- 28 Mayıs 2015
- 5
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu hastalığa yakalandım 2 aydır geçmedi cilt doktorum bi sürü ilaç denedi ama konu çok uzun süre önce açılmış sizin güller geçtimi bide sırtında garip garip sivilceler çıkıyor sanırım onlarda gül olucak l
Lazerle tedavisi mümkün canım...arkadaşlar teşekkür ederim demek kaynağı stresmış sanırım vucudun zayıf anını buldugunda cıkıyor ısmını bıle ılk defa duydugum hastalıkla tanısmıs oldum bakalım ılaclarımı kullanayım umarım gecer ama soyledıgınıze gore donem donem tekrarlayan bır hastalıkmıs güneşe vermeyecekmısım 50 faktor krem kullanacakmısım buhar sıcak banyolar falan daha cok arttırıyormus bu hastalıgı yabancı sıtelerden baktıgımda bu hastalıgın orneklerı var yuzlerınde aman allahım korkunc durumdalar allahım ınsallah bende oyle olmam cüzzamlı gibi gözükenler var ben daha baslangıcında gıtmısım cunku 2 hafta oncesıne kadar yuzum pırıl pırıldı ama allah caresız dert vermesın demek lazım
hangi lazer cnmLazerle tedavisi mümkün canım...
Yani adını bilmiyorum da bu iş için özel olan lazerler var ben daha önce yaptırmıştımhangi lazer cnm
Canim sivi propolis kullan Allah şahit ben iyilestim.artık hiç yok istersen araya da bilirsin .. Ayşegül ben[QUOTEen777, post: 41537114, member: 681643"]hangi lazer cnm
benimde özellikle kollarımda küçük kızarıklar çıkmıştı birsürü yerde,böyle güllü birşey sölemişti çok oldu tam hatırlayamadm,ilaçla fln düzeldi,hiçbir iz fln kalmadı,sen yeterki doktorun dedikelrini tam olarak uygula,geçmiş olsn