• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guerlain Parfümleri

nihayet buldum shalimarimi cok mutluyumm parfumlerin kralicesi bayiliyorum vanilyali tutsumsu kokusuna onumuzdeki bi sene almicam parfum falan insallahh:9:

nerden buldunuz acaba ben de bellamoladan baktım ama edtsi var edp bulamadım

nerden buldunuz acaba ben de bellamoladan baktım ama edtsi var edp bulamadım

tatlim uzun zamandir girmedim foruma yeni gordum ben tesadufen izmir gul sokak sevil parfumeride buldum 1 tane 100 luk kalmis ellerinde gelirmi bir daha bilmiyoruz ama kaldirilmadi diye biliyoruz dediler bana sephorada kaldirildi denmisti cunku sansini dene parfumerilerde yada hepsiburadafan alabiliosan al ben netten alisveris yapma taraftari degilim acikcasi ondan almadim umarim bulursun:3:

kızlar Shalimar'ın edt ve edp'sini karşılaştırabilir misiniz? nasıl bir koku, çok mu ağır ve edt-edp farkı nasıl? initial daha yumuşak giyilebilir tene yakın deniyor doğru mudur?

Son düzenleme:
canim shalimar edp cok zor bir parfum sikinca bi sure eski erkek tras kolonyolari gibi kokuo sonra koku oturuo ama ben pisman oldum aldigima baya olgun bir parfum cunku initial ise dior homme intense e benzio erkek parfumu ama daha giyilebilir hos bi koku kaliciligi orta oldu bende ole buram buram deil shalimari az biraz andirio ama daha genc bi koku ha alirmiyimm nerdeseyse 5 kere denedim sample ini almam budur dedirtmedi bana kadin kadin kokmadi:) samsara denemediysen bak edp super herkes bayilio

bende La Petite Robe Noire var, beya sekerli ama kalici bir koku herkezin hoslanacagi bir parfum degil ama yinede hos..

Guerlain Le petite robe noire bende de var bitmek üzere hatta, mis gibi bir koku 4 mevsim kullanılır:12::16:

Bende de guerlain idylle vardı. Deneyip kokusunu beğenerek aldım ama kullanınca bana biraz ağır geldi. Kendime yakıştıramadım, orta yaşlar için daha uygun bir koku sanki. O nedenle parfümü anneme verdim. O kullandıkça hala kokuyu beğeniyorum, tene uymasıyla da alakalı sanırım.

Bende de guerlain idylle vardı. Deneyip kokusunu beğenerek aldım ama kullanınca bana biraz ağır geldi. Kendime yakıştıramadım, orta yaşlar için daha uygun bir koku sanki. O nedenle parfümü anneme verdim. O kullandıkça hala kokuyu beğeniyorum, tene uymasıyla da alakalı sanırım.

Bana da o koku ağır geliyor annem almış sümbül gibi kokuyor sevemedim:ssz:

ben geçen haftalarda guerlain idylle edt almıştım. edt olduğu için bana pek ağır gelmedi ve eşim de çok beğendi :12::12::12::12:

banada nedense tam yazlik bi koku gibi geldi idylle edp hatta sample kullanmistim gecen yaz cok hostu listemde su an o var ama satici cocuk gecen defa idylle olgun kokusu dedi flowerbomb satti keske idylle alsaymisim diorum bi tek bana mi acaba kokusu fresh gelio:)

Guerlain Insolence EDT müthiş bir koku kızlar tavsiye ediyorum şiddetleee:12:

İnsolence edp benim imza kokum inanilmaz degisik farkli zamk gibi kalici bir parfum denemediyseniz edp sinide denemenizi tavsiye ediorum

İnsolence edp benim imza kokum inanilmaz degisik farkli zamk gibi kalici bir parfum denemediyseniz edp sinide denemenizi tavsiye ediorum

EDPsini denemedim ama EDTsinin şuan mükkemmel koktuğunu biliyorum..
Edtsi bile bu kadar kalıcıyken edpsi kim bilir nasıl kalıcıdır tabii:)

Insolence EDP
Insolence EDT
My Insolence EDT
Shalimar Initial EDP

Deneyin.(fragranticada da yaziyorum bu arada)

banada nedense tam yazlik bi koku gibi geldi idylle edp hatta sample kullanmistim gecen yaz cok hostu listemde su an o var ama satici cocuk gecen defa idylle olgun kokusu dedi flowerbomb satti keske idylle alsaymisim diorum bi tek bana mi acaba kokusu fresh gelio:)

bence de ağır değil,,göreceli o kımıne sekerliler agır gelıyor kımıne yogun cıceksıler..ıdylle degısık ama çekici geldı bana
mutlaka bır tane guerlaın parfum olsun ıstıyorum hepsi de kafamı karıstırıyor,, ıyıce dusunup almalıyım,kalıte deyınce bır dolce gabbana bır gvenchy bır de guerlaın gelıyor aklıma

Back