- 9 Ocak 2016
- 86
- 86
- 88
- Konu Sahibi hesapsilindi
-
Psikolojik destek alarak bu gucu kendi icinizde de bulabileceginize inaniyorum. Belki de su anda hayatinizin alt ust olcagini dusunuyorsunuz bilinmedik yasamdansa bilinen kotu yasami tercih ediyorsunuz ama hayatin size iyi neler getirebilecgini kaciriyorsunuz. Su ankinden daha kotu olmicak yasaminiz hatta daha iyi olucak umarim bir an once bosanir yolunuza bakarsinizEşimden boşanmam gerekıyor bunu bılıyorum (kumar problemı, başka bir sürü problemler) Bunu bilmeme rağmen nasıl oluyor bu kadar güçsüz olup kendime güvenemiyorum, hayatıma devam etmek için herseye sahibim(maddi/manevi) ama bunu bilip yapamamak beni daha da güçsüzleştiriyor
Kendimi severim özdeğerım, özguvenım vardır yada kendımı mı kandırıyorum
Bu sorular bile beni boğuyor bu kadar olay varken
Sizler nasıl yapıyorsunuz, ne tavsiye edersiniz ?
Bosanmak o kadar korkunç bibsey değil ya 2 çocukla boşandım 1 hafta önce sanki daha enerjiğim evliyken ruhum çökmüşEşimden boşanmam gerekıyor bunu bılıyorum (kumar problemı, başka bir sürü problemler) Bunu bilmeme rağmen nasıl oluyor bu kadar güçsüz olup kendime güvenemiyorum, hayatıma devam etmek için herseye sahibim(maddi/manevi) ama bunu bilip yapamamak beni daha da güçsüzleştiriyor
Severekmi evlenmiştiniz? Ne iş yapıyorsunuz?Eşimden boşanmam gerekıyor bunu bılıyorum (kumar problemı, başka bir sürü problemler) Bunu bilmeme rağmen nasıl oluyor bu kadar güçsüz olup kendime güvenemiyorum, hayatıma devam etmek için herseye sahibim(maddi/manevi) ama bunu bilip yapamamak beni daha da güçsüzleştiriyor
evet severek evlenmıstık, özel sektorde calısıyorum maddı bır problemım yok cok sukurSeverekmi evlenmiştiniz? Ne iş yapıyorsunuz?
haklısınız bence de kotu degıl sadece eyleme gecırebılmek zor kısmı o kadar gönul yorgunlugunaBosanmak o kadar korkunç bibsey değil ya 2 çocukla boşandım 1 hafta önce sanki daha enerjiğim evliyken ruhum çökmüş
evet bilinmezlik zor gelıyor sanırım, kabul etmeye calısıyorum cok tesekkur ederımPsikolojik destek alarak bu gucu kendi icinizde de bulabileceginize inaniyorum. Belki de su anda hayatinizin alt ust olcagini dusunuyorsunuz bilinmedik yasamdansa bilinen kotu yasami tercih ediyorsunuz ama hayatin size iyi neler getirebilecgini kaciriyorsunuz. Su ankinden daha kotu olmicak yasaminiz hatta daha iyi olucak umarim bir an once bosanir yolunuza bakarsiniz
tesekkur ederım destegınız ıcınHarekete geçmeden önce psikolojik destek alın. Daha sağlıklı düşünerek harekete geçersiniz. Bu süreci yıpranmadan atlatırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?