hiç yoktu 300 cc oldu bana göre bence küçük oldu!! buna da şükür tabi tahta halimden sonra:) ama daha büyük tercih ederdim doktorum olmazdı dedi,hem doku yeterli diildi hem abartı dururdu dedi.abartı falan olmazdı çok sinir oldum.yaptıracak olanlar büyükte ısrarcı olun küçük oldu demekten iyidir gerçekten...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
guftemm Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi guftemm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hiç yoktu 300 cc oldu bana göre bence küçük oldu!! buna da şükür tabi tahta halimden sonra:) ama daha büyük tercih ederdim doktorum olmazdı dedi,hem doku yeterli diildi hem abartı dururdu dedi.abartı falan olmazdı çok sinir oldum.yaptıracak olanlar büyükte ısrarcı olun küçük oldu demekten iyidir gerçekten...
oncelıkle cok gecmıs olsun cnm bence beklentılerımızı cok buyuk tutuyoruz sonra bıraz hayal kırıklıgı oluyor.ızmırdesın sanırım.kıme oldun amelıyatını?
öncelikle geçmiş olsun canım inşallah önümüzdeki yılda bende burada operasyon sonrası paylaşımda bulunucam beni eklermisin damla mı yoksa yuvarlakmı takıldı fotolar kaç günlükken acaba yaaaaa soracak o kadar çok şey varki çabucak iyileşip yeni halinin biran önce tadını çıkarman dileğiyle
çok geçmiş olsun canım üzülme bak yaptırmışsın atlatmışsın bende 2haftaya kadar olucam inş ama 300cc küçük olayını çok duymaya başladım ben kararlı olimde 350den aşağı inmim boyumda 173 geniş omuzluyum bendede küçük durur heraalde 300cc bu arada eklersen beni sevinirim birde boyun falan nasıl canım eklersen benide görürsem en azından kendimle kıyaslarım nasıl duracak diye
benim vücut yapım dar ve zayıf olduğum için 275 cc protez konuldu ama çok memnunum daha bekarız ve hamile kaldıktan sonrada büyüyecek 300 cc de güzel bi ölçü bence sıkıntı yapma kendine .bende desteksiz süngersiz sporcu sütyenimle dışarı çıkıyorum.badi, kazak giyebiliyorum bu benim için herşeye değer.önceden sütyensiz kapı aralığından bakarken şimdi özgürce dolaşabilmek çok güzel
gayet yakışmış vücuduna üzülecek bir durum göremedim canım.sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.
arkadaşlar ben doğum yapmış ve 18 ay bebeğini emzirmiş biri olaraktan şunu belirtmek isterim düz göğüstüm bildiğin dümdüz.22 kilo aldım göğüsler oldu bir çıkıntı sevindim doğum sonrası 36 beden bikini üstü aldım dolgusuz içi bomboş kaldı.herkesin bedeni farklıdır tabi ama bende öyle çokta göğüs büyümesi olmadı ayrıca süt gidince yine eskisi gibi tahta oldu.
arkadaşlar ben doğum yapmış ve 18 ay bebeğini emzirmiş biri olaraktan şunu belirtmek isterim düz göğüstüm bildiğin dümdüz.22 kilo aldım göğüsler oldu bir çıkıntı sevindim doğum sonrası 36 beden bikini üstü aldım dolgusuz içi bomboş kaldı.herkesin bedeni farklıdır tabi ama bende öyle çokta göğüs büyümesi olmadı ayrıca süt gidince yine eskisi gibi tahta oldu.