- 27 Ocak 2012
- 179
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi bakayım onlara ben genelde pradanın bğ tek candy olan ürünü çok rahat bulunabiliyor ama bi sorcam ::) teşekkür ederim10 yıl önceyse prada prada ya da prada intense'dir. Başka alternatif yok.
Bulursanız yazar mısınız,merak ettimbi bakayım onlara ben genelde pradanın bğ tek candy olan ürünü çok rahat bulunabiliyor ama bi sorcam ::) teşekkür ederim
tabiki yazarım :)Bulursanız yazar mısınız,merak ettim
BuLdum :)Bulursanız yazar mısınız,merak ettim
valla bilmiyorum ben o kadar takip etmem dün gittim prada türlerini denedim candy gibi değil benziyo ama daha ferah bir koku o kokuya çok benziyoddu oradakilere de dedim bak hiç demediler bu parfüm daha yeni diyeBu koku 2013te piyasaya çıkmış.
Siz 10 yıl öncesinin kokusu demiştiniz. =S
Tipik candy gibi kokuyormuş bu da üstelik.
O kadar etkileyici bir koku mu gerçekten bak merak ettim şimdi10 yıl önceyse prada prada ya da prada intense'dir. Başka alternatif yok.
O kadar etkileyici bir koku mu gerçekten bak merak ettim şimdi
hangisi pekiii ??ben yıllardır yaz kış aynı kokuyu kullanıyorum 4 mevsime uyuyor beren saaatte sanırım benimkiyle aynısını kullanıyor.Givenchy..
givenchy absolutely irresistible kast etmiş arkadaş sanırım ama beren saat'in o parfümü kullandığı kesin bir şey değil..zamanında aşk'ı memnu da bihter kullanıyordu yani masasında duruyordu. beren kullanıyor mu bilmiyoruz:)hangisi pekiii ??