gül kokusu olmasın...

kesinlikle sana katılıyorum bende bir bana yakışmıyor sanıyordum tek olmadığıma çok sevindim:)

canım güle güle kullan parfümünü she çok güzel bir kokudur yaygın olmasının da tek sebebi budur parfümü aldın diye oturmak yok yeni arayışlara tam gaz devam:)))
evet hem çok bilindik bi koku....aslında narciso R. NİN Essence kokusu tam benlik bitiyorum ..ama 1 saat sonraki gül kokusu olmasa.....yok mu yha şu gül kokusunu saklamanın yolu....

evet hem çok bilindik bi koku....aslında narciso R. NİN Essence kokusu tam benlik bitiyorum ..ama 1 saat sonraki gül kokusu olmasa.....yok mu yha şu gül kokusunu saklamanın yolu....

aslında bende gül kokusunu çok sevmem ama bazı parfümlerde çokta sırıtmıyor eğer essenseyi çok beğendiysen napalım artık gülüne katlanacaksın

chloe bana güllü pudra kokusunu anımsatmıştı çok hoş ve temiz bir kokudur misler gibi
Evett çok güzell bir koku miss gibii pudra kokusu yanlız çok sıkınca rahatsız edebiliyo :) içindeki biberdenmidir bilmem fazlası beni rahatsız etmişti ama harika bir koku :)
kesinlikle sana katılıyorum bende bir bana yakışmıyor sanıyordum tek olmadığıma çok sevindim:)
Yook yooook tek değilsinn bu konuda Diorun kokularında bi gariplik olduğu kesin :))

Gül kokusundan benım de mıdem bulanıyordu ama chloe ve the one rose parfümlerini koklarken pembe ısparta güllerini kokluyor gibi..Ben kadınsı kokuları sevıyorum kullanıyorum agır olmus gencsın dıyorlar hafıf sıkıyorum uzerımde kalmıyor orta derece sıkıyorum cıceksı sekerlı vs bas agrıtıyor..parfum işi zor iş zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…