- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun. bugün nasılsın yani şu an ne durumdasın? ödemler yaralar vs.. ne durumda...
bu arada sen de eskişehirdesin ve biliyosun ben de meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. doktorun kimdi, hangi marka protez kullandın. protezi kendin mi seçtin? protezlerde gün geçtikçe yumuşama ve küçülme oluyor mu ödemler indikten sonra?[/QUOT
Evet bugün 10. gün gece uykularımda düzene girmeye başladı şişlikler indi göğüs altındaki morluklar gitti Küçülme demiyelimde ödem gidiyor zamanla ki bende halen mevcut.dikişler üstünde bantlar var daha pazartesi alınacak dikişlerim ama bugün kontrolüm var işten izin alıp gidebilirsem.doktorum ogüde doç. dr. yakup karabağlı mentor marka kullanıyor zaten implantı temin ettiği firma var doktorun medikal firma kesinlikle çok güvenilir benimde tanıdığım firmaydı.Doktor müthiş işin ehli ve çok güven veriyor kesinlikle tavsiye ederim.Aklına geldikçe sor yardımcı olurum sevgiler.
kizlar cok sukur bugun daha iyiyim 3. gunde demek epey toparlanabiliyormussun. sabah esime ve ogluma kahvalti hazirladim bulasik makinasinda yikananlarida yerlestirdim kollarim bugun daha guclu oley cok mutluyum darisi isteyenlere
Geçmişler olsun Çok sevindim senin adına güle güle mutlulukla kullan memişlerini. Kendini çok yorma dikkat et, iyileştim diye düşünüyor insan ilk 1 haftada birden işe güce girişiyor fakat bana göre acele etmemek lazım ki daha çabuk toparlanabilesin. Sevgiler
canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.kendimden fiziksel anlamda bu derece hele de ameliyatım daha çok yeniyken ödün vermem konusunda çok haklısın kadınsan ve özelliklede anneysen mecburen herşeye hakim olmak durumunda kalıyorsun ancak mümkün olduğunca dikkatliyim çünkü bu süreç çok kolay olmadı ameliyat öncesi karar aşaması olsun ameliyat sonrası çektiğim acılar elbet dayanılmayacak büyüklükte değil ama çok ta kolay değildi.yinede hepsine değer çok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin.bendende sana sevgiler çok teşekkürler
merhaba arkadaslar zolu bir gunun ardindan araniza dondum dun ameliyat sonrasi narkozdan zor ayilmisim epeyce bir zaman uyandirmada bekletildim sanirim cok usudugumu hissettim basimda esim ve kiz kardesim vardi sagolsunlar cok iyi baktilar bana gece yanimda kimse kalmadi malum oglumuz icin esim eve gitti.baktim iyi gibiyim kardesimide gonderdim.hemsireler sabaha kadar ilgilendiler agrim epey vardi ve yataktan kaklmak halende cok zor oluyor suan evdeyim bu sabah ta urcu oldum evde yalnizim yattim kalkamiyorum esimi cepten aradim yolda beni kaldirmak icingeliyor biryandanda tabletten size yaziyorum detayini yazicam yataktan kalkinca optum.
merhaba aramıza hoşgeldin arkadaşım ogü'de diğer üniversite hastanelerinde olduğu gibi 4.500 tl tutuyor.benim boyum 168 kilom 63 325cc high profile kasaltı ameliyatı oldum çokta memnunum darısı senin başına eskişehirdemi oturuyorsun yakup beyle görüştünmü kesinlikle tavsiye ederim sormak istediklerin varsa yardımcı olmaya çalışırım sevgiyle kal.
canım yakup bey mentor marka pütürlü protezleri tercih ediyor ve kişinin meme dokusu ve yapısına göre kasaltı yada kasüstüne karar veriyor fiyat fazla gelmiş olabilir ancak herhangi bir sorun olmadığı sürece ömür boyu dayanabilen silikonlar bunlar doktor bey sahidende işinin ehli benim ameliyatımda meme başı kesisi ile yaptı ancak asimetri büyüklük anlamında fazla olmasada sağ sola göre daha aşağıdaydı bu durum şuan tamamen düzeldi ve ikiside eşitler Allaha şükür çok memnunum sonuçta bu ameliyatı devlettede yaptırabilirdim 3000-3500 arası bir rakama ancak kullanılan protez mentor olsa bile onlarında kategorileri var fiyat ondan farkediyor.ve devlet hastaneleri özelliklede bu şehirdekiler bu konuda çok bir deneyime sahip değiller bizzat kendim iyi biliyorum çalışanı olduğumdan bir kere yaptırayım diyorsan iyi düşün fiyat konusunda bizim pazarlığımız olmadı belki indirim yapabilir bir görüş derim.İyi şanslar.
canım yakup bey mentor marka pütürlü protezleri tercih ediyor ve kişinin meme dokusu ve yapısına göre kasaltı yada kasüstüne karar veriyor fiyat fazla gelmiş olabilir ancak herhangi bir sorun olmadığı sürece ömür boyu dayanabilen silikonlar bunlar doktor bey sahidende işinin ehli benim ameliyatımda meme başı kesisi ile yaptı ancak asimetri büyüklük anlamında fazla olmasada sağ sola göre daha aşağıdaydı bu durum şuan tamamen düzeldi ve ikiside eşitler Allaha şükür çok memnunum sonuçta bu ameliyatı devlettede yaptırabilirdim 3000-3500 arası bir rakama ancak kullanılan protez mentor olsa bile onlarında kategorileri var fiyat ondan farkediyor.ve devlet hastaneleri özelliklede bu şehirdekiler bu konuda çok bir deneyime sahip değiller bizzat kendim iyi biliyorum çalışanı olduğumdan bir kere yaptırayım diyorsan iyi düşün fiyat konusunda bizim pazarlığımız olmadı belki indirim yapabilir bir görüş derim.İyi şanslar.
merhaba aramıza hoşgeldin arkadaşım ogü'de diğer üniversite hastanelerinde olduğu gibi 4.500 tl tutuyor.benim boyum 168 kilom 63 325cc high profile kasaltı ameliyatı oldum çokta memnunum darısı senin başına eskişehirdemi oturuyorsun yakup beyle görüştünmü kesinlikle tavsiye ederim sormak istediklerin varsa yardımcı olmaya çalışırım sevgiyle kal.