Güçsüz hissediyorum

hesapsilindi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
86
86
88
Eşimden boşanmam gerekıyor bunu bılıyorum (kumar problemı, başka bir sürü problemler) Bunu bilmeme rağmen nasıl oluyor bu kadar güçsüz olup kendime güvenemiyorum, hayatıma devam etmek için herseye sahibim(maddi/manevi) ama bunu bilip yapamamak beni daha da güçsüzleştiriyor
Kendimi severim özdeğerım, özguvenım vardır yada kendımı mı kandırıyorum
Bu sorular bile beni boğuyor bu kadar olay varken

Sizler nasıl yapıyorsunuz, ne tavsiye edersiniz ?

Eşimden boşanmam gerekıyor bunu bılıyorum (kumar problemı, başka bir sürü problemler) Bunu bilmeme rağmen nasıl oluyor bu kadar güçsüz olup kendime güvenemiyorum, hayatıma devam etmek için herseye sahibim(maddi/manevi) ama bunu bilip yapamamak beni daha da güçsüzleştiriyor

Psikolojik destek alarak bu gucu kendi icinizde de bulabileceginize inaniyorum. Belki de su anda hayatinizin alt ust olcagini dusunuyorsunuz bilinmedik yasamdansa bilinen kotu yasami tercih ediyorsunuz ama hayatin size iyi neler getirebilecgini kaciriyorsunuz. Su ankinden daha kotu olmicak yasaminiz hatta daha iyi olucak umarim bir an once bosanir yolunuza bakarsiniz

Sadece biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacın var.

Bazen ne yapacağını bilirsin ama o ilk adımı atmak zor gelir. Bunu yaşayıp hayatına devam edebilen insanlarla konuşmalısın. Bu forumda onlardan bolca olduğuna eminim. İyi şanslar .

Kendinizi hangi hayata layık görüyorsanız onu seçersiniz.

Kendinize saygı duyup ne kadar kıymetli olduğunuzu fark ettiğiniz anda zaten anda karar verirsiniz.

Sen ne kadar güçlü olduğunun farkında değilsin. Elin kolun kalkmaz moralin bozuk yaşanmışlar yaşanacaklar var o ayrı

Bosanmak o kadar korkunç bibsey değil ya 2 çocukla boşandım 1 hafta önce sanki daha enerjiğim evliyken ruhum çökmüş

Severekmi evlenmiştiniz? Ne iş yapıyorsunuz?

Psikolojik destek alarak bu gucu kendi icinizde de bulabileceginize inaniyorum. Belki de su anda hayatinizin alt ust olcagini dusunuyorsunuz bilinmedik yasamdansa bilinen kotu yasami tercih ediyorsunuz ama hayatin size iyi neler getirebilecgini kaciriyorsunuz. Su ankinden daha kotu olmicak yasaminiz hatta daha iyi olucak umarim bir an once bosanir yolunuza bakarsiniz
evet bilinmezlik zor gelıyor sanırım, kabul etmeye calısıyorum cok tesekkur ederım

Harekete geçmeden önce psikolojik destek alın. Daha sağlıklı düşünerek harekete geçersiniz. Bu süreci yıpranmadan atlatırsınız.

Back