Guerlain L Instant Magic çok güzel bence hafif ve hoş bi kokukullanmadım ama denedm parfüm alırken gayet güzeldi
-guerlain l'instant guerlain; bence muhteşem bir koku, özellikle benim gibi yoğun çiçek ,meyve, kurabiye ,pasta ,yiyecek gibi kokmak istemeyenler için hafif pudra ve sabun (tabii ki marketlerdeki sabunlar değil) temizlik kokusundan hoşlananlar için sıradışı güzellikte bir parfüm .mistik,romantik.
-guerlain l'instant magic ; yukarıdakine benziyor daha az pudralı. ve yine çok muhteşem bir koku.adı gibi büyülü bir parfüm.yukarıda söylediklerimin hepsi burada da geçerli.
-guerlain ,shalimar ;bildiğim kadarıyla guerlain in 1950 lerde çıkardığı ilk kokusuymuş.klasiği olmuş.ilk denediğinizde çok itici ve ağır .yarım saat sonra çok değişiyor,hafifliyor mis gibi kokuyor.pudra ve sabun kokusuna yakın.ama pudra & sabun dediğimde akla sıradan bir sabun ve pudra kokusu gelmemeli.bu koku da diğerleri gibi asla sıradan değil.ben shalimarı kokladığımda nedense bir bebek kokluyormuş gibi oluyorum.
-guerlain ,idylee ;guerlain in en yeni parfümü.bir hata.çok ağır.migreni olanlar,aşırı ,yoğun baharat ve çiçek kokusu sevmeyenler uzak dursun.
guerlain l'instant guerlain
var bende,
koku güzel ama biraz bana ağır geldi. benim başımı ağrıtıyor,
ki üç kere kullandım. şimdi duruyor.
çok kalıcı,hatta başım ağrıyınca yıkadım hemen gitmedi,gitmedi kokusu.
Guerlain L Instant Magic çok güzel bence hafif ve hoş bi kokukullanmadım ama denedm parfüm alırken gayet güzeldi
nasıl bir koku tarif edebilirmisin
Guerlain L Instant Magic çok güzel görünüyor merak ettim :)
Bir de Guerlain Champs Elysees nasıl acaba kullanan ya da deneyen var mı?
canim ben bi ara denemistim cok oluyor hatirlafigim kadariyla temiz bir koku mimoza kokuyor mis gibi ama yogun bi koku degil
Arkadaslar klasik shalimar edp ariyorum bulamadim nereden bulabilirim kullanan alan nolur yardim edin
canım bellamola ve hepsiburada'da var :) ikisi de güvenilir siteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?