• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

guftemm Meme Estetiği Ameliyatı

guftemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
85
0
36
İzmir
hiç yoktu 300 cc oldu bana göre bence küçük oldu!! buna da şükür tabi tahta halimden sonra:) ama daha büyük tercih ederdim doktorum olmazdı dedi,hem doku yeterli diildi hem abartı dururdu dedi.abartı falan olmazdı çok sinir oldum.yaptıracak olanlar büyükte ısrarcı olun küçük oldu demekten iyidir gerçekten...

Canım gayet güzel gayet normal ama elbette seni anlayabiliyorum yapılmışken en büyüğü olsun gibi bir açlığımız oluyor birde şöyle dşün sarkam olayı var ne kadar Hacmi olursa Yerçekiminede Engel Olamayız birde buradan Dşünmeye Çalış Öpüyorumm bitanemm :16:

ben ameliyat olalı 7 ay oluyor başlarda senin gibi düşünüp üzülüyordum şimdi ise tadını çıkarmayıp üzüldüğüm için kendime kızıyorum göreceksin zamanla daha güzelleşecekler şu an çok yeni olmasına rağmen çok hoş ve çok doğallar canım nazar değmesin :nazar:

hiç yoktu 300 cc oldu bana göre bence küçük oldu!! buna da şükür tabi tahta halimden sonra:) ama daha büyük tercih ederdim doktorum olmazdı dedi,hem doku yeterli diildi hem abartı dururdu dedi.abartı falan olmazdı çok sinir oldum.yaptıracak olanlar büyükte ısrarcı olun küçük oldu demekten iyidir gerçekten...

oncelıkle cok gecmıs olsun cnm bence beklentılerımızı cok buyuk tutuyoruz sonra bıraz hayal kırıklıgı oluyor.ızmırdesın sanırım.kıme oldun amelıyatını?

öncelikle geçmiş olsun canım inşallah önümüzdeki yılda bende burada operasyon sonrası paylaşımda bulunucam beni eklermisin damla mı yoksa yuvarlakmı takıldı fotolar kaç günlükken acaba yaaaaa soracak o kadar çok şey varki çabucak iyileşip yeni halinin biran önce tadını çıkarman dileğiyle

çok geçmiş olsun canım üzülme bak yaptırmışsın atlatmışsın bende 2haftaya kadar olucam inş ama 300cc küçük olayını çok duymaya başladım ben kararlı olimde 350den aşağı inmim boyumda 173 geniş omuzluyum bendede küçük durur heraalde 300cc bu arada eklersen beni sevinirim birde boyun falan nasıl canım eklersen benide görürsem en azından kendimle kıyaslarım nasıl duracak diye

benim vücut yapım dar ve zayıf olduğum için 275 cc protez konuldu ama çok memnunum daha bekarız ve hamile kaldıktan sonrada büyüyecek 300 cc de güzel bi ölçü bence sıkıntı yapma kendine .bende desteksiz süngersiz sporcu sütyenimle dışarı çıkıyorum.badi, kazak giyebiliyorum bu benim için herşeye değer.önceden sütyensiz kapı aralığından bakarken şimdi özgürce dolaşabilmek çok güzel:34:

Canım gecmıs olsun. bence nolrmal olmalı. Cok buyukte dogal gozukmeyebılır.Bıraz ırı ama dogal kalmalı.Bıkınıyı rahat tasıtsın yeter bana.

güle güle kullan.bence pişman olunacak bir durum olmamalı.sonuçta kurtulmuşsun.fazla büyük her zaman iyi değildir,önemli olan nasıl göründüğü bence.

guftemm, hangi doktora ameliyat oldun?
bu arada boyutuyla ilgili bence hiç endişelenme gayet güzel duruyor mutlu ol:) güle güle kullan..

Son düzenleme:
bende bu yazdan sonra düşünyrm ama 80 yeter diorm :21:
çok büyük istemem ilerde bebekde olcak flan :52:
300 çok da kçük değildir göremedm arkdşlık gönderdm ama :51:

:26: bende görmek istiyorum arkadaşlık teklifi gönderdim umarım kabul edersin
300 cc az mı oldu :18: 300 cc kaç gr ma tekabül ediyo yani nasıl bir ağırlık anlamına geliyo ben mi çok büyütüyorum gözümde :9:

gayet yakışmış vücuduna üzülecek bir durum göremedim canım.sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.:nazar::nazar:

arkadaşlar ben doğum yapmış ve 18 ay bebeğini emzirmiş biri olaraktan şunu belirtmek isterim düz göğüstüm bildiğin dümdüz.22 kilo aldım göğüsler oldu bir çıkıntı sevindim doğum sonrası 36 beden bikini üstü aldım dolgusuz içi bomboş kaldı.herkesin bedeni farklıdır tabi ama bende öyle çokta göğüs büyümesi olmadı ayrıca süt gidince yine eskisi gibi tahta oldu.

cnm geçmiş olsun ekler misin beni de benim oğlum var 2 yasında korkuyorum çok yaramaz yaptırdıktan sonra zarar verir mi acıtır mı v.s diye

güle güle kullan göğüslerini:))
ay bu aralar amma arkadaşımız mutluu:))
darısı bizim başımıza inşş
ben 300cc küçükmü anlamam onun için bu konuda yorum yapamam ama bence üzülme,istediğin birşeyi gerçekleştirdin bak biz sizin haberlerinizle mutlu olmakla yetiniyoruz:))

resimleri gördüm valla ne diyeyim bende şuan diğer resimdeki gibiyim 300 cc çok da güzel olmuş bence daha doğrusu süpersin hiç üzülme darısı başımıza :nazar::nazar::nazar:

Back