Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede bu hastalıktan vardı kac dok. gittiysem geçmez dediler ama ist şafak hastanesinde şehriyar bey ben bunu 5 aylık tedavi sonucunda geçiririm dedi ve başladım bu tedaviye sonuç mükemmel gecti hiç kalmadı geçmez diyenlere inanmayın bu doktoru tavsiye ederim
SEVGİLİ ARKADAŞLAR kızım henüz 8 yaşında ve bu hastalığa yakalandı.umutla bir doktordan diğerine koşturdum .netice alamadım. hızla ilerlemeye yayılmaya devam etti.bir arkadaşım almanyadan getirttiği bir kremi denememi istedi.denedim ve sonuç süper.Kızım kısa sürede beneklerinden kurtuldu.Bu krem bildiğimiz bebekler için pişik kremi.hastalığa yakalananların neler çektiğini bildiğim için bunu paylaşmak istedim.türkiyede satılmıyor . ama internettende temin edilebiliyor.Hepinize çok geçmiş olsun.en kısa sürede şifa bulmanızı yürekten dilerim.[/QUOT
ilacın ismini verebilirmisiniz?
SEVGİLİ ARKADAŞLAR kızım henüz 8 yaşında ve bu hastalığa yakalandı.umutla bir doktordan diğerine koşturdum .netice alamadım. hızla ilerlemeye yayılmaya devam etti.bir arkadaşım almanyadan getirttiği bir kremi denememi istedi.denedim ve sonuç süper.Kızım kısa sürede beneklerinden kurtuldu.Bu krem bildiğimiz bebekler için pişik kremi.hastalığa yakalananların neler çektiğini bildiğim için bunu paylaşmak istedim.türkiyede satılmıyor . ama internettende temin edilebiliyor.Hepinize çok geçmiş olsun.en kısa sürede şifa bulmanızı yürekten dilerim.
Endişelenecek bir hastalık değil.Ben 21 yaşındayım.4 hafta önce yaşadığım yoğun sitresten dolayı geçirdim bu hastalığı.Genellikle karın bölgemde,kol ve bacaklarımın üst kısımlarında vardı.Sırtımda da çok az sayıda.ilk başlarda çok azdı.Sonra gittikçe yayılmaya ve şiddetlenmeye başladı.Dermatolağa gittim.Bir krem ve bir hap verdi.Bir de ışın tedavisi gördüm.Bir kere girdim. İki hafta sonra hiç iz kalmadan geçti.Krem gerçekten çok işe yaradı.