Gül hastalıgı

Gulhastaliginiz varsa stres domates ve sarimsak tetikler ve doktorun verdigi kremlerde kortizon oluyor dikkat edin ,sadece kirmizikliklarin uzerine surun derim ama isterseniz ibrahim saracoglunun bu hastalikla ilgili soyledikleribi okuyun

patates de yapıyor onu doktorlar yanlış tehşis koyabiliyor dikkatli olmalısın patatesi 1 ay hiç yeme bir tane bile alma hiç yeme sorun çözülmezse ozaman gül hastası yada egzema hastasın zaten gül hastası isen temetex forte melhemi o noktanın birine sür 3 gün sür egerki hiç iz kalmadan geçiyorsa bilki gül hastası olmusundur geçmiş olsun ... yüzüne sıçramadan tedavi edilmelisin yoksa kalıcı kızarıklık veriyor yüzde..bizler geç kaldık bilmiyorduk usta degildik doktorlarda acemiydi malum yüzümüzde kızarıklık kala kaldı sırt kısmında boyun kısmında emilmiş gibi kızarıklıklar olur sonra mor gibi olur hafif kahve olur gül hastalıgın ilk atagı sonra saçlarında aşırı yaglanma kepeklenme başlar aradan 5 yıl geçer bir gün burun bölgen kaşınır çok tatlı sonra kızarıklıklar olmaya başlar önemsemezsin alerji oldum sanırım yedigim dokundu dersin bakarsın haftalarca geçmez sonra paçaların tutuşur hastane yolu tutarsın sonra gül hastalıgı serivenün başlar artık sonu olmayan :) dikkatli olun bu konuda dedigim gibi o noktayı temetex forte melhem geçiriyorsa bilinki gül hastasın egerki temetex forte melhem geçirmiyorsa için rahat olsun gelip geçici birşeydir..

gül hastalıgını tetikleyen yiyecekler
1 süt ürünleri yogurt kaymak vs
2 yumurta ye 2 gün sonra sokaga çıkamıcak hale sokar haşlama olsun tavada olsun fark etmez
3 ıspanak pırasa yemekleri 2 gün sonra tepkime verir hafif kaşıntılı
4 patates çok tetikler bunu pek bilen yoktur nedeni ise 5 gün sonrası büyük atak vermesinden dolayı insanlar son 2 gün yediklerini hafızasında yer alır..
5 odanızda beyaz akkor kışık varsa biliyorsunuz led ışıklar göz kanlanması batması yapıyor..cilde ise zararlıdır..son yıllarda ucuz kimyasallardan yapılan beyaz ışıklar ledler göz saglıgını büyük oranda kötü yapmakta en dogal ışıgımız sarıdır zaten güneş sarı degilmi? mum ışıgı sarı degilmi ? yanan ateş sarı degilmi ? ozaman??? sarı ışık kullanın odanızda büyük oradan hafif yüz kaşıntınız rahatlıcaktır gözlerinizde aynı şekilde
6 sarımsak yersin 2 gün sonra atak verir
7 kek ürünleri pasta kreması yumurta olan içinde tüm tatlılar yada gilikoz olan tüm tatlılar..
8 bisküvi
9 mayonez içinde bol miktarda yumurta vardır..ketcap içinde domates vardır..
10 güneş ne kadar güneşte kalırsan o kadar hastalıgın ilerler bunu unutmayın güneş kremi kullanıyorum derseniz güneş kremini dökün çakmakla tutuşuyorsa bırakın o güneş kıremini içinde petrol vardır..böyle test edin güneş kıremlerini çakmakla çakınca yanmayan güneş kremlerini kullanın onların içinde petrol bazlı ürünler yok üzerinde parapen free yazmak çok kolay yazıyorlar ama içinde yanıcı maddeler var bunlar cildinizi aşındırır kılcal damarları durmadan çıkarır şimdi anlamazsınız ama yıllar sonra damarlarınız büyür onun için güneş kremi seçimini böyle yapın ben böyle yapıyorum yıllardır..
11 kullandıgınız bilgisayar olsun telefon olsun parlaklıgı en düşükte kullanın çünkü parlaklık ne kadar artar ise UV ışımları yüzünüze o kadar gelir..en ince detay size..böyle ince detaylarda çok kızarıklıgı önlüyor
12 mantar evet kültür mantarı yiyin 3 gün sonra tepkime verir bunuda pek çok insan bilmez çünkü 3 gün sonra deli gibi burun yüz kaışıntısı yapar..
13 sitres morel bozuklugu üzüntü diyorlar buna katılmıyorum benim ne kötü günlerim oldu aylarca tepkime vermedi en mutlu günlerim oldu yüzüm kızardı bunla alakası yok bu deyim doktorlar tedavisi bilinmeyen hastalıkları hep sitrese baglı deyip geçiştirdikleri için bunada öyle diyorlar..çünkü insanız hayvan degiliz her insan gibi bizde sinirli olabiliriz..
14 vitamin hapları içindeki çok maddeye alerjendir gül hastaları hapları kullanırsınız yüzünüz tepkimeye geçer..özellikle takviye hapları felan var bu yabancı ürünler yok omega 3 die satarlar yok c vitamini aktamin gibi vitaminler bunlarda yüzünüzü deli gibi kırmızı yapar kaşındırır
16 PARFÜM DEDORANT KOLANYA Kullanmamaya dikkat etmelisiniz uçucu maddelerdir bunlar hava ile karışıp kremli yüzünüze hep yapışacaktır bu uçucu maddeler ve ilk bir kaç gün anlamayacaksınız ama 3 gün sonra yüzünüzde kaşıntılar vermeye başlayacaktır kızarıcaktır bunu tehşiş etmem uzun seneler alsada buldum etken maddeyi arkadasım asiton ile tırnak silmişti oda da yogun asiton kokmuştu havalandırma yapmamıştım o an sonra 2 gün sonra cildime zarar verdigini gördüm onun için böyle işlemler uygularken kesinlikle havalandırma olsun yada açık havada balkon gibi yerde yapın yada cam kenarında yapın

17 şeftali portakal tüketiminiz az olmalı kestane tüketiminiz az olmalı vişne suyu özellikle içtikten sonra 2 gün sonra tepki veren meyveler bunlar anlamam yılları aldı benden sonra demek istedigimi anlayacaksınız daha net birşekilde biskivu yemeyin yada çok canınız çeker az birşekilde çaya batırıp yiyin oda çok fena dokunuyor hemen anlaşılmıyor 2 gün sonra tepki veriyor

18 Biber tüketiminiz Sivri Biber Yerine Çerliston biber olsun o dokunmuyor arkadaslar sivri biberin acısız olanlarıda dokunmaz ama acı severim yerim ben sivri biberimi dersen 3 gün kırmızı olur yüzün bu göze alıp yedigim zamanlar oluyordu :) ne günlerimdi arkadaslar

19 halley tarzı N**** (Siyahi) tarzı kreması olan arasında o tarz pisküvilerden uzak kalmalısınız o krema da fena tepki veriyor dikkatli olun

20 Nar yemeyin kırmızıdır nar zaten özünde de kan basıncı yaptıgı için yüzünüz 2 gün sonra çok çok kaşıcak ve kızarıcaktır dikkat etmelisiniz..

21 RÜZARLI VE GÜNEŞLİ HAVALARDA DIŞARI ÇIKMAYIN DERİM RÜZGARLI HAVADA NEM SEVİYESİ ÇOK DÜŞÜKTÜR GÜNEŞLİ HAVADA İSE UV IŞIMLARI YÜZÜNÜZE GELİRSE HASTALIGIN YAYILMASINA SEBEBİYET VEREBİLİR BUNDAN DOLAYI ÇOK DİKKAT ETMEK GEREK MESELA DENİZ KENARINA GİTTİGİNİZDE DAHA ÇOK KIZARIRSINIZ ŞEMSİYE ALTINDA OLSANIZ BİLE NEDEN BİLİYORMUSUNUZ DENİZ YANSIMA GÖREVİ GÖRÜR DENİZDEKİ SU AYNA GİBİ UV IŞIMLARINI YÜZÜNÜZE VURUR ŞAPKA BİLE TAKSANIZ İFLA ETMEZ SAHİL KISIMLARINA GÜNDÜZ DEGİLDE GÜNEŞ BATARKEN GİDİN EVE GELİNCEDE YÜZÜNÜZÜ TEMİZCE YIKAYIN NEDEN YIKAYIROUM DERSENİZ ÇÜNKÜ DENİZDEKİ O ESEN RÜZGAR SUYA TEMAS EDİP TUZLU SUYU İLE ETKİLEŞİME GEÇİP DENİZ TUZUNU YÜZÜNÜZE YAPIŞTIRICAKTIR ZATEN YATMADAN ÖNCE KAŞINTI OLUR YIKARSANIZ GEÇER BUNUDA TEHŞİS ETMEN ÇOK ZAMAN ALDI SONRA ÇÖZDÜM ..

22 GÜL HASTASI OLAN KİŞİNİN ZATEN DÜZENLİ BİR HAYATI YOKTUR SİNİRLİ OLURUZ GENELDE KAFAMIZDA BİN BİR DÜŞÜNCELER OLUR KİMSEDE DERDİMİZİ ANLAMAZ ANLATSAK ÖLÜMÜ BEKLEYEN MAHKUMLAR GİBİYİZDİR EN KÖTÜSÜDE BU YA BİLİRSİNİZ İNTİHAR ETMEYİ BİLE DÜŞÜNDÜGÜM ZAMANLAR OLDU NE GÜNLERDEN GEÇİYORUZ ALIŞMAK ZOR NE ZAMAN TIPTA TEDAVİSİ OLUCAK DİE YILLARCA BEKLERİZ DAHADA BEKLERİZ GİBİ GELİYOR NEDEN BİZ GÜL HASTALARI HİÇ BİR GİRİŞİMDE BULUNMUYORUZ TOPLUMA TV OLSUN BİZİ DESTEKLEYEN YOK KENDİ İÇ DÜNYAMIZDA SAKİNLİGİMİZDE BEKLİYORUZ HAYIR ÖYLE OLAMAMALI BUNUN BU HASTALIGIN ÜZERİNE DURMALIYIZ ARKADASLAR PES ETMEMELİYİZ DİLLENDİRMELİYİZ ARAŞTIRMACI OLMALIYIZ SESSİZ KALIRSAK HİÇ BİR ZAMAN TEDAVİSİ BULUNMAZ BÖYLE ÖLÜRÜZ YADA ÜZÜNTÜDEN FARKLI HASTALIKLARA KURBAN GİDERİZ ONUN İÇİN HEPİMİZE BİRER GÖREV DÜŞÜYOR ARAŞTIRMACI OLMALIYIZ YAZMALIYIZ MESELA SKK BİLE BİZE KREM DESTEK VERMİYOR SADECE ROSA KREMİ HARİÇ DOKTORA DİYİN BANA SKK BAGLI İLAÇ YAZ YAZICAKMI ? HAYIR YAZMICAK NEDEN İŞTE BU SESSİZLİGİMİZDEN DOLAYI HALBUKİ MESELA YAYGIN HASTALIKLARA KALP OLSUN NE BİLEYİM EN BASİTİ ELLERDE ÇIKAN TİMÖR GİBİ SİGİLLERE BİLE DAMLA İLE ÇÖZÜMÜ VAR NEDEN ONLAR MÜCADELE ETTİ OLDU O İLACA SAHİP OLDU BİZ NAPIYORUZ SADECE NETTE ŞUNA BU İYİ GELMİŞ İLE GEÇİRİYORUZ BİLİM ADAMLARINA TEK TEK YAZMALIYIZ BU KONUYU İLAÇ aboratuvar INA KONUYU AKSETMEMİZ GEREKİYOR ONLARDA YOGUN TALEPTEN DOLAYI BU İŞE EL ATSINLAR BİZLERİN İLAÇLARI ÇOK PAHALI BİLİYORSUNUZ YABANCI KREMLERE TONLARCA PARA VERİYORUZ HALBUKİ ÜLKEMİZDE BU İLAÇLARI ÜRETİCEK KAPASİTEDE YADA KOPYASINI YAPACAK KAPASİTEDE BİZDE SKK LI OLARAK İLAÇLARIMIZI UYGUNA ALABİLİRİZ AMA BUNLAR OLMUYOR ÇÜNKÜ BİZ ROZA OLDUGUMUZU GİZLİYORUZ ÇEKİNGEN DAVRANIYORUZ BAZEN YABANCI SİTELERE GİRİYORUM FORUM SAYFALARINDA OLSUN BİR ÇOK KONUDA YABANCILAR YAZIYOR SÜREKLİ BİR ÇÖZÜM ARIYOR SÜREKLİ DİLLENDİRİYOR HASTALIGINI BİZLERDE ÖYLE OLMALIYIZ NEYSE FAZLA UZATTM BU KONUDA ÇOK HASSASIM ARKADASLAR

23 KULLANDIGINIZ ŞAMPUANLARA DİKKAT ETMELİSİNİZ CLEAR YEŞİL ÇAY VE LİMON ÖZLÜ ŞAMPUANI İYİ GELİYOR TEK BENDE DOVE BİRDE İYİ GELİYOR KEPEGE KARŞI OLAN DİGERLERİ YÜZÜMÜ KIZARTIYOR ŞAMPUANINDA BÜYÜK ETKİSİ VAR ONA DİKKAT ETMELİSİNİZ SİZLERDE TEST EDİN TEK TEK HANGİSİ YÜZÜNÜZE İYİ GELİYOR ONLA DEVAM EDİN BAZILARIN İÇİNDE AŞIRI DERECE KÖPÜRMESİ İÇİN KOKU YAPMASI İÇİN BASIYOR PARAPEN MADDEYİ ODA BİZİ ÇOK ETKİLİYOR şampuan firmalarına özel emailler atın hassas ciltler için şampuan üretin gibi onlarda yogun talepten dolayı para kazanıcaz die hassas ciltler için şampuanlar yapıcaktır..böyle boş boş oturmakla olmaz arkadaslar demek istedigim bu size hakkınızı arar gibi yazın ben yazıyorumda tek kişi ile olmuyor çok kişi yazması gerek mesela eskiden clear bizler için çok güzel şampuanlar yapardı heden sholders olsun bizler için yüzümüzü kızartmayan şampuanlar yapardı ama şimdi yapmıyor neden kimse tepki vermiyor nie yapsınlar..anlatmak istedigimde bu neyse

ben odamda nemlendirici cihazı aldım yıllardır kullanıyorum nem 60 da oda kızarıklıgı büyük ölcüde gideriyor yatarken çalıştırın sabah aynaya bakınca yüzünüze nemlendiri krem sürmüş gibi olur düzelir büyük oranda hemde ciltde kurulugada iyi geliyor..nemlendirici koydugunuz su şebeke suyu ise içine bir damla limon damlat sudaki bakteriler siteril olsun yoksa girip olursun sık sık eskisi gibi şebeke suyunu klorlamıyorlar artık eskiden klorlardı sık sık belediye şimdi normal salıyor..sorsak yeni icat klor der ilaçlama :) gözle görülmez hayır eski usul şebeke suyu ilaçlanmalı bence bardaga koyunca bembeyaz olmalı asit gibi kaynamalı yoksa insanlar kaşınır eskiden böyle problemler yoktu bilirsiniz sular klorlanırdı şimdi yok duş alıyorsun kaşınıyorsun..suyunda faktörü var mesela memleketein buz gibi kuyu suyu ile duş alıyorum kaşıntı yok süper büyükşehire geliyorum evime duş alıyorum kaşıntı başlıo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…