Poğaçalar Gül Pogca-Resimli

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.344
26
41
oktay ustadan görüp yapmisdim
görüntüsü harika tadida süper bana göre agizda dagiliyo

yumurta
yogurt ve margarinli siviyagini bi kaba alip karistirin sonra azar azar unu ilave edip yogurun kabartma tozunuda katin ve kulak memesi kivamina gelene kadar un ilave edip yogurun

2 yumurta
1 su bardagi yogurt
1 su bardagi margarin ve siviyag karisimi
4-5su bardagi un
1paket kabartma tozu

ic harci:beyaz peynir

hamuru merdaneyle acin ne cok ince nede cok kalin bir sekilde ve bir bardakla yuvarlak sekiller cikartin
3tane yuvarlagi üst üste dizin ve ortasina peynir koyup rulo seklinde sarin daha sonra sardiginiz hamuru ortadan bicakla ayirip yagli kagitli firin tepsisine dizdirn
en üstlerinede yine yumurta sürün ve 200 derece isitilmis firinda kizarip pisirin affiyet olsun hanimlarrrr

Eklentiler

• $IMG_4858.jpg
    $IMG_4858.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 84
  • $IMG_4859.jpg
    $IMG_4859.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 88
  • $IMG_4860.jpg
    $IMG_4860.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 89
  • $IMG_4861.jpg
    $IMG_4861.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 101
  • $IMG_4862.jpg
    $IMG_4862.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 83
buda firindan cikmis hali
umarim begenirsiniz
affiyet olsuncokacimcoook

Eklentiler

• $IMG_4865.jpg
    $IMG_4865.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 90
canim benim saol tarif icin cok güzel olmus ellerine saglik bende biliyorum bu tarifi yapmak istedim ama digerlerinden buna sira gelemdi en kisa zamanda denicem saol canim..

ne demek canim sizin kadar marifetli diilim malesef imreniyorum sizin gibi kadinlara böyle özene bözene kolay zor demeyip yapilan tariflere ama elimden gelen bukadar acikcasi bunu yaparkende cok zorlaniyorum sol bilegim maeliyatli oldugu icin ne merdane ne oklava elim dönmüyo malesef ama zorlanarakda olsa bunu yapmayi cok seviyorum
senin daha iyi ve güzelini yapicagindan eminim canim hatta olurda yaparsan resmini ekle tatlim kolay gelsinnnnn

bunada cok bayiliyorum ablacigim hem göze hem migdeye hitab ediyo bugün yaptigin icin tsk ederimmmmm masayi donatdin yine herzamanki gibia.s.

Ellerine sağlık çok güzel görünüyo. ben bu şekli tatlıdada kullanıyorum. ama yuvarlakların birini kakaolu yapıyorum oda çok hoş görünüyo.

ellerıne emegıne saglık canım cok guzel gorunuyor.ayrıca marıfetlı olmasan bu tarıfıde yapamazdın degılmı.

Ellerine sağlık çok güzel görünüyo. ben bu şekli tatlıdada kullanıyorum. ama yuvarlakların birini kakaolu yapıyorum oda çok hoş görünüyo.

mmmmmmm kessin onunda tadi ve görüntüsü nefis oluyodur paylassana bizimle resmini ve tarifini tatlim merak etdim simdi inana.s.

rengı nıye kahverengı gıbı görunuyor bende kepekle yaptın sandım tarıfeetkradan baktım emegıne sağlık çok lezzetlı görunuyor ben gultatlısı yapıyorum yanı göruntu aynı ama serebtlıoluyor.yenı syeelr yapmk denemk guzeloluyor yaa sğl.

kahverengimi bilmem bana öyle gelmedi ama belki isim patladiydi mutfakda deyistiremedim daha ondan dolayi sana öyle görünmüs olabilir
evvet gül tatlisi tarifini bende gördüm ve en kisa zamandada denemeyi düsünüyorum insallah migdeden önce göze hitab ediyo cünkü

cok guzel gorunuyorlar.ellerıne saglık.tarıfını hemen sımdı yazıcam ve bende yapıcam.saol paylasımın ıcın.

:nazar:maşşallah zuzum,on parmağında on marifet.ellerine sağlık.eminim çok lezzetlidir.ben de hem tatlısını hem de poğaçasını yaparım.yiyenlere afiyet olsun.afiyetle kalın...

:nazar:maşşallah zuzum,on parmağında on marifet.ellerine sağlık.eminim çok lezzetlidir.ben de hem tatlısını hem de poğaçasını yaparım.yiyenlere afiyet olsun.afiyetle kalın...

vay zuzum sen benden daha marifetlisin baskana tatlisini bile yapiyomussun ben daha yeni gördüm yapmak nasip olmadi
sen bitanesin canim yaa.s.seni seviyorum tatlima.s.

X