E ecce_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2010 38 0 1 Nisan 2010 Konu Sahibi ecce_ #1 arkadaslar gül suyunu makyajınızı sildikten sonramı kullanıyorusnuz yoqsa makyaj temızlıgını gul suyu ile mi yapıyorsunuz?? birde hassas cilteler için sorun oluyor mu yorumlarınızı bekliyorum
arkadaslar gül suyunu makyajınızı sildikten sonramı kullanıyorusnuz yoqsa makyaj temızlıgını gul suyu ile mi yapıyorsunuz?? birde hassas cilteler için sorun oluyor mu yorumlarınızı bekliyorum
Glorya SıkıLdımmı ne? Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 570 2 2 Nisan 2010 Konu Sahibi ecce_ #2 ben sık sık kullanıyorum.makyajı temizledikten sonra ama.benim cildimde hassas,hiçbir sorun olmuyor..
ben sık sık kullanıyorum.makyajı temizledikten sonra ama.benim cildimde hassas,hiçbir sorun olmuyor..
E ecce_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2010 38 0 2 Nisan 2010 Konu Sahibi ecce_ #3 ozamn bir nevi tonik yerine geciyor ; gul suyundan sonra nemlendirici mi kullanıyorsunuzz
Glorya SıkıLdımmı ne? Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 570 2 2 Nisan 2010 Konu Sahibi ecce_ #4 yoo.sadece gül suyu yetio :)