Guerlain Parfümleri

kimzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
116
3
46
Konya
guerlain parfümleri hem kalıcıkları konusunda hemde kokunun orginal konusunda epeyce övgü almış bir parfüm markası kimileri sadece bu markanın parfümleri arasında geçiş yaparken, çok nadir olumsuz tepkiler almıştır.kullanan arkadaşlardan düşüncelerini almak istiorum.şuanda epeyce bu markaya yönelmiş durumdayım.tercihen en çok sevilen olarak sıraladım

Guerlain L Instant Magic EDP

guerlain l'instant guerlain

Guerlain Shalimar EDP

guerlain samsara EDP

Guerlain Idylle 11 Duet EDP

Guerlain Insolence Eau Glacee

Guerlain L Instant Magic çok güzel bence hafif ve hoş bi koku kullanmadım ama denedm parfüm alırken gayet güzeldi

guerlain l'instant guerlain
var bende,
koku güzel ama biraz bana ağır geldi. benim başımı ağrıtıyor,
ki üç kere kullandım. şimdi duruyor.
çok kalıcı,hatta başım ağrıyınca yıkadım hemen gitmedi,gitmedi kokusu.

-guerlain l'instant guerlain; bence muhteşem bir koku, özellikle benim gibi yoğun çiçek ,meyve, kurabiye ,pasta ,yiyecek gibi kokmak istemeyenler için hafif pudra ve sabun (tabii ki marketlerdeki sabunlar değil) temizlik kokusundan hoşlananlar için sıradışı güzellikte bir parfüm .mistik,romantik.
-guerlain l'instant magic ; yukarıdakine benziyor daha az pudralı. ve yine çok muhteşem bir koku.adı gibi büyülü bir parfüm.yukarıda söylediklerimin hepsi burada da geçerli.
-guerlain ,shalimar ;bildiğim kadarıyla guerlain in 1950 lerde çıkardığı ilk kokusuymuş.klasiği olmuş.ilk denediğinizde çok itici ve ağır .yarım saat sonra çok değişiyor,hafifliyor mis gibi kokuyor.pudra ve sabun kokusuna yakın.ama pudra & sabun dediğimde akla sıradan bir sabun ve pudra kokusu gelmemeli.bu koku da diğerleri gibi asla sıradan değil.ben shalimarı kokladığımda nedense bir bebek kokluyormuş gibi oluyorum.
-guerlain ,idylee ;guerlain in en yeni parfümü.bir hata.çok ağır.migreni olanlar,aşırı ,yoğun baharat ve çiçek kokusu sevmeyenler uzak dursun.

guerlain parfüm ve kozmetikte bence en üst sırada yer alan bir markadır. Diğer ikisi bana göre dior ve chanel... Guerlain'in kozmetiği de parfümleri de çook şıktır. Ben bu ara guerlain insolance glacee kullanıyorum daha önce insolance edp kullanıyordum ondan önce my insolancee:))
Her daim kullandığım parfümler arasında guerlain vardır. Samsara'sı da muhteşemdir kışlık. İnstant magıc da öyle parfüm arayanlar mutlaka bi guerlain parfüm koleksiyonuna baksınlar mutlaka hoşlarına gidecek bir koku çıkacaktır.

bana ağır geliyor parfümleri, belki beyaz tenlilere uygun değildir. fiyatları da aşırı pahalı...

teşekkürler çok iyi anlatmışsın guerlain l'instant guerlain için bazıları çok ağır demişler aslında övende çok almayı düşünüorum ama ağır derken hacı misi gibi tütün kolonyası gibi kokmuor dimi yoksa kokunun ağırlığı beni rahatsız atmez bilakis kalıcılığını artırır ama lütfen mis gibi kolonya gibi kokmasın acayip midem bulanıor bu tarz esanslar

hiç denemeden sadece yorumlara dayalı jil sander sun almıştım ama yukarıda bahsettiğim gibi hacı misi gibi kokuor özelliksiz ağır bir daha aynı hataya düşmek istemiorum.

nasıl bir koku tarif edebilirmisin

Guerlain L Instant Magic çok güzel görünüyor merak ettim :)
Bir de Guerlain Champs Elysees nasıl acaba kullanan ya da deneyen var mı?

arkadaslar ben shalimar klasik edp ariyorum ama bulamadim vardi bi ara kaldirildi dedi sephora goreniniz alaniniz bileniniz varsa nolur yardim edin bide la petite robe noire edp kullanan varsa yorum alabilirmiyim kokunun farkedilirligi hakkinda

Guerlain L Instant Magic çok güzel görünüyor merak ettim :)
Bir de Guerlain Champs Elysees nasıl acaba kullanan ya da deneyen var mı?

canim ben bi ara denemistim cok oluyor hatirlafigim kadariyla temiz bir koku mimoza kokuyor mis gibi ama yogun bi koku degil

Arkadaslar klasik shalimar edp ariyorum bulamadim nereden bulabilirim kullanan alan nolur yardim edin

canım bellamola ve hepsiburada'da var :) ikisi de güvenilir siteler

tatlim bella moladaki edt maalesef edp ariyorum hepsiburadada arkafaslarim.hep kargo sorunu yasadi pek internetten almak istemiyorum acikcasi bi baska sitede yeni alan birini buldum ama soramiyorum cunku uye olmama ragmen niyeyese mesajim.yayinlanmiyor cildircam az kaldi

nihayet buldum shalimarimi cok mutluyumm parfumlerin kralicesi bayiliyorum vanilyali tutsumsu kokusuna onumuzdeki bi sene almicam parfum falan insallahh

Guerlain le petite robe noire çok güzel bir kokudur tavsiye ederim bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…