- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
bende bu hastalıkla uğraş veriyorum bugun itibariyle süpürge tohumu ve melissa çayı kullanmaya başladım ibrahim saraçoğlu roza yazarsan geliyor videoları detaylı anlatımı inş iyi olacağına inanıyorum ayrıca araştırmalarım sonucu gece yatmadan önce kantoran yağı sürmeye başladım kullananlar 2 ay sonunda tam sonuç almış hayırlısı inşAynen oyle canım benim biri gecmeden digerleri cıkıyor izleri gecmiyor argan yaglı sabun kullanıyorum banyo sonrası excipol diye losyon var onu suruyorum ve psovate kortizonlu kremoda sadece bastırıyor izleri kızarıkları daha beter olıyor bıktım artık 3 ayı gecti psikolojim yerlerde artık ((
Herseyi denemekte care var Mecburuz senin kac oldubende bu hastalıkla uğraş veriyorum bugun itibariyle süpürge tohumu ve melissa çayı kullanmaya başladım ibrahim saraçoğlu roza yazarsan geliyor videoları detaylı anlatımı inş iyi olacağına inanıyorum ayrıca araştırmalarım sonucu gece yatmadan önce kantoran yağı sürmeye başladım kullananlar 2 ay sonunda tam sonuç almış hayırlısı inş
Arkadaslar vucudumda once kücük daha sonra büyüyüp kırmızı kasıntısız kızamıklar cıktı ONce devlet hastanesine gittim doktor egzama sedef arası dedi krem verip yolladı hiç tatmin olmadıgım icin Birde özel hastaneye gittim oda gül rose hastalıgı dedi krem verdi Ama hiçbir işe yaramadı bir bir artıyor sayıları kafayı yemek üzereyim bu hastalıgı geciren veya olan varmı ne iyi geliyor ve neden cogalıyor sapıtıcam artık stres yapma diyorlar bunları gordukce nsan nasıl stres yapmaz Dua edin lütfen biran once yok olsunlar tamamen(
Canım hiçmi düzelmedi eşin Nezamandır ugrasıyor ?
Günaydın hanımlar arkadaş konuyu link atmış...gül hastalığı zor ve sıkıntılı bir hastalık Allah yardımcınız olsun riserose kavunici..hele ki ileri boyuttaysa....eşinizin kullandığı sabun şampuan krem ne varsa tamamen doğala geçmesi lazım....bir krem süreyim hemen iyileşsin diye bi olay keşke olsa ...ama maalesef kortizonlu kremler sadece baskılayıcı özellikte bi süre sonra daha fena ortaya çıkıyo
hemen canım tabiki..bi kere sen şimdi ibrahim saraçoğlunun rozesa kürünü iyice bi izle ve onu aynen uygula...süpürge tohumu ve melisa olan kürü..ekstradan da siyah hardal tohumu iç günde 2 ya da 3 kere hoş bu tamamen benim kendi kendime uyguladığım bi ayrıntı..güneşten sakın yüksek faktörlü güneş kremi kullan..yine hocanın bi kremi var leke karşıtı tabi ben onu daha deneme aşamasındayım onun hakkında çok net bişi söyleyemeyeceğim ama onunda mutlaka faydasını göreceğimdir..bende ciddi anlamda ilerleme var, en azından o istikrarlı kırmız hali yerine daha cansız daha savunmasız bi renk geldi şu anda..yanma kalmadı kesinlikle şükürler olsun ve yer yer açılma var kırmızılıkların arasında belki yarım cm açılmamlar var, yani eskiden hepsi bir arada ve dev gibi duruyordu yüzümde şu anda birbirinden bağımsız ve küçükler..allahın izniyle geçecek inşallah ben inanıyorum..tam olarak tarif verir misiniz acaba
İnşAllah gecer canım hepimizdekiler birdaha gelmemek üzere geçerler versigin bilgiler icin cok sagolhemen canım tabiki..bi kere sen şimdi ibrahim saraçoğlunun rozesa kürünü iyice bi izle ve onu aynen uygula...süpürge tohumu ve melisa olan kürü..ekstradan da siyah hardal tohumu iç günde 2 ya da 3 kere hoş bu tamamen benim kendi kendime uyguladığım bi ayrıntı..güneşten sakın yüksek faktörlü güneş kremi kullan..yine hocanın bi kremi var leke karşıtı tabi ben onu daha deneme aşamasındayım onun hakkında çok net bişi söyleyemeyeceğim ama onunda mutlaka faydasını göreceğimdir..bende ciddi anlamda ilerleme var, en azından o istikrarlı kırmız hali yerine daha cansız daha savunmasız bi renk geldi şu anda..yanma kalmadı kesinlikle şükürler olsun ve yer yer açılma var kırmızılıkların arasında belki yarım cm açılmamlar var, yani eskiden hepsi bir arada ve dev gibi duruyordu yüzümde şu anda birbirinden bağımsız ve küçükler..allahın izniyle geçecek inşallah ben inanıyorum..
çok teşekkür ederim güzel bilgiler için evet birkaç gün oldu başlayalı saraçoğlu kürleri birde geceleri yatarken kantoran yağı sürüyorum sabahları defne sabunu yla yıkıyorum salyongoz kremi sürüyorum gün içinde de senin bahsettiğin hocanın kremi nedir acabahemen canım tabiki..bi kere sen şimdi ibrahim saraçoğlunun rozesa kürünü iyice bi izle ve onu aynen uygula...süpürge tohumu ve melisa olan kürü..ekstradan da siyah hardal tohumu iç günde 2 ya da 3 kere hoş bu tamamen benim kendi kendime uyguladığım bi ayrıntı..güneşten sakın yüksek faktörlü güneş kremi kullan..yine hocanın bi kremi var leke karşıtı tabi ben onu daha deneme aşamasındayım onun hakkında çok net bişi söyleyemeyeceğim ama onunda mutlaka faydasını göreceğimdir..bende ciddi anlamda ilerleme var, en azından o istikrarlı kırmız hali yerine daha cansız daha savunmasız bi renk geldi şu anda..yanma kalmadı kesinlikle şükürler olsun ve yer yer açılma var kırmızılıkların arasında belki yarım cm açılmamlar var, yani eskiden hepsi bir arada ve dev gibi duruyordu yüzümde şu anda birbirinden bağımsız ve küçükler..allahın izniyle geçecek inşallah ben inanıyorum..
tatlım saraçoğlunun leke karşıtı die bi kremi ,hemde konsantre o kadar az sürmeme rağmen bütün gün yüzümde hem nem hissediyorum hemde sanki bi rahatlama var gibi...ama tabi net bi leke açılması henüz sözkonusu değil ki zaten çok yeni başladım ben bu kreme...çok teşekkür ederim güzel bilgiler için evet birkaç gün oldu başlayalı saraçoğlu kürleri birde geceleri yatarken kantoran yağı sürüyorum sabahları defne sabunu yla yıkıyorum salyongoz kremi sürüyorum gün içinde de senin bahsettiğin hocanın kremi nedir acaba
Sonuçları bekliyorum olur mu inşallah güzel neticeler alırsıntatlım saraçoğlunun leke karşıtı die bi kremi ,hemde konsantre o kadar az sürmeme rağmen bütün gün yüzümde hem nem hissediyorum hemde sanki bi rahatlama var gibi...ama tabi net bi leke açılması henüz sözkonusu değil ki zaten çok yeni başladım ben bu kreme...
Canim gecen yil yazmissin umarim cevap verirsin.ben de yarin itibariyle baslayacagim bu küre.sen nasil oldun fayda etti mi.benim de yüzümde çünkü bu rozesa.2 yıldır var.psikolojim alt üst oldubende bu hastalıkla uğraş veriyorum bugun itibariyle süpürge tohumu ve melissa çayı kullanmaya başladım ibrahim saraçoğlu roza yazarsan geliyor videoları detaylı anlatımı inş iyi olacağına inanıyorum ayrıca araştırmalarım sonucu gece yatmadan önce kantoran yağı sürmeye başladım kullananlar 2 ay sonunda tam sonuç almış hayırlısı inş
Rubiyecim nasil oldun merak ettimhemen canım tabiki..bi kere sen şimdi ibrahim saraçoğlunun rozesa kürünü iyice bi izle ve onu aynen uygula...süpürge tohumu ve melisa olan kürü..ekstradan da siyah hardal tohumu iç günde 2 ya da 3 kere hoş bu tamamen benim kendi kendime uyguladığım bi ayrıntı..güneşten sakın yüksek faktörlü güneş kremi kullan..yine hocanın bi kremi var leke karşıtı tabi ben onu daha deneme aşamasındayım onun hakkında çok net bişi söyleyemeyeceğim ama onunda mutlaka faydasını göreceğimdir..bende ciddi anlamda ilerleme var, en azından o istikrarlı kırmız hali yerine daha cansız daha savunmasız bi renk geldi şu anda..yanma kalmadı kesinlikle şükürler olsun ve yer yer açılma var kırmızılıkların arasında belki yarım cm açılmamlar var, yani eskiden hepsi bir arada ve dev gibi duruyordu yüzümde şu anda birbirinden bağımsız ve küçükler..allahın izniyle geçecek inşallah ben inanıyorum..
Arkadasim malesef rozaEki Görüntüle 2065345 Eki Görüntüle 2065346 Eki Görüntüle 2065347 Kızlar bana da bir yardım edin nolur. 2014 yazından beri yüzümde kızarıklıklar var. Daha önce dr.a gittim kılcal damar çatlaması var lazerle tedavi ediliyor ama bu şarı görmez çok küçük dedi bioderma cicabio krem berdi. Ben hiç faydasını görmedim. Dün başka bir doktora göründüm büyüteç vs kullanmadan baktı roza olmuş dedi. İki aylık roaccutane başlayalım dedi ama emzirdiğimi öğrenimce roza jel ve zelorose diye iki krem verdi. Benim sorum şu yüzümde sadece kuzarıklık var. Kaşımtı döküntü hassasiyet vb bir şey yok. Araştırdığım kadarıyla roza da bunlar var.fotoğraflar çok yakın olduğu için girintili çıkıntılı görünüyor cildim ama sadece renk bozukluğu var. Emin olamıyorum gerçekten roza mı bir bakın lütfen
Cevap için teşekkür ederim. Dün de başka bir doktora gittim roza yok dedi ama olabilir de canım desiğin gibi. Çünkü vücudum da iki minik döküntü çıktı. Lazerle tedaviyi sordum iz kalır dedi ama böyle kıpkırmızı gezmek istemiyorum. Lazeri çok araştırdım doğru yapıldığı takdirde iz vs olmaması lazım. Hacettepe’de Gonca Hoca var ne zamandır ona gitmek istiyordum. Arayıp şazer tedavisini sordum yüzün durumuna göre 500 liradan başlıyor seansı dedilerArkadasim malesef rozabenim de yanaklarimda senin yanaklarin gibi basladi.ve su an sag taraftaki yanagim komple kirmizi.sol taraf ise 1 yildir basladi.seninkinden biraz daha ileri durumda. Benim de yanmalarim dokuntulerim olmazdi ama arada basladi yanmalar.kasinti nadir olarak var.en buyuk sıkıntı goruntude yani.cok berbat bisey.ozguvenim falan mahvoldu.
slm hastalığınız ne durumda kürleri denicemdecanım meraba.. bende en az 4 senelik profesyonel gül hastasıyım ki bi çok doktora gitmeme rağmen sonuç alamadım..dandik bi kaç krem acı yeme baharatlı yeme gibi öğütlerle geçiştirildim hep..ve bu işin sonu lazer bunda mutabık olalım bi kere.. ama o kadar çok okudum o kadar çok araştırdım ki anlatamam çünkü gerçek anlamda kafayı sadece buna odaklamış durumdaydım..ibrahim saraçoğlu allah razı olsun o adamdan gerçekten inanılmaz derecede azaldı ve daha 2 haftalık bi uygulama sonucu.. siyah hardal tohumu günde 2 çay kaşığı aç tok fark etmez yuvarla..önce Allahın izniyle sonra da senin inancın ve duanla geçecek inşallah..benşiki geçiyor her defasında şifa diliyorum Rabbimden ve geçiyor azalıyor sönüyor..yoğurt otu diğer bi ismi yapışkan otu bi de onunla pansuman yapıyorum günde 3 4 kere..bu kadar...hiç merak etme emin ol geçicek..güneş kreminden başkada bi krem kullanma..