.

Dış katmanıda iki çeşittir..Biri düz yüzeyli protez,digeride Siltex,pütürlü yüzeyli olanıdır..

Protezler bu çeşitler haricinde hacim,çap ve profil olarakta çeşitlere ayrılır.Bu çeşitlilik kişiye uygun olan protezi kullanıp en güzel ve dogal sonucu almak için çıkarışmıştır.
Bak bu verecegim linkte katalog ürünlerini görebilirsin :34:http://www.elektronmedikal.com.tr/gorsel/bg.jpg

Canım,Mentor marka protezlerin içerigi aynıdır.Yani düşük kalite,yüksek kalite sınıfı yoktur!! Yuvarlak ve anatomik dedigimiz iki tip protez vardır.Fiyat olarak iki protez arasında farklılık vardır..İçerik ve dış yüzeyde fiyatı degiştirir ama kalitede degişiklik yoktur..

İki temel meme protez tipi vardır:
- İçi jel dolu meme protezleri
- İçi salin dolu meme protezleri

Mentor marka Protezlerin Yapısı:
Mentor meme protezlerinin hiçbirinde sıvı silikon kullanılmamaktadır. Mentor meme protezlerinde kullanılan koheziv jel akıcı değildir. Akışkan olmayan koheziv jel, protez ortadan kesilse bile akmaz.
Mentor meme protezlerinin birçok şekli ve çeşidi vardır ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil). Meme protezi yapmak için birkaç milimetre kalınlığında silikon bir protezin içine serum fizyolojik yani tuzlu su ya da katı silikon (koheziv jel) doldurulur. Mentor katı silikon protezlerin özelliği protez patlasa dahi silikonun akmamasıdır. Böylece kapsüler kontraktür riski düşer.

MENTOR’UN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER.

Dış katmanıda iki çeşittir..Biri düz yüzeyli protez,digeride Siltex,pütürlü yüzeyli olanıdır..

Protezler bu çeşitler haricinde hacim,çap ve profil olarakta çeşitlere ayrılır.Bu çeşitlilik kişiye uygun olan protezi kullanıp en güzel ve dogal sonucu almak için çıkarışmıştır.
Bak bu verecegim linkte katalog ürünlerini görebilirsin :34:http://www.elektronmedikal.com.tr/gorsel/bg.jpg

arzumcum teşekkür ederim bende böyle biliyordum :34: belki üniv. hastanesinde olabilirim o yüzden bi an tereddüte düştüm neyse bildiğim gibi o zaman :52:

guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim Allah sanada hayirlisini nasip etsin kas zari alti oldum boy168 kilo 63 aslinda arzumla boyumuz ayni yalniz o benden 6 kilo daha zayif ben onun fotolarini hic gormedim ama daha oncede topikte gorusmustuk ona 400 cc takilmis fakat ameliyat oncesi onun gogus dokusu benden fazlay,di diye tahmin ediyorum cunku bana 400 cc olmayacagini soyledi doktorum g'ogus kafesimin darligindan dolayi elbet omuz genisli,gide cok onemli o sebeple bana uygun en buyuk deger takildi

benim boyum 158 kilom 64 göğüs dokumda var çok olmasada.bana kac cc uygun olur.birde göğüs dokusu olanlara kas üstü uygun olduğu söyleniyor forumda.gülbeyaz senin fikirlerine çok ihtiyacım var gitmeden doktor.sen kas üstümü yaptırdın kas altımı?birde sakıncası yoksa fotoğrafların varsa göme imkanım olursa çok sevinirim.ben forumda yeni olduğum için özel msj atamıyorum ama sen özelden gönderebilirsin sanırım.yardımcı olursan çok sevinirim.bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora.

selam. Sporcu sütyenini doktor önce bana al dedi aldım ameliyattan sonra sargılarım 5. günde açıldıktsn sonra taktım. ama 10 gün kontrole gittim doktorum benim sütyeni biraz gevşek buldu ve kendi muayenehanesindeki medikal sütyenden verdi bana.. onu taktırdı bana bir süre..

selam. Sporcu sütyenini doktor önce bana al dedi aldım ameliyattan sonra sargılarım 5. günde açıldıktsn sonra taktım. ama 10 gün kontrole gittim doktorum benim sütyeni biraz gevşek buldu ve kendi muayenehanesindeki medikal sütyenden verdi bana.. onu taktırdı bana bir süre..

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

Arkadaşlar meme protezi taktıranlar bana özel msj ile resim gönderemezmisiniz .altınada kaç cc olduğunu boy ve kilonuzu kas altımı kas üstümü yazabilirseniz çok sevinirim.gülbeyaza yazmıştım ama sanırım bu aralar foruma girmiyor.cevap alamadım.bende bu hafta görüşmeyi yapıcam ve bu ay içerisinde olucam inş.yardımcı olursanız çok sevinirim.sevgiler

Arkadaşlar meme protezi taktıranlar bana özel msj ile resim gönderemezmisiniz .altınada kaç cc olduğunu boy ve kilonuzu kas altımı kas üstümü yazabilirseniz çok sevinirim.gülbeyaza yazmıştım ama sanırım bu aralar foruma girmiyor.cevap alamadım.bende bu hafta görüşmeyi yapıcam ve bu ay içerisinde olucam inş.yardımcı olursanız çok sevinirim.sevgiler

canım merhaba bir süredir işlerimin yoğunluğundan foruma giremiyorum sağolsun arkadaşlar epey bir bilgilendirmişler zaten seni fotoğraf albümüm aslında vardı geçenlerde silmiştim yeniden yüklemeye çalışırım .Herkesin vücut yapısı meme yapısı farklı damla kimine çok yakışıyor kiminede yuvarlak kendi vücut ölçülerine göre sana en yakışan büyüklüğü tesbit etmek için doktoruna kendini iyi ifade edebilmen önemli doktorun mevcut meme yapına göre seni damla yuvarlak şeklinde yönlendirecektir.

yakup beye ameliyat olacaksan ameliyat öncesi ölçüye karar verdiğiniz zaman fila marka sporcu sütyeni aldırıyor .

canım merhaba bir süredir işlerimin yoğunluğundan foruma giremiyorum sağolsun arkadaşlar epey bir bilgilendirmişler zaten seni fotoğraf albümüm aslında vardı geçenlerde silmiştim yeniden yüklemeye çalışırım .Herkesin vücut yapısı meme yapısı farklı damla kimine çok yakışıyor kiminede yuvarlak kendi vücut ölçülerine göre sana en yakışan büyüklüğü tesbit etmek için doktoruna kendini iyi ifade edebilmen önemli doktorun mevcut meme yapına göre seni damla yuvarlak şeklinde yönlendirecektir.

Teşekkükkür ederim canım.ben yuvarlak 300 cc ve üstü istiyorum.dediğin gibi görüşmeden belli olmaz ama doktorumu seçmem konusunda uygulamasını görmek bana fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum.fotoğraflarını tekrar yükleyebilirsen bana özel msj dan gönderirsen sevinirim.doktora gittikten sonra size gelişmeleri yazarım.sevgiler

Gülbeyazcım sana sormak istediğim birşeyler var.araştırdıkça aklıma geliyor.ameliyat sonrası sporcu südyeni giyiliyormuş.bu südyeni doktormu veriyor kendimizmi alıyoruz.birde eğer bir sakıncası yoksa özelden mail adresimi yazsam çekilmiş fotoğrafın varsa gönderebilirmisin.nasıl durduğunu görmek istiyorum.

Gülbeyaz ameliyatımı oldum.yardımına ihtiyacım var.

göğüslerim şu anda aşırı sert ve şişler bebe yağı kullanıyorum ama pek fark etmedi.ne zaman ödemler iner acaba?

canim cok gecmis olsun son zamanlarda nete girmek icin cok vaktim olmuyor inan cok yogunum kusuruma bakma sanada hic yardimci olamadim ameliyatini kime oldun kacinci gunun sisliklere gelince odemlerin gecmesi 1 ay civarinda sekillenmeleri ise zaman aliyor tabi masaji ihmal etmezsen odemlerden cok cabuk kurtulursun ve agrilar icinde cok faydasi oluyor

canim cok gecmis olsun son zamanlarda nete girmek icin cok vaktim olmuyor inan cok yogunum kusuruma bakma sanada hic yardimci olamadim ameliyatini kime oldun kacinci gunun sisliklere gelince odemlerin gecmesi 1 ay civarinda sekillenmeleri ise zaman aliyor tabi masaji ihmal etmezsen odemlerden cok cabuk kurtulursun ve agrilar icinde cok faydasi oluyor

teşekkür ederim gülbeyazcım.cuma günü ameliyatım gerçekleşti.bugün 5. günümdeyim.yakup beye oldum ameliyatımı.göğüs altımda simsiyah neredeyse morluklar oluştu bugün panik oldum doktoru aradım oda normal dedi rahatladım yani.şuan iyiyim diyebilirim.yaseminde bugün oldu sanırım ameliyatını.dün onunla da yazışmıştık.inşallah oda hayırlısıyla atlatmıştır.desteğin için sağol.sevgiler

yakup beye ameliyat olacaksan ameliyat öncesi ölçüye karar verdiğiniz zaman fila marka sporcu sütyeni aldırıyor .

göğüslerim şu anda aşırı sert ve şişler bebe yağı kullanıyorum ama pek fark etmedi.ne zaman ödemler iner acaba?

Yakup hocaya ameliyat olan ayni zamanda halen forumda aktif olan bir arkadas ariyorum :KK51:
umarim burlardasinizdir...:)

Back