Gül hastalıgı

Kavuncuu

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
226
111
Arkadaslar vucudumda once kücük daha sonra büyüyüp kırmızı kasıntısız kızamıklar cıktı ONce devlet hastanesine gittim doktor egzama sedef arası dedi krem verip yolladı hiç tatmin olmadıgım icin Birde özel hastaneye gittim oda gül rose hastalıgı dedi krem verdi Ama hiçbir işe yaramadı bir bir artıyor sayıları kafayı yemek üzereyim bu hastalıgı geciren veya olan varmı ne iyi geliyor ve neden cogalıyor sapıtıcam artık stres yapma diyorlar bunları gordukce nsan nasıl stres yapmaz Dua edin lütfen biran once yok olsunlar tamamen (

Geçmiş olsun.geçer kimsede kalmıyor merak etmeyin.sadece ilaçları kremleri çok düzenli kullanınız.o kadar.asla aksatmayınız.Dualarımız sizinle ve her ne hastalığı olan var ise onlara da .şifalar olsun...

Canım çok teşekkür ederim aminmn inşallah gecer tam bir tanesi geciyor derken baska yerden pıtlıyor İnternetten okudum herkes okadar kotu yorumlar yazmıski yok gecmiyor iz kalıyor bütün vucuda yayılıyor diye psikolojim bozuldu Erkek arkadasımın bile psikolojisini bozdum bu durumdan (

Yok öyle bir şey canım.ama lekeleri kazımak,başka ürünler sürmek vs vs.olursa o zman bir şey diyemem.siz dr.hem hap hem krem verir kullanınız.takılmayınız.yüzünüzü de güneşten mutlaka koruyunuz,4 mevsim yüksek faktör evde dahi güneş koruma kullanın.(her yere yazarım bari buraya da olsun).kısa sürede geçer,ellemeyiniz ama...

Yok canım ellemiyorum advantan krem verdi sadece onu sürüp duruyorum günde 2 kez Güneş koruma derken bildigimiz güneş koruyucu kremmi yoksa yüz icin ayrımı var

Yok canım ellemiyorum advantan krem verdi sadece onu sürüp duruyorum günde 2 kez Güneş koruma derken bildigimiz güneş koruyucu kremmi yoksa yüz icin ayrımı var
Bildiğimiz güneş koruma 50 faktör.Dışarı çıkacaksanız kreminizi sürün 30 dk .bekleyin korumayı iyice sürün.sakın korumasız çıkmayın.içten kesecek hapta veriyorlar.verdi mi?

Bildiğimiz güneş koruma 50 faktör.Dışarı çıkacaksanız kreminizi sürün 30 dk .bekleyin korumayı iyice sürün.sakın korumasız çıkmayın.içten kesecek hapta veriyorlar.verdi mi?
Yok hayır 2 doktorada gittim vermedi Malesef iyi bir prof doktor bulmam lazım haftalardır krem sürüyorum damaçyalı gibiyim heryerden pıtlamaya başladı

Genelde stresten vs. çıkıyor bunlar. Bende de olmuştu. Doktor ilk hangisinin çıktığını sordu. Göstermiştim. Sanırım gül olduğunu anlamak için ilk çıkana bakıyorlar. Kremleri düzenli kullandıkça 2 hafta içinde pullar gitmeye başladı sonra iz kaybolur gibi kayboldu o kızarıklıklar. Doktorum içine attıklarının dışına vurması demişti hastalık için. Kafanıza taktığınız bir şey mi var?

Bir de çok inatçı bir hastalık. Diğerleri kaybolurken yenilerinin çıktığı olmuştu..
Birde doktorum duş jeli kullanma, çok gerekliyse sadece kalıp sabun kullan demişti. Aklında bulunsun yine de..

Siz nasıl atlattınız sizin nekadar sürdü boyutları nasıldı ?
Canım mesaj nasıl oldu da gözlerden kaçmış.takip ete almıştım.Şimdi aşağıdaki MrsAlone üye yazınca gördüm.kusura bakmayınız.yoksa sizinle özellikle ilgileniyordum.öyle bir şey olunca özelden yazın canım.Şimdi şöyle çok uzun yıllar oldu.ben ne olduğunu fark etmedim.yüzümde vücudumda lekeler oldu.sıcaktan vs .önemsemedim.sonra aniden çoğalmaya başladı.hemen Çapa tıp fakültesine gittim.Dr.hanım testler yaptı.bana aynen şöyle dedi.rose hastası olmuşsunuz ve çok ilerletmişsiniz.neden.vsvs.ama hiç üzülmeyiniz.bu geçer .ben o an çok üzüldüm.ya nenden bu kadar üzülüyorsunuz.geçecek.önce olumlu olacaksınız.asla lekelerle oynamayacaksınız.verdiklerimi çok düzenli kullanacaksınız.koruyacaksınız.zaten o kadar kısa zamanda geçecek ki sizde şaşıracaksınız dedi.gerçekten de öyle oldu.çok şükür geçti

Size de çok teşekkürler.siz yazmasanız bildirim gelmeyecek ve haberim olmayacaktı bana yazılan mesajlardan...

Özel hayatımla ilgili sıkıntılarım var ama onceden daha cok stresli olurdum birsey olmazdı bıktım artık Advatan krem verdi tek kızarıklıgını bile gecirmiyorki biri geviyor derkende baska yerden birkactane birden cıkıyor napıcam bilmiyorum artık cay kahve cola birsey icmiyorum aıcak yemiyorum artık dikkat ediyorum sadece duj alıp cıkıyorum soguk suyla arganyaglı sabun sürüyorum lif yok ama hala cogalıyor (

Canım hiç sorun degil simdi bile yazman yeterliydi cok tesekkür ederim özelden yazdım sana

Bence baska doktora daha gorun canım. krem fayda etmemiş olabılır

Canım hiç sorun degil simdi bile yazman yeterliydi cok tesekkür ederim özelden yazdım sana
Olsun canım .ben herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.sadece sabır edeceksiniz.gördüm mesajınızı da yanıtladım.daima yanınızdayım sizin de yardıma kimin ihtiyacı varsa da.ne yardımım olursa hazırım.ama inanın o kadar basit ki geçecek.üzülmenize gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…