Gül,gülleme,roza,rose hastalıgı olam varmı?

Kavuncuu

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
226
111
Arkadaslar vucudumda once kücük daha sonra büyüyüp kırmızı kasıntısız kızamıklar cıktı ONce devlet hastanesine gittim doktor egzama sedef arası dedi krem verip yolladı hiç tatmin olmadıgım icin Birde özel hastaneye gittim oda gül rose hastalıgı dedi krem verdi Ama hiçbir işe yaramadı bir bir artıyor sayıları kafayı yemek üzereyim bu hastalıgı geciren veya olan varmı ne iyi geliyor ve neden cogalıyor sapıtıcam artık stres yapma diyorlar bunları gordukce nsan nasıl stres yapmaz Dua edin lütfen biran once yok olsunlar tamamen (

canım meraba.. bende en az 4 senelik profesyonel gül hastasıyım ki bi çok doktora gitmeme rağmen sonuç alamadım..dandik bi kaç krem acı yeme baharatlı yeme gibi öğütlerle geçiştirildim hep..ve bu işin sonu lazer bunda mutabık olalım bi kere.. ama o kadar çok okudum o kadar çok araştırdım ki anlatamam çünkü gerçek anlamda kafayı sadece buna odaklamış durumdaydım..ibrahim saraçoğlu allah razı olsun o adamdan gerçekten inanılmaz derecede azaldı ve daha 2 haftalık bi uygulama sonucu.. siyah hardal tohumu günde 2 çay kaşığı aç tok fark etmez yuvarla..önce Allahın izniyle sonra da senin inancın ve duanla geçecek inşallah..benşiki geçiyor her defasında şifa diliyorum Rabbimden ve geçiyor azalıyor sönüyor..yoğurt otu diğer bi ismi yapışkan otu bi de onunla pansuman yapıyorum günde 3 4 kere..bu kadar...hiç merak etme emin ol geçicek..güneş kreminden başkada bi krem kullanma..

Canım bende suan cogalmaya basladı gecen hafta baska özel bi doktora gittim gül biranda hepsi birden cıkar dedi bendeki hergun baska yerde cıkıyor Bugün biyopsi yapılıcak şuan nasıl stresliyim öglenden sonra yapılıcak 10 gün sonra net birsey soyluycekler inan benek benekliyim kafayı yiyorum artık bıktım

Şimdi ben çocukken başıma geldi bi kere bu gül hastalığı. Beşiktaş'ta Ihlamur dere cad. Karadeniz Eczanesi var. Orda Çınar Beyi sorun. Yıllardır bütün deri hastalıklarımı kendi yaptığı merhemlerle o çözer. Ben onun yaptığı merhemi kullandıktan sonra bi daha hiç karşılaşmadım böyle sorunla. Umarım sizlere de şifa olur.

Canım şuan hala ordamıdırki Gerci ben biyopsi yaptırdım biri egzama biri gül diyince kac doktora gittim hepsi farklı farklı seyler soyledi sonucum cıktıgında kendisi hala ordaysa giderim sanada bol bol dua edicem :))

Orda orda Kaç sıkıntımı çözdü benim yıllardır, dünya tatlısı bi amcam olur. Umarım sana da şifa olur.. Dualarını da seve seve kabul ederim :))

8
Orda orda Kaç sıkıntımı çözdü benim yıllardır, dünya tatlısı bi amcam olur. Umarım sana da şifa olur.. Dualarını da seve seve kabul ederim :))
keşke fırsatım olsa acaba eczaneye tel iletişim kursam kargo yoluyla gelebilir mi bende de 3 senedir var bu sorun ve doktorun verdiği kremler de çözüm olmadı maalesef

tam olarak tarif verir misiniz acaba

8
keşke fırsatım olsa acaba eczaneye tel iletişim kursam kargo yoluyla gelebilir mi bende de 3 senedir var bu sorun ve doktorun verdiği kremler de çözüm olmadı maalesef
ya bilemiyorum tabi ara sor bi ama, bunu yapan kişi gözüyle görmeden yapmıyor bu işi normalde.. şansını denemekte fayda var

hanimlar Rosa hastasi bi bayanın yazisini görmüştüm. lr adli urunun setini almisti. icecegini kremini vs vs ve nerdeyse tertemiz olmus.
bi arkadasimiz komsusu icin sormustu o sebepten arastirmistim.
detayli bilgi isterseniz ozelden nunarayi atayim. aslinda arkadas burda ama etiketleyemedim.

çok memnun olurum

Bende değil ama eşimde var ve baya ileri boyutta S-i-n-e-m arkadaşın dediği eczaneye mutlaka goturucem inşallah şifa olur çünkü inanılmaz bozuyor bu rahatsizlik esimin psikolojisini.. esim 2 haftadır roza ve hipokort kullanıyor doktor verdi bu kremleri de büyük ölçüde ise yaradı tabi ama kesin çözüm diyemem bir gün sürmese ertesi gün yine atıyor

Canım arkadasını etiketleyebilirmisin rica etsem kesin cozum bulmusmu kremle

Canım hiçmi düzelmedi eşin Nezamandır ugrasıyor ?

Günaydın hanımlar arkadaş konuyu link atmış...gül hastalığı zor ve sıkıntılı bir hastalık Allah yardımcınız olsun riserose kavunici..hele ki ileri boyuttaysa....eşinizin kullandığı sabun şampuan krem ne varsa tamamen doğala geçmesi lazım....bir krem süreyim hemen iyileşsin diye bi olay keşke olsa ...ama maalesef kortizonlu kremler sadece baskılayıcı özellikte bi süre sonra daha fena ortaya çıkıyo

Aynen oyle canım benim biri gecmeden digerleri cıkıyor izleri gecmiyor argan yaglı sabun kullanıyorum banyo sonrası excipol diye losyon var onu suruyorum ve psovate kortizonlu krem oda sadece bastırıyor izleri kızarıkları daha beter olıyor bıktım artık 3 ayı gecti psikolojim yerlerde artık ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…