Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gülbeyazın ameliyat günlüğü
- Konu Sahibi jjjjj
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar bu sabah tahlil ve tetkikler için hastaneye gidiyorum biliyorsunuz yarın ameliyat günüm kaç cc olacak bugün 3 d simülasyon yapıp karar vereceğiz ayrıca implantları alacağım medikal firmayada gideceğim gelince detayları yazarım bana dua edin öpüyorum hepinizi.
kızlar hakkınızı helal edin ameliyat için hastaneye gidiyorum saat 9 da Allah nasip ederse gireceğim yarın taburcu olduktan sonra yazarım hoşçakalın.
- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
kızlar hakkınızı helal edin ameliyat için hastaneye gidiyorum saat 9 da Allah nasip ederse gireceğim yarın taburcu olduktan sonra yazarım hoşçakalın.
Hadi Allah yardımcın olsun cnm.Şans seninle olsun hayırlı ve mutlu haberlerini bekliyoruz cnm.
Güzel güzel haberlerini bekliyoruz canım
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Allah yardımcın olsun,herşey gönlünce olsun canım Kendini iyi hisseder hissetmez yaz biz,merakta bırakma
Allah yardımcın olsun,herşey gönlünce olsun canım Kendini iyi hisseder hissetmez yaz biz,merakta bırakma
merhaba arkadaslar zolu bir gunun ardindan araniza dondum dun ameliyat sonrasi narkozdan zor ayilmisim epeyce bir zaman uyandirmada bekletildim sanirim cok usudugumu hissettim basimda esim ve kiz kardesim vardi sagolsunlar cok iyi baktilar bana gece yanimda kimse kalmadi malum oglumuz icin esim eve gitti.baktim iyi gibiyim kardesimide gonderdim.hemsireler sabaha kadar ilgilendiler agrim epey vardi ve yataktan kaklmak halende cok zor oluyor suan evdeyim bu sabah ta urcu oldum evde yalnizim yattim kalkamiyorum esimi cepten aradim yolda beni kaldirmak icingeliyor biryandanda tabletten size yaziyorum detayini yazicam yataktan kalkinca optum.
merhaba arkadaslar zolu bir gunun ardindan araniza dondum dun ameliyat sonrasi narkozdan zor ayilmisim epeyce bir zaman uyandirmada bekletildim sanirim cok usudugumu hissettim basimda esim ve kiz kardesim vardi sagolsunlar cok iyi baktilar bana gece yanimda kimse kalmadi malum oglumuz icin esim eve gitti.baktim iyi gibiyim kardesimide gonderdim.hemsireler sabaha kadar ilgilendiler agrim epey vardi ve yataktan kaklmak halende cok zor oluyor suan evdeyim bu sabah ta urcu oldum evde yalnizim yattim kalkamiyorum esimi cepten aradim yolda beni kaldirmak icingeliyor biryandanda tabletten size yaziyorum detayini yazicam yataktan kalkinca optum.
halen agrilarim var elbet dedigim gibi yatip kalkarken zorlaniyorum hepsi gececek biliyorum sonucta onemli olan istegime kavusmus olmam 325 cc mentor yuvarlak puturlu gorunusune gelince suan cok buyuk gorunuyorlar odemden dolayi zamanla sekillenecegini biliyorum elbette icim rahat umarim pazartesi ise donene kadar iyilesmis olurum.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
halen agrilarim var elbet dedigim gibi yatip kalkarken zorlaniyorum hepsi gececek biliyorum sonucta onemli olan istegime kavusmus olmam 325 cc mentor yuvarlak puturlu gorunusune gelince suan cok buyuk gorunuyorlar odemden dolayi zamanla sekillenecegini biliyorum elbette icim rahat umarim pazartesi ise donene kadar iyilesmis olurum.
Çok çok geçmiş olsun Şu anki görüntüye asla aldanma canım.Ödemden dolayı büyük ve şekilsiz görünebilir.Birde gözün alışma süresi var tabi Zamanla Herşey çok güzel olacak merak etme,zorlama kendini sakın iyi bak kendine..Öptüm
Yaaa ne eşler var
Seni kaldırmak için geliyor. Allahııım duy sesimi
Şaka bir yana çok geçmiş olsun ve tebrik de ederim aynı zamanda. Tüm iyi dileklerimiz seninle...
Hele bir toparlan da, senden de resim isteyeceğiz o zaman
- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
peki hangi yöntem cnm kas altı , kas zarı altı dual pland ????? buarada boyunu kilonu da sorabilir miyim ?bende en az 325 istiyorum da ama kas altı bakalım...
- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
Yaaa ne eşler var
Seni kaldırmak için geliyor. Allahııım duy sesimi
Şaka bir yana çok geçmiş olsun ve tebrik de ederim aynı zamanda. Tüm iyi dileklerimiz seninle...
Hele bir toparlan da, senden de resim isteyeceğiz o zaman
maşallah de kız benim eşim de öyledir valla az çekmedi kahrımı ah ahh
peki hangi yöntem cnm kas altı , kas zarı altı dual pland ????? buarada boyunu kilonu da sorabilir miyim ?bende en az 325 istiyorum da ama kas altı bakalım...
guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim Allah sanada hayirlisini nasip etsin kas zari alti oldum boy168 kilo 63 aslinda arzumla boyumuz ayni yalniz o benden 6 kilo daha zayif ben onun fotolarini hic gormedim ama daha oncede topikte gorusmustuk ona 400 cc takilmis fakat ameliyat oncesi onun gogus dokusu benden fazlay,di diye tahmin ediyorum cunku bana 400 cc olmayacagini soyledi doktorum g'ogus kafesimin darligindan dolayi elbet omuz genisli,gide cok onemli o sebeple bana uygun en buyuk deger takildi
maşallah de kız benim eşim de öyledir valla az çekmedi kahrımı ah ahh
Maşallah maşallah.. Nazar etme n'olur diyorsun yani
- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim Allah sanada hayirlisini nasip etsin kas zari alti oldum boy168 kilo 63 aslinda arzumla boyumuz ayni yalniz o benden 6 kilo daha zayif ben onun fotolarini hic gormedim ama daha oncede topikte gorusmustuk ona 400 cc takilmis fakat ameliyat oncesi onun gogus dokusu benden fazlay,di diye tahmin ediyorum cunku bana 400 cc olmayacagini soyledi doktorum g'ogus kafesimin darligindan dolayi elbet omuz genisli,gide cok onemli o sebeple bana uygun en buyuk deger takildi
canım sen bana göre yapılısın bende boy yok 1.55 kilo da 53 falan ama benim de gögüs yapım genişmiş öyle dedi dr bende en az 300 istiyorum (275-300cc uygun olur demişlerdi drlar) ama kas zarı altına cesaretim yok bende acayip kocam durur eminim o yüzden kas altı 325 kesin belkiii 350 cc isticem olursa yani.
- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
buarada canım çok çok geçmiş olsun her seferinde aklımdan geçirmeme rağmen msj da yazmayı unutuyorum... ne güzel atlattım darısı hayırlısıyla ben ve benim gibilere nasip olsun inş.......
Amiiin canım