Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.truthinaging.com/wp/wp-content/plugins/simple-post-thumbnails/timthumb.php%3Fsrc%3D/wp-content/thumbnails/27402.jpg%26w%3D250%26h%3D250%26zc%3D1%26ft%3Djpg için Google Görsel Sonuçları cildnz bu linkteki gibi ve hafif sivilcelimi?arkadaşlar ben bu hastalığı çocukluğumdan beri yaşıyorum yani 10-15 yıldır
ama biliyor musunuz daha dün öğrendim gül hastalığı olduğunu.. :1shok:
cerrahpaşa araştırma hast. gittim bi bakışta hemen teşhis koydu..
şimdiye kadar nasıl anlamadılar hayret doğrusu :sm_confused:
stresten de kaynaklı olabiliyormuş demek bunu örendiğim iyi oldu
verdiğin bildiler için çok tşk.
bana da dr. anlattığın krem karışımdan verdi.. ve bu hastalığı şu veya bu tetikliyor diyemem dedi. henüz tespit edilemedi dedi.. ama senin dediğin gibi bunu kendin yediklerinden ölçebilirsin dedi..
bir de ayrıca verdiği şampuan ve kremden bahsetmişsiniz.. bununla ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim a.s.
merhaba kızlar,
bu hatalığı bir buçuk yıldır yüzümde taşıyorum. gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim. kullanmadığım krem ve ilaçta...
en son bir tanıdık vasıtası ile Altunizade yakınlarında yıldız eczanesinin bu ve buna benzer cilt sorunları için karışım yaptığını duydum. koşa koşa gittim. Eczanedeki amca yüzümü inceledikten sonra temizlemem için hazırlanmış sıvı, kendi hazırladığı karışımı, ve 2 hapla beraber 10 gün içinde hiçbir şeyimin kalmayacağını söyledi.
verdiği karışım cildimi yeniledi sanki kırmızılıklar soldu cildim pürüzsüzleşti... ilaçlarım bitince sonucu mutlaka yazarım.
eczane bilgisini isteyenler mesaj atabilirler. yada buradan duyurmam da sakınca var mı bilemiyorum :)
arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun.bende geçirdim bu hastalığı moralinizi sakın bozmayın geçiyor en azından benimki geçti tamamen. göğüslerim o kadar kötü olmuştuki bir daha o bölgeler hiç deri tutmayakmış gibi duruyordu ama en ufak izi bile kalmadı.eğer vücudunuzdaysa banyo yaparken kafanızı öne eğip saçınızı şampuanlayın vücuda kesinlikle şampuan,vücut şampuanı vs..değdirmeyin.vücudu sadece su ile yıkayın.benimkiler 3 ayda geçti çok şükür umarım bi daha çıkmaz hepinize acil şifalar diliyorum.
ben ufakken su çiçeği geçirdim gül bende ilk önce göğüs altında çıktı bundan öncede folikülüt olmuştum güllerim her geçen gün artıyor dediğim gibi antibiotik antifungal hertürlü hapı ve kremi kullanmama rağmen sonuç sıfır en son doktoruma gittiğimde boş boş yüzüme baktı ve vücudun geç reaksiyon veriyor dedi 2 aylık maaşım hastaneye yattıyanlış hatırlamıyorsam..su çiçeği geçirenlerde çıkıyormuş..
arkadaşlari merhabalar yüzümdeki kızarıklıklar ve ince kılcal damarlar cıktı birdenbire doktora gittimki gül hastalığı olduğunu söyledi (rosecea) içinizde bu hastalığı bilen varmı iyileşiyormu tedavisinde neler iyi geliyor???senağlama
cnm benım oglumun doguştan oldu yanlız gıt gıde buyuyor tamda boynunda emılmış gıbı duruyor çok kötu bı durum